Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין לשמוע אם מישהו/י עשו טרייד אין בקיה והאם זה שווה? ברור לי מראש שהם הופכים את הרכב לעגלה - השאלה עד כמה מורידים?

שאלה שניה, האם שווה להתקין וו גרירה דרך החברה בקניית הרכב או עדיף לבצע זאת באופן עצמאי אצל מתקין פרטי?

תודה רבה.

פורסם

קיה ריו 1.2 ידני, הרכב שמור בקנאות.

ברור שעדיף לפרסם בחוץ באופן פרטי, אבל שוקל גם את האופציה של טרייד אין.

עוד לא יודע כמה מציעים, עוד לא שאלתי - רוצה לדעת אם מישהו עשה טרייד אין אם זה בכלל שווה.

פורסם

עשינו. יורידו לך כ ₪8000 שח מהמחירון של הריו . יש לנם מכון משלהם שבו אתה מחוייב לשלוח את הרכב לבדיקה. הרכב יצא זוועה בבדיקה. תתחדש.

פורסם

מכרתי ריו ידני ב 4000 מתחת למחירון. רכב במצב חדש.

קח בחשבון שהשוק לא קל, והשוק שלך מצומצם מאוד בגלל שהרכב ידני.

אני הייתי הולך לקבל מהם הצעת מחיר לטרייד ואז מקבל את ההחלטה הכי נכונה עבורי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדיוק מה שרציתי להגיד - סביר להניח שהם לא יימכרו את הרכב במחיר מחירון (משוכלל) אלא כמה אלפים פחות, והם גם צריכים להרוויח.

בשביל הלקוח טרייד אין זה מאוד נוח וחוסך כאב ראש, אבל זה עולה כסף.

פורסם

הרווח שלהם אסטרונומי, כי הם ימכרו לך את הקיה הבאה שלך במחיר מלא, כשבפועל מגרשי המכירה מלאים בקיה 0 ק"מ במחיר של 10-15K פחות ממה שיש בסוכנות שלהם.

אז תיקח 15K שאתה מפסיד, תוסיף 8K שאתה מוריד - ותקבל את שולי הרווח שלהם על הריו שלך. כשיש להם אפשרות לשחק על 23K הפחתה מהמחירון, הם יכולים להשאיר אותה במגרש שלהם לא מעט זמן - או לחילופין למכור לסוחר אחר ברווח של 20K לעומת המחירון...עדיין אחלה עסקה.

בכל מקרה הייתי ניגש לסוכנות כדי לקבל הצעה, לדעת בדיוק מה מהות השחיטה - ופשוט לחכות להצעה טובה יותר מהשוק הפרטי. רוב הסיכויים שההצעה הראשונה שתגיע תהייה יותר טובה מההצעה של הטרייד.

פורסם

תראה אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת לברר אצלם, לא הייתי מחליט החלטות לפני שהייתי בודק את כל האפשרויות, יכול לחסוך לך הרבה כאב ראש, לך תבדוק תראה מה יש להם להציע, אין לך מה להפסיד אולי רק להרוויח

• תוכן חדש...