Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל מהעבודה רכב .

האפשרויות הם :

יונדאי i30 דגם 2016 , פולקסווגן ג'טה 2015 או אופל מוקה 2016 .

מכיוון שזה מהעבודה אז כמובן שאין חשיבות לצריכת הדלק וכו' .

השימושים הנצרכים הם תא מטען מספיק ל 1-2 ילדים , בטיחות גבוהה , נהיגה נוחה ואבזור נחמד.

איזה רכב אתם הייתם בוחרים - ולמה ?

אשמח לתשובות בהקדם (מחר אני צריך להחזיר תשובה) .

תודה !

פורסם

הג'טה אני לא בטוח אזיה דגם. הבנתי שיש לה תא מטען ענק אבל הפתח שלו ממש צר.

לגביי ה i30 הבנתי שהאחזיה שלה בכביש לא משהו אבל האבזור מעולה למשפחה .

הג'יפ זה באמת שאלה כי זה לא כל כך משפחתי אבל הבנתי שהוא יושב טוב וממש נחמד - השאלה היא אם תא המטען והמקומות מאחורה מרווחים יחסית..

פורסם

המוקה הכי קצר והכי צר וגם עם בסיס הגלגלים הצר ביותר מבין שלושת האופציות, והוא מבוסס על הפלטפורמה של השברולט סוניק.

לג'טה אכן תא המטען הגדול יותר בהפרש של יותר ממאה ליטר מהשתיים האחרות כאשר זה של המוקה הכי קטן.

אם מדובר בג'טה 1.4 אז יש גם ביצועים טובים למשפחתית.

פורסם

בהשוואה לתחרות של היום היא עושה דברים בסדר אבל אין לה למשל פתחי אוורור מאחור , גיר רובוטי שמשודך למנוע פחות גמיש , לא ממש בולטת מול הצ'בקים אחרות בשוק.

פורסם

מכיוון שהתא מטען קצת בעייתי בג'טה

,

כנראה נבחר או במוקה או ביונדאי. השאלה מה עדיף לצרכים שכתבתי למעלה (השימושים הנצרכים הם תא מטען מספיק ל 1-2 ילדים , בטיחות גבוהה , נהיגה נוחה ואבזור נחמד) ?

פורסם

יש אפשרות לקבל את גרסת הסטיישן של היונדאי? כי שם התא מטען גדול ושימושי יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש מצב גדול לכיוון המוקה דווקא. מה אתם אומרים עליה מבחינת משפחתית - תא מטען כמו של ה i30 בערך - זה נכון ? כמו כן המרווח במושב האחורי ? איך הוא בהשוואה לאחרים ?

• תוכן חדש...