Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני חדש עד 80k-90k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב סופר מיני חדש אוטומט בטווח מחירים של 80k-90k (בונה על מימון לכן עדיפות לכיוון 80)

הרכב צריך להיות חסכוני, אמין, חזק יחסית ושאוכל למכור אותו במחיר נורמלי אחרי כמה שנים.

בין הרכבים עליהם חשבתי:

סיאט איביזה 1.0 ליטר טורבו

סוזוקי בלנו

סקודה פאביה

רנו קליאו 1.2 טורבו מליסינג 0 ק"מ ב-84K

פג'ו 208 1.2 ליטר טורבו

אשמח לשמוע את המלצתכם איזה רכב מומלץ או אם יש רכב אחר שלא ציינתי. הכיוון שלי כרגע הוא לכיוון האיביזה בגלל המחיר והנתונים של הרכב אבל אני שומע דברים לא טובים על ה-DSG.

בנוסף אשמח לשמוע דעתכם על הליסינג 0 ק"מ, האם זה מומלץ במידה ויש לי שם אפשרות למימון ללא ריבית?

פורסם

אני מניח שאוטומט.

כמובן עם ימי המכירות שווה לבדוק עכשיו מבצעים ( יש בפיגו ובצמפיון (סיאט וסקודה) , גם לפאביה יש DSG כמו בסיאט.

הסיאט כנראה העסקה הכי משתלמת כי מקבלים רכב חדש ומאובזר ב83 אלף.

208 אקטיב מאובזרת.

הבלנו הכי פחות חזקה ועם ציון הבטיחות הנמוך מכל האופציות שציינת אך מרווחת.

פורסם

מכל הרכבים שחשבת עליהם סוזוקי חלשה בפער.

סך הכל מבחינת אמינות אין ספק סוזוקי מגלה אמינות נהדרת אבל חוץ מזה לא רואה משהו ששווה להשקיע ברכב שכזה ולהנות ממנו.

לדעתי בגלל הגיר הבעייתי(אם אין לך את הכח וזמן להתעסק) רד מעניין הסיאט והסקודה.

הצרפתיות האחרות מגלות כרגע דווקא אמינות גבוהה, והן חזקות.

תבדוק גם לגבי המאזדה 2.

פורסם

האיביזה מעולה,זריזה,נוחה ועם איבזור טוב.

הפיגו מאחור מרווחת יותר אך פחות מאובזרת.

פאביה עולה מעל 90 אלף.

הבלנו מאחור מאוד מרווחת אך עם איכות חומרים פחות טובה,ומנוע פחות זריז.

הקליאו גם זריזה,מאחור יחסית צפופה אך ניראית מעולה,לי חסרה מעט תמיכת צד והגיר לדעתי פחות טוב מאשר באיביזה.

לדעתי הבחירה שלך צריכה להיות בין האיביזה,פיגו והרנו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...