Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב 100K אפשר ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

צריך את עזרתכם בנושא.

הרכב למשפחה קטנה - 2 ילדים עם כסאות בטיחות נגד כוון הנסיעה.

נדרש תא מטען סביר(כמובן אישתי מעוניינת במשהו שיכיל את כל הבית וישאר מקום)

אמינות ועלויות אחזקה.

אין לנו דרישה לגיר אוטומט.

הנסיעות לרוב בעיר+נסיעה שבועית להורים /חברים מחוץ לעיר.

לא מתכננים למכור את הרכב - 0ק"מ מליסינג אפשרי.

תקציב - מעדיפים נמוך מ100 אלף

אישתי חולמת על סקודה אוקטביה אבל יקר .

ראינו עד עכשיו:

סוזוקי קרוסאובר ידני 100K (לא מרווח במיוחד אך נראה שיספיק)

סיטרואן קקטוס ידני כ80K (גם לא מרווח במיוחד חלונות לא נפתחים מאחורה מנוע חלש אבל חוסך 20K )

סקודה רפיד/ספייסבק כ110K (מעבר לתקציב ולא בטוח עד כמה זה שווה)

ראינו את דציה לוגאן MCV (המליצו על ידני דיזל )86K (הכל ממש בסיסי, המווווון מקום למטען ,בסלון לא מרגיש כזה מרווח)

מאלה נסענו בינתייםמ רק בדציה

כמוכן הבנתי שב 0קמ ניתן להגיע להנחה משמעוטית על סיטרואן C4,פזו 308, סיאט טולדו שיגיעו בערך לתקציב .

בקיצור תמליצו

פורסם

ידני אפשר לשקול גם הונדה ג'אז ואם יש מבצעים ביונדאי או מתמקחים ומצליחים להוריד את המחיר אז יש I30 סטיישן ידנית.

קיה סיד סטיישן זולה יותר מה308 באפס ק"מ.

יש גם פיג'ו 2008 עם היחידת הינע החדשה והמוצלחת יותר ב98.

פורסם

קיה סיד סטיישן 0 קילומטרים מליסינג תהיה הכי מתאימה למשפחה שלכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוסיף שהסיאט טולדו והסקודה ראפיד זה אותו האוטו , לא רכב נוח במיוחד.

אם באמת רוצים לקחת את כל הבית , יש ברלינגו ידני ב101 אלף, עם חסרון בבטיחות (רק 3 כוכבים) ואופי מסחרי.

פורסם

תודה על התגובות.

ממש לא רוצים לקחת את כל הבית אבל הונדה גאז ו2008 נראה לי קטנים מדי. יישבתי בשניהם ובאמת מרגיש יותר מרווח מהצפוי אבל להתכנס בנוח עם הכסאות בטיחות מאחורה?

הI30 ידנית לא נראת עדיפה על סיד סטיישן

ולגבי ה308 היא לא מומלצת? יש איתה בעיות או שפשוט הסיד משתלמת יותר?

פורסם

308 עם מנוע 1200 טורבו די חדש, שאמינותו עוד לא ידועה. סיד הימור יותר בטוח.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סיטרואן קקטוס ידני כ80K (גם לא מרווח במיוחד חלונות לא נפתחים מאחורה מנוע חלש אבל חוסך 20K )

אתה מודע שהקקטוס מגיע גם עם מנוע מוגדש בנזין שפותר לך את בעייה הביצועים בצורה מאד משכנעת?

הקקטוס טורבו היא אחת הרכישות עם התמורה לכסף הכי טובה בשוק ועדיפה על כל המועמדות האחרות שציינת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

קרוסאובר לא מרווחת כמו סיד סטיישן, על גודל הבגאז' בכלל אין מה להרחיב. אבל סוזוקי רכב מוצלח מאוד וחסכוני יותר בגרסה הידנית.

אפשר לבחור בה אחרי שקלול יתרונות וחסרונות. אבל את זה יחליט פותח השרשור.

פורסם

ממליץ על 308 בתור בעלים שאחת כזאת אני אישית מאוד נהנה מהאוטו אני יפרט למה

לחיוב.

1.רכשתי אותה מיבואן עצמו כי רכב 0 קמ ב106 k לא ליסינג

2.צריכת דלק אמיתית טובה לדעתי 1-15 לרכב אוטומת

3.רכב לא מרגיש זול מבפנים ויפה מאוד מבחוץ לדעתי אישית במיוחד באדום

4.בגאז מספיק גדול כדאי להכניס אגלת תינוק וקניות ועוד נשאר מקום

5.גלגל הגה קטן ודשבורד נמצא מאליו זה יוצר מצב שכל המידע תמיד מול העניים יש כאלו שיגידו שזה מינוס אני מאוד אהבתי

6.חייבת לנהיגה בסדר גמור ביחס לאוטו משפחתי בידוד רעשים מצויין

שלילי

1.אין הרבה מקום מאחורה ובטוח שלא לשלושה מבוגרים אבל יש בזה גם פלוס אוטו די קומפקטי אז קל לחנות אוטו

2.אוטו רועד בסלד נמוך בהילוך ראשון אני אישית כבר יתרגלתי אבל עדיין היתי מעדיף בלי

מקווה שעזרתי ואם לא אישתי אז בטוח היתי קונה סיטראון קקטוס רכב מיוחד למרות כל חסרונות

פורסם

למה קקטוס יותר טוב מהשאר ? קטן יותר מסוזוקי קרוס ,החלונות האחוריים שלו מחזירים אותי לסוזוקי אלטו ולא ידוע לגבי אמינות ועלויות תפעול. הטורבו יעלה נגיד 90K .

על 308 יש לי חבר שמאוד מרוצה רק שכחתי שיש לו 308 סטיישן וזה הבדל רציני. דווקה מקום מאחורה נראה לי חשוב.

לגבי הקרוסאובר יחסית לסיד סטיישן איזה יתרונות יש לקרוס חוץ מצריכת דלק?

פורסם

ה-308 היא ליגה אחת מעל והיא מכונית מצויינת, אך כחדשה היא יקרה משמעותית מהקקטוס. איכות הנסיעה בקקטוס טובה יותר מהסוזוקי ומהראפיד/טולדו. אני לא מכיר מכונית מודרנית אחת שניתן לנסוע בה עם חלונות אחוריים פתוחים - הרעש נוראי, לכן העובדה שהחלונות האחוריים לא נפתחים לא מהווה חיסרון מבחינתי. תוסיף את העיצוב המדליק מבחוץ ומבפנים, את המושבים המאד נוחים ואת העובדה שתא הנוסעים מרווח למדי ותא המטען אף הוא מספק משפחה ללא קושי וכמובן המנוע המצויין והחזק עם מחיר שובר שוויון - זה בתמצית מסביר למה אני חושב שהקקטוס עדיפה (על הקרוסאובר והראפיד/טולדו)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

stranger78 - לגבי הקרוסאובר יחסית לסיד סטיישן איזה יתרונות יש לקרוס חוץ מצריכת דלק?

הושבה וריתום הילדים בכיסאות הבטיחות נוח מאוד עקב גובה הרכב והמושב האחורי.

כך אתך כיסא בטיחות לאולם התצוגה של כל אחד מהרכבים שאתה מתעניין בהם

ותיווכח כי הסוזוקי קרוסאבר מתאים ונוח יותר להושבת הילדים בכסאות הבטיחות.

• תוכן חדש...