Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים מה שלומכם? הרכב שלי הלך טוטאלוס בתאונה,כולם בסדר רק מכות יבשות,הרכב לא.

אני מחפש רכב בתקציב של עד 35 אלף, אני נוסע יחסית הרבה , כמעט 500 ק"מ הרוב בדרכים בין עירוניות

אני מעדיף רכב אוטמט--הרבה מהמנסיעות הם בפקקים, ברוב הנסיעות יהיו גג 2 נוסעים ברכב או רק אני.

העדיפות שלי זה רכב עם בגאז יחסית גדול אם יש חייה כזאת,חשוב לי נוחות נסיעה,העדיפות למנוע מינמום ,1200

חשבתי על הסוג של סופר מיני :

• הייה לי בראש טיוטה יאריס משנת 2012
  • הונדה גאז מ2011 שהם חסכוניות מאוד
  • אבל הבעייה שהם לא בתקציב גם לא כאלה עם הסיטוריה של ליסנג

אז מחפש המלצה לרכב אחר (הייה לי דייהסטו סיריון 2006 שלא הייה עד כדי כך חסכוני ולא הייה נוח לנסיעה כלל )

אשמח לעזרתכם.

פורסם

קח בחשבון שביאריס יש גיר רובוטי חד מצמדי, מציע לנסות טרום רכישה.

יותר חדש אולי תוכל למצוא מיקרה או ספייס סטאר שחסכוניות רק שהמיקרה לא ממש נוחה, ובנוגע לספייס סטאר אני לא בטוח.

ג'אז עם גיר רציף כנראה תתאים הכי טוב מבין האופציות שציינת ולדרישות של מרווח פנימי ובגאז'.

פורסם
קח בחשבון שביאריס יש גיר רובוטי חד מצמדי, מציע לנסות טרום רכישה.

יותר חדש אולי תוכל למצוא מיקרה או ספייס סטאר שחסכוניות רק שהמיקרה לא ממש נוחה, ובנוגע לספייס סטאר אני לא בטוח.

ג'אז עם גיר רציף כנראה תתאים הכי טוב מבין האופציות שציינת ולדרישות של מרווח פנימי ובגאז'.

יאריס מ2012 מגיעה עם גיר רציף לא?

הבעייה שגם המיקרה וגם הגאז לא ממש בתקציב שלי, מה זה ספייס סטאר?

לא מחפש רכב שהוא חדש יותר דווקא..אלא פשוט עונה על הקטגוריות שרציתי

פורסם

יאריס אכן.

ניסן מיקרה 2011 גבולית לתקציב שלך (מנוע 1.2 עם גיר רציף).

תוכל לחפש גם ניסן נוט שיותר מרווחת אבל פחות חסכונית משנים 09-10.

ספייס סטאר זו מיצובישי , אבל מבדיקה יש בקושי 2 באתר.

פורסם
יאריס אכן.

ניסן מיקרה 2011 גבולית לתקציב שלך (מנוע 1.2 עם גיר רציף).

תוכל לחפש גם ניסן נוט שיותר מרווחת אבל פחות חסכונית משנים 09-10.

ספייס סטאר זו מיצובישי , אבל מבדיקה יש בקושי 2 באתר.

מה לגבי הונדה גאז 2008 עם ק"מ 110 אלף במחיר 39 אלף? איך הרכב? חסכוני? בטיחותי?מומלץ?

פורסם
ק"מ מתחת לממוצע , לשים לב רמת גימור ES עם ארבע כריות אוויר וLS רק עם שתיים , דיי מרווחת ותא מטען גדול ביחס לסגמנט.

זה הדגם LS טוב שאמרת לי את זה..לא ידעתי את זה...

איך היא מבחינת חיסכון דלק?

ומה דעתך על מאזדה 2 ? 2008?

פורסם
זה הדגם LS טוב שאמרת לי את זה..לא ידעתי את זה...

איך היא מבחינת חיסכון דלק?

ומה דעתך על מאזדה 2 ? 2008?

ועל יונדאי I 20 , שנת 2010 מנוע 1.4 אוטמט? יש לך דעה לגבייה?

פורסם

מאיזו בחינה?

רכב די ממוצע- אבזור ממוצע (אין ״פינוקים״ אבל אין חוסרים באבזור הבטיחותי בדגמי הבסיס גטס סטייל), מרווח די טוב, אמינות די טובה, אבל מנוע חלש ולא ממש חסכוני.

פורסם
מאיזו בחינה?

רכב די ממוצע- אבזור ממוצע (אין ״פינוקים״ אבל אין חוסרים באבזור הבטיחותי בדגמי הבסיס גטס סטייל), מרווח די טוב, אמינות די טובה, אבל מנוע חלש ולא ממש חסכוני.

מצטער על השיגוע,אני ממש מעריך את כל ההעזרה אבל כבר נואשתי מהחיפושים ...אין לי מושג איזה רכב לחפש....בגדול מחפש רכב חסכוני,אמין,נוח לנהיגה,בטיחותי , ובגאז סביר..מתחיל לחשוב אולי שהבדלים בצריכה בין רכב סופר מיני לרכב משפחתי רגיל הוא לא כזה הבדל מטורף.

שאלה נוספת האם יש הגיוני שדגמי יונדאי I20 2012 שונה מהדגם של 2010?

פורסם

i20 עברה מתיחת פנים ב2013 (ואולי כמה רכבים בודדים מסוף 2012),אבל לא משהו משמעותי- פנסים קדמיים שונים.

במשך השנים הדגם הגיע עם כמה רמות גימור ומספר מנועים בנפח והספק שונה. (1.2, 1.4, 1.6 ליטר)

• תוכן חדש...