Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה lt לא משתלמת כי לא מאובזרת,כמה עולים גירסאות ה lt+ והltz?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה קונה פרטי, אז רק LTZ, המאובזרת ביותר.

תנסה ללחוץ אותם במחיר עם הצעת מחיר על LT מחברת ליסינג, כדי שיראו שיש פער מאוד גדול במחיר ושאתה מתפתה ממש - אני מניח שזה יוריד לא מעט כסף מתג המחיר ואז תוכל לקנות וליהנות.

פורסם (נערך)
ה 74,900 ש״ח זה ל LT+

11-18/9

לפותח הנושא,המאובזר ביותר עולה היום 82,500 כולל חישוקי מגנזיום וגג חשמלי נפתח.

לא יודע אם כולל אגרת רישוי.

בשביל עוד 7,000 ש"ח הייתי קונה את הדגם המאובזר אבל אולי זה רק אני ...

ד"א, האם בנסיעת המבחן היה לך מספיק מרווח לרגליים (כנהג) ?

אני גם חשבתי לרכוש אחד כזה אך שואל,כי בנסיעת מבחן שהראו ביוטיוב אומרים שזה אחד החסרונות של הרכב .

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה הגובה שלך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חושב שבמחירים שאתה מחפש יש יותר טובה מהפיקנטו גם מבחינת הרכב וגם מבחינת השוק יד 2 שלו, החלקים הטיפולים וכל מה שקשור בזה. זה הרכב הכי נמכר בארץ ולא סתם...

פורסם

במה הפיקנטו עדיפה על פני השברולט כרכב?

פורסם
לא חושב שבמחירים שאתה מחפש יש יותר טובה מהפיקנטו גם מבחינת הרכב וגם מבחינת השוק יד 2 שלו, החלקים הטיפולים וכל מה שקשור בזה. זה הרכב הכי נמכר בארץ ולא סתם...

תתפלא. עם ישראל הוא לא באמת עם סגולה (יותר "עם העדר"), ובגלל שהפיקנטו מצליחה לא אומר שמדובר ברכב הכי טוב בעולם...פרופורציות. סה"כ רכבי המיני די דומים במה שהם מציעים והשברולט המאובזרת דווקא מציעה קצת יותר.

פורסם
לפי הפרסומים, הולך להיות שסוע מכירות בספטמבר בשברולט וראיתי שהמחירים אטרקטיביים, שווה לך לחכות אם אכן אתה מתכנן רכישה.

השבוע מכירות הוא השבוע הזה. יש כרגע הנחה של 6000 שקל על הספארק. הבעיה היא שהם בדרך כלל הם נותנים שידרוגים והנחות בשווי של 4500 אז הם רק מוסיפים עוד הנחה של 1500. בעצם ההנחה כוללת את אגרת הרישוי, מובילי איי, חיישני רוורס, ותשלומים ללא ריבית והצמדה ועכשיו עוד 1500 על המחיר הסופי.

הבעיה היא שאני שומע מסביבי עוד ועוד אנשים שאומרים לי כמה לא שווה לקנות רכב במחיר כזה ושעדיף לי לקנות רכב ב40000 יד שנייה כדי למנוע את איבוד הערך הגדול. אני לעומת זאת קצת נוטה לרכב חדש כי פשוט לא בא לי על למצוא את עצמי במוסך מתקן רכב ישן ומוציא על זה עוד כסף.

פורסם

רכב חדש זה לא כלכלי נכון,בהתחלה יש איבוד ערך גדול לעומת רכב משומש.

לכן זה עניין של רצון החוויה של רכב חדש.

פורסם
לפותח הנושא,המאובזר ביותר עולה היום 82,500 כולל חישוקי מגנזיום וגג חשמלי נפתח.

לא יודע אם כולל אגרת רישוי.

בשביל עוד 7,000 ש"ח הייתי קונה את הדגם המאובזר אבל אולי זה רק אני ...

ד"א, האם בנסיעת המבחן היה לך מספיק מרווח לרגליים (כנהג) ?

אני גם חשבתי לרכוש אחד כזה אך שואל,כי בנסיעת מבחן שהראו ביוטיוב אומרים שזה אחד החסרונות של הרכב .

בנסיעת המבחן היא היתה לי מאוד נוחה. אבל אני נמוך :) (1.70) כך שבדרך כלל לפחות מהבחינה הזו אין לי בעיה. להגיע למדף גבוה מאוד זה כבר יותר מסובך :)

פורסם
השבוע מכירות הוא השבוע הזה. יש כרגע הנחה של 6000 שקל על הספארק. הבעיה היא שהם בדרך כלל הם נותנים שידרוגים והנחות בשווי של 4500 אז הם רק מוסיפים עוד הנחה של 1500. בעצם ההנחה כוללת את אגרת הרישוי, מובילי איי, חיישני רוורס, ותשלומים ללא ריבית והצמדה ועכשיו עוד 1500 על המחיר הסופי.

הבעיה היא שאני שומע מסביבי עוד ועוד אנשים שאומרים לי כמה לא שווה לקנות רכב במחיר כזה ושעדיף לי לקנות רכב ב40000 יד שנייה כדי למנוע את איבוד הערך הגדול. אני לעומת זאת קצת נוטה לרכב חדש כי פשוט לא בא לי על למצוא את עצמי במוסך מתקן רכב ישן ומוציא על זה עוד כסף.

http://wheel.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%98-sale-7-%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%95-2016/

פורסם

אחרי חודשיים וחצי עם ספארק LTZ חדשה אני יכול לומר לך שהיא שווה כל שקל וממש מרוצה ממנה!

אבזור מאוד מפנק וצריכת דלק טובה מאוד - 1/15-14 וזה ע"פ חישוב ידני של תדלוק שבועי (מחשב הרכב מראה 6.6/100) וגם זה נסיעות רק בתוך ירושלים.

לחבר שלי יש פיקנטו חדשה שקיבלנו את הרכב די ביחד ואחרי חודשיים וחצי הגענו למסקנה חד משמעית שהספארק טובה יותר מכל הבחינות, למה פיקנטו נמכרת יותר? נראה לי תופעת ה"עדר" אבל אני שם לב שהספארק עולה יותר ויותר על הכביש.

אם כבר ספארק אז לך על גרסת ה LTZ אני קניתי אותה ב 80,050 כולל אגר רישוי+קודנית+מרימי שמשות.

נ.ב נטשתי את הגרסה הבכירה של פולו 2016 לטובת הספארק (עקב בעיות גיר) ואני מברך על כל רגע!

• תוכן חדש...