Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 220K

EuorpeDrop
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד הסמל, לא רואה שום סיבה לבחור באאודי, הסקודה נותנת יותר בערך בכל פרמטר.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

התאפסתי על עצמי ונלקחה החלטה, הסופרב נותנת תמורה גדולה בהרבה לשקל.

היום הוזמנה סקודה סופרב EXCLUSIVE 1.8T שחורה (צפי הגעה ינואר-פברואר 2017),תודה רבה לכולם על העזרה

פורסם

היום הוזמנה סקודה סופרב EXCLUSIVE 1.8T שחורה (צפי הגעה ינואר-פברואר 2017),תודה רבה לכולם על העזרה

תהנה מהרכב, בחרת נכון.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
מלבד הסמל, לא רואה שום סיבה לבחור באאודי, הסקודה נותנת יותר בערך בכל פרמטר.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

יש לך נסיון עם שניהן שאתה קובע בכזו נחרצות שההבדל היחיד הוא בסמל? ההבדל מתחיל בתא הנוסעים שהוא חגיגה באאודי, ועד לניהוג.

אני אומר את כל זה כחובב לא קטן של סקודה, ושל הסופרב החדשה בפרט.

פורסם

תתחדש, רכב מעולה וצפי לינואר-פברואר זה סביר יחסית רכב הזה שסובל מבעיות מלאי רציניות.

פורסם
יש לך נסיון עם שניהן שאתה קובע בכזו נחרצות שההבדל היחיד הוא בסמל? ההבדל מתחיל בתא הנוסעים שהוא חגיגה באאודי, ועד לניהוג.

אין לי נסיון עם אף אחת מהן אבל מהרבה ביקורות ורשמים הבנתי שהסקודה מאובזרת, ספורטיבית וכנראה גם יותר יוקרתית מהאודי. באודי אתה קונה גרסת פתיחה בעוד בסקודה את הגרסה הבכירה. מעבר למרוח וביצועים שאת זה אפשר להבין גם מדף הנתונים. תא הנוסעים לא בדיוק חגיגה באודי ולדעתי בסקודה הוא נראה טוב יותר.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אישית מניסיון עם שתיהן, האאודי מתנהגת יותר טוב אך הסקודה באותו המחיר מאובזרת עד הגג,בעלת יותר אבזור בטיחות מנוע חזק ותא נוסעים נעים יותר.(כמובן שמדובר על דגם הפתיחה באאודי לעומת המפואר בסקודה ולכן ההבדלים)

• תוכן חדש...