Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 220K

EuorpeDrop
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, אני עומד בפני רכישת רכב חדש לאימי, אנו רוצים רכב שונה קצת ממשפחתית רגילה.

תקציב 220 אלף שקל, הרכב ישמש 4 נפשות (3 מבוגרים וילד ),חשוב שיהיה בטיחותי ונוח,עדיף רכב עם שוק סביר,צריכת דלק זניחה.

חשבתי בעיקר על סקודה סופרב החדשה (1.8T EXCLUSIVE) או על AUDI A4 1.4T בסיסית, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחת מהן,לשמוע הצעות נוספות שייתכן ולא עלו במוחי (גם קרוסאוברים הם אופציה כל עוד אין ירידה מורגשת בנוחות/איכות החומרים)

*מחר אנו הולכים לראות את הסופרב בסוכנות ולקבל הצעת מחיר שכן מתקיימים ימי מכירות ברגע זה בצ'מפיון

פורסם

אני הייתי בודק גם את האאודי Q3 במבצע של צ'מפיון. אם אהבתם את הסופרב אז גם הפסאט מוצעת בתנאים מיוחדים במבצע והיא זמינה יותר לרכישה מהסופרב שסובלת מבעיות מלאי.

גם ב.מ.וו X1 יכול להיות אפשרות.

לקסוס IS חורגת מהתקציב ולקסוס ידועים ככאלה שלא מעניקים הנחות מפליגות אבל לי נשמע שהיא ממש קולעת לדרישות ויכול להיות ששווה לבדוק אותה בכל זאת.

מהצד העממי יותר, קיה ספורטאז' טורבו מציע תמורה טובה למחיר לדעתי ולמרות שלא יהיה מאוד חסכוני הוא ישאיר עודף מהתקציב הראשוני.

פורסם
חשוב שיהיה בטיחותי ונוח,עדיף רכב עם שוק סביר,צריכת דלק זניחה.

מה כוונתך ב"צריכת דלק זניחה" האם צריכת הדלק לא קריטית או שהיא צריכה להיות נמוכה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הייתי בודק גם את האאודי Q3 במבצע של צ'מפיון. אם אהבתם את הסופרב אז גם הפסאט מוצעת בתנאים מיוחדים במבצע והיא זמינה יותר לרכישה מהסופרב שסובלת מבעיות מלאי.

גם ב.מ.וו X1 יכול להיות אפשרות.

לקסוס IS חורגת מהתקציב ולקסוס ידועים ככאלה שלא מעניקים הנחות מפליגות אבל לי נשמע שהיא ממש קולעת לדרישות ויכול להיות ששווה לבדוק אותה בכל זאת.

מהצד העממי יותר, קיה ספורטאז' טורבו מציע תמורה טובה למחיר לדעתי ולמרות שלא יהיה מאוד חסכוני הוא ישאיר עודף מהתקציב הראשוני.

מה דעתך על ה a4? הבמוו והקיו 3 נראים מעניינים,מה היתרונות והחסרונות של כל אחד

פורסם

לדעתי הסופרב והפסאט מעניקות תמורה עדיפה למחיר ובמחיר של A4 אתה מקבל את דגמי הקצה החזקים והמאובזרים.

הג'יפונים פחות מרווחים, נוחים ומתנהגים מהמשפחתיות הגדולות. בתקציב שלך אתה מקבל את דגמי הכניסה עם מנועים חלשים יחסית ואבזור צנוע.

פורסם
לדעתי הסופרב והפסאט מעניקות תמורה עדיפה למחיר ובמחיר של A4 אתה מקבל את דגמי הקצה החזקים והמאובזרים.

הג'יפונים פחות מרווחים, נוחים ומתנהגים מהמשפחתיות הגדולות. בתקציב שלך אתה מקבל את דגמי הכניסה עם מנועים חלשים יחסית ואבזור צנוע.

תודה רבה, את האמת שאני נמצא בהתלבטות קשה,אני מודע לכך שהסופרב כנראה תיתן את התמורה הגבוהה ביותר לשקל אך אימי פוזלת לכיוון קרוסאוברים ומותגי יוקרה יותר מאשר לסקודה,לכן קשה לי מאוד להחליט.

פורסם

אין צורך לצטט את ההודעה שמעלייך.

טבעי שהיא פוזלת לכיוון הקרוסאוברים כמו הרבה אנשים שרוכשים מכונית חדשה.

בכל מקרה אף אחת מהבחירות לא תהיה נפילה אבל בחירה בקרוסאוברים תדרוש פשרות בביצועים, התנהגות, מרווח פנימי, נוחות נסיעה ואבזור.

פורסם

עד כמה ההתפשרות תהיה מורגשת לדוגמא בקניית Q3/X1/A4 בהשוואה לסופרב (אימי מעדיפה מותג יותר יוקרתי מסקודה,לך תבין)

ובאיזה אחד מהרכבים הנ''ל נראה לך שההתפשרות תהיה הכי פחות מורגשת?

פורסם

היום הלכתי לסוכנות אאודי וסוכנות סקודה, הציעו לי את הסקודה 1.8T EXCLUSIVE על הכביש במחיר של 217 אלף שח לאחר הנחה של 5 אלף שקל(ימי מכירות), באאודי הציעו לי את האאודי A4 1.4T EXECUTIVE כוחות סוס 150 הדגם החדש (2016 ומעלה) ב 227 אלף שקל על הכביש לאחר הנחה של כ 23 אלף שקל, מה שקירב את האאודי למחיר הסופרב והפך אותה למתחרה רצינית בהשוואה לסופרב, 2 הרכבים צפויים להגיע בתחילת 2017 (אין לחץ על רכב חדש ואנו אף מעדיפים שנת 2017), הסופרב הרגישה יותר שלמה כחבילה,יותר מאובזרת ומפנקת ובעלת מנוע גדול יותר אך לאאודי יש סמל סטטוס, היא מרשימה יותר ובעיקר מושך אותי אליה עיניין ה-3 שנות אחריות בהשוואה ל-2 בסקודה, יש לציין שהרכב ישמש 4 נפשות ולכן גודל לא ממש משנה,נסועה שנתית נמוכה וצריכת דלק פחות משנה.

אני מתחבט ומתלבט בצורה מאוד קשה בנוגע לאיזה אחד מהרכבים יהיה הבחירה הנכונה עבורינו, אשמח להחליט עד מחר שכן ימי המכירות הם עד מחר ולכן אשמח אם כל אחד יביע את דעתו בנושא מה לדעתו הבחירה הנכונה ויפרט מעט, אני אישית מרגיש שההחלטה בלתי אפשרית ולכן אני מבקש את יעוצכם ועזרתכם בנוגע לחסרונות והיתרונות של כל אחד מהרכבים. מה אתם הייתם בוחרים במקומי?

פורסם

אני הייתי בהתלבטות דומה לשלך מבחינת תקציב.

הפור שלי נפל על ב.מ.וו אבל אני רואה שזה רכב שאתם לא שוקלים. חבל כי אני חושב שה-x1 או סדרה שלוש יכולות לענות על הצרכים שלכם בנוסף לשלוש שנות האחריות.

תבצעו נסיעות מבחן אין לכם מה להפסיד אצלי נסיעת המבחן שינתה הכל.

בנוסף, לא הייתי מתרגש יותר מדי מתום ימי המבצע גם כי לא קונים רכב בתקציב כזה בלחץ זמן וגם כי יש לי תחושה שתקבלו את אותו מחיר גם עוד חודש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני פחות מתחבר לכייון סדרה 3 שכן דגם חדש נמצא באופק, X1 צפוף מדי וירדנו מעניין הקרוסאוברים. ההתלבטות היא נטו מה שצויין בתגובה האחרונה A4 או סופרב,אשמח להצעות נוספות בהתאם להתלבטות שהוצגה בהודעתי האחרונה

עריכה אחרונה על ידי EuorpeDrop
פורסם

אני, אישית הייתי הולך על הסופרב. נותן יותר תמורה לכסף.

עם זאת, בדברים שכתבת, עולה הרושם שההחלטה אצלכם כבר קיימת והיא חבויה - העדיפות היא לאודי.

מאחר והיחידי שישאר עם הרכב זה אתה או אתם, תלכו עם נטיית הלב, שאני מבין שמובילה לכיוון המותג אודי.

כאמור, לדעתי הסופרב תיתן תמורה טובה יותר.

בכל מקרה, לא "תיפלו" בשום החלטה.

בהצלחה.

פורסם

אני מציע לבדוק גם את הפסאט 1.8 פרימיום.

נכון שהיא יותר קרובה לסופרב אבל היא דיי נמצאת באמצע בינה לבין ה-A4.

פורסם
אני, אישית הייתי הולך על הסופרב. נותן יותר תמורה לכסף.

עם זאת, בדברים שכתבת, עולה הרושם שההחלטה אצלכם כבר קיימת והיא חבויה - העדיפות היא לאודי.

מאחר והיחידי שישאר עם הרכב זה אתה או אתם, תלכו עם נטיית הלב, שאני מבין שמובילה לכיוון המותג אודי.

כאמור, לדעתי הסופרב תיתן תמורה טובה יותר.

בכל מקרה, לא "תיפלו" בשום החלטה.

בהצלחה.

תודה רבה על העזרה

אני מציע לבדוק גם את הפסאט 1.8 פרימיום.

נכון שהיא יותר קרובה לסופרב אבל היא דיי נמצאת באמצע בינה לבין ה-A4.

אני פחות מתחבר לפסאט, השיקול הוא נטו סופרב או אאודי A4

• תוכן חדש...