Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית - סביב 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש במקום הפוקוס הישנה שלנו.

משפחה עם 3 ילדים. 2 בכסאות בטיחות, אחד בבוסטר.

יש רצון לבגאז' די גדול ורכב די חדש.

חשבתי על שנתון של 2013 - כך שיהיה בקצה האחריות ונוכל להכניס אותו למוסך היבואן לפני שהאחריות תיגמר.

האופציה שחשבתי עליה היא קיה סיד 2013 סטיישן, אבלח אין כרגע רכבים רלוונטיים בלוח (גם מבחינת קילמוטראז').

מישהו יכול להמליץ על משהו?

חשבתי גם על הייטי, אבל נבהלתי בגלל הגיר.

גם פוקוס סטיישן הוזנחה מאותה סיבה.

אשמח להמלצות / הכוונה.

תודה רבה,

ל.

פורסם

ק"מ שנתי צפוי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סוברו אימפרזה 2014 עונה לכל הדרישות שלך, 75 אלף ש"ח ,עדיין באחריות יד ראשונה ,בגאז' ענק! ,שלושה מבוגרים יכולים לשבת בשקט מאחורה ,אמינות של יפנית

פורסם

אימפרזה? באמת?

לא סחירה, חלשה ביחס למתחרות, ירידת ערך מטורפת (חדשה עולה בסביבות 130 אלף ש"ח), לא ישבתי בה אך בוודאות כל תא מטען של רכב סדאן (להוציא את האוקטביה שהיא לא בדיוק סדאן סטנדרטית) פחות פרקטי מרכב סטיישן ובייחוד למשפחה עם ילדים קטנים כמו של פותח השרשור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אימפרזה? באמת?

לא סחירה, חלשה ביחס למתחרות, ירידת ערך מטורפת (חדשה עולה בסביבות 130 אלף ש"ח), לא ישבתי בה אך בוודאות כל תא מטען של רכב סדאן (להוציא את האוקטביה שהיא לא בדיוק סדאן סטנדרטית) פחות פרקטי מרכב סטיישן ובייחוד למשפחה עם ילדים קטנים כמו של פותח השרשור.

סוברו עדיין יפנית!!! , סוברו ,טויוטה,הונדה ,מיצובישי וסוזיקי (כולם ביחד בממוצע)שמות בכיס הקטן את רוב האירופיאיות והקוריאניות ..

אני מזמין אותך לשבת במושב האחורי של האימרזה ולשבת אח"כ בסקודה אוקטביה :תראה את ההבדלים.

-----

לא סחירה ? זה משחק לטובת הקונה ביד השנייה לעומת הקונה מהיבואן , איפה הוא יכול לקנות רכב משפחתי עדיין באחריות פחות מ-75 אלף שקל ,מי שהפסיד זה הקונה ביד הראשונה ....

---------------

חלשה ביחס למתחרות???? פות"ש לא מחפש רכב ספורט ולצאת ראשון ברמזור ,יש לו 3 ילדים קטנים...

פורסם (נערך)

רוני, אני לא מתרשם מיפניות מזמן. מכוניות בינוניות ומיושנות טכנולוגית בחלק מהמקרים. האימפרזה היא דוגמה טובה לכך. שמות בכיס הקטן במה בדיוק? באיכות הנסיעה? באבזור? בנוחות? בשילוב מנוע וגיר?

לנוכח ניסיון טוב עם אירופאיות וניסיון פחות מוצלח עם יפנית (טויוטה) אני כבר מזמן לא מאמין בארץ המוצא של הרכב.

זה שהוא לא מחפש רכב ספורט לא אומר שהרכב צריך להיות חלש.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

יונדאי I35 אלנטרה מרווחת ואמינה,יונדאי I30CW,הונדה אינסייט חסכונית,הונדה סיויק סדאן,

כל אלו מ2012 ומעלה. רכבים אמינים נוחים ומחיר מ65 אלף.

פורסם

מיצובישי ספורטבק.

יש לי אותה כבר כ 40000 ק"מ.

מומלצת.

ולגבי מי שכתב על היפניות, לי לא משנה שאת הספורטבק מייצרים כבר הרבה שנים. הטכנולוגיה החדשה (למעט בטיחות) לא כל כך מוסיפה, לדעתי. מתגעגע מאד לגיר המיושן של 1234D. (ללנסר גיר רציף)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני מקווה שזה לא אותו גיר עצלן רציף שקיים באטראז'.

פורסם

בתור בעלים של אימפרזה, אני ממליץ לך לרדת מהרעיון, אלא אם נותנים לך אותה במחיר מבצע (אבל ממש מבצע). הבגאז' שלה נוראי וזה בלשון המעטה - אין נסיעה עם ילדים שאני לא מקלל את מי שתכנן אותו לפחות פעם אחת. מלבד זה, הרכב הוא ממוצע מבחינת רוחב ואתה צריך קצת יותר מזה בשביל 2 כסאות בטיחות + בוסטר.

תהיה סבלני, תמצא סיד סטיישן, זה רכב נפוץ במחוזותינו ולא כדאי לשלול את האחות הנפוצה עוד יותר i30cw.

רעיונות "אקזוטיים" יותר כמו קשקאי ישלחו אותך כמה שנתונים אחורה, לא בטוח שזה כדאי.

אם אתה מחפש להיפתח לאלטרנטיבות, תחשוב ותשאל את החברים בפורום על מגאן סטיישן 2014 (מנוע 1.2 טורבו) שכנראה יכנס לך בתקציב.

אפשרות נוספת זה פיג'ו 308 סטיישן מהדור החדש (גם כן מנוע 1.2 טורבו) אבל הוא יקר יותר (קיים מאמצע 2014).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...