Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב 20 אלף


liorX_O
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מה שלומכם?

אני ממש נואש וזקוק לעזרתכם לצורך קנית רכב אמין, חסכוני ובמינימום 4 כוכבי ביטחות (ABS+ESP חובה) עם עדיפות ל 5.

לפי בדיקה שעשיתי בשוק הפיאט גרנדה פונטו תפורה על המחיר שלי והדרישות אבל היא מגיעה עם גיר רובוטי שאני מאוד חושש ממנו (מאוד אשמח לחוות דעת אם יש פה אנשים שיש להם את הרכב בגירסה זו) ופשוט לא ניתן למצוא ידנית שמורה.

עוד אופציה שחשבתי עליה זה לעלות את המחיר בעוד קצת ואז להביא את ה EVO שזה בעצם אותו רכב מבחינת הרעיון רק יותר עדכני, יותר נעים בעין ומבחינת הנסיעה שלו.

 

עוד רכבים שאני פוזל לכיוונם הם:

יונדאי גטס בגירסת ה GLS שנתון 2007 ומעלה

רנו קליאו דור 3

שקלתי גם ללכת על סיריון אבל נושא זה ירד מהפרק כי אני פשוט לא מתחבר לרכב.

 

 

לא משנה לי גיר ידני או אוטומט אבל מעדיף אוטומט מטעמי נוחות

 

תודה מראש.

פורסם

גטס gls לא יהיה פשוט למצוא.

הקליאו 3 דווקא עונה לדרישות הבטיחות עם 6 כריות אוויר.

 

 

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיף ידני.

הgls זאת המאובזרת ועם 4 כריות אוויר.

מתחת יש את ה glx שהיא ללא או פנסיי ערפל או סאן רוף.

לgli יש 2 כריות אוויר ולא זוכר אם יש מחשב דרך.

ל glf אין abs ויש רק כרית אוויר אחת.

 

לקליאו הידנית,שמעל התקציב שלך יש 6 כריות,קיבלה 5 כוכבי בטיחות.

 

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי פונטו גרנדה 2008 להציע לך, מנוע 1400 ידנית

רכב מעולה וממש משתלם בהיבט של value for money, עשיתי ממש לאחרונה את כל הטיפולים(פיטרים,פלאגים, שמן, בלמים הכל בקיצור)

מוזמן ליצור קשר 0543055212

×
×
  • תוכן חדש...