ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,550 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב .נאמר לי שהמגן מי שנת 2008 משופר לאומת 2007 ו2006 האם זה נכון ומה השיפור ?אמין יותר פחות תקלות ?
הודעה אחרונה מאת oren1, -
- 3 תגובות
- 759 צפיות
שלום לכולם! אני לפני קניית רכב ובגדול יש שתי דגמים שאני חושב ללכת עליהם שזה vw גולף או גטה עם המנוע 2000 סמק (כרגע אני מתנייד בגולף ידנית 2008 ואני מרוצה ממנה רק שהיא קצת חלשה) או פיאט בראבו 1400 טורבו שממש אהבתי את האוטו. השאלה שלי מה עדיף מנוע טורבו או מנוע רגיל מוגדל? חשוב לי שיהיה כוח לאוטו ביציאה מהמקום מאפס וגם במהלך הנסיעה לעקיפות וכאלה? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shimot26, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
סופשבוע נעים חברים. עקב הידע הדל שלי ברכבים הייתי רוצה לשמוע חוות דעת קצת יותר מקצועיות, אני רוצה לקנות קרוסאובר יוקרה ויש לי תקציב של 400,000 שקל. אני נוסע קצת מעל הממוצע הישראלי בשנה, ומבלה ברכב לא מעט משעות היום. אז הדגש שלי הוא בעיקר על אבזור, נוחות, שימושיות ופחות ביצועים וכאלה. יכולת שטח לא מענינת אותי בכלל. אני לא בקיא בקטגוריה (נוסע על טראקס) אבל הרכבים ששקלתי לפי עדיפות הם : - מרצדס GLC - במוו X3 - במוו X4 כולן ברמת גימור הכי גבוהה, מנועי בנזין. אני יודע שבשביל המרצדס אני צריך "למתוח" מעט את התקציב, אבל מהבדיקות שלי מדובר ברכב היותר איכותי, גם אם קצת פחות בביצועים ובצריכת דלק. אני יודע שהבמוו X3 וX4 כמעט זהות, מפריע לי קצת הראות אחור…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, לאיזה מכון כדאי לקחת רכב שייקנה מהליסינגים של פי גלילות? יש בדיקת קומפיוטסט שהם מספקים אבל מן הסתם אני לא סומך עליה, יש המלצות על משהו באיזור? תודה, Eddard
הודעה אחרונה מאת Rony999, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחר אני מוסר רכב ועדיין לא יודע מה לחפש עקב שינוי תפיסה. מחפש רכב בתקציב של 60-70k : אמין מהנה לנהיגה זריז זול לאחזקה יחסית מרווח למשפחה של 4. לא ישמש כרכב ראשי במשפחה חשבתי על מונדיאו טיטניום 2012 אבל חושש מאמינות - נפתח על זה שרשור נפרד פה אנא עזרתכם הדחופה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
שלום לכולם אני מתלבט בין שני הרכבים הבאים: פז׳ו 208 חדשה מודל 2016 0 ק״מ גיר הילוכים הונדה גאז׳ היבראידית מודל 2013 57,000 ק״מ אוטומטית נוסע כ-25-30 אלף ק״מ בשנה (בעיקר על כביש 6 אך גם בעיר) אין לי בעיה עם גיר הילוכים שיקולים של צריכת דלק, אמינות, שמירת ערך, נוחות. אשמח לדעתכם המלומדת מדובר ברכב משני למשפחה כך שאין ממש שיקולים של מרחב לנוסעים האחרים.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי איביזה 2014 1.2 ידנית 3 דלתות, נורא שמורה ויפה, ובזמן האחרון התחלתי לשים לב לשוק המזעזע של האיביזות. אני יד שניה, מטופל בה בקפדנות ומקדים טיפולים. לאחרונה עוברים לי כל מני רעיונות לראש של להחליף אותה על ספיריט שנת 2011-2012 בערך.. חשבתי שאולי הכסף שלי יישמר טוב יותר (?) אולי המחשבות שלי הן שטות גמורה ואולי לא. הצריכת דלק שלי סבירה לחלוטין ורציתי לדעת איך 2 הרכבים האלה בהשוואה של התנהגות כביש ב״תקיפת פניות״, בתצרוכת דלק בעיקר בבין עירוני ובהחזקת המחיר שלהן. אני יודע ששניהם לא מיאטות ולא מתיימרות להיות רכבים עם אופי ספורטיבי - ובכל זאת.. אשמח להבהרות ודעות שלכם
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 517 צפיות
שלום לכולם אני רוצה לרכוש רכב יד שנייה שהנו חסכוני בכביש עירוני (עיקר הנסיעות שלי הן בכבישים עירוניים ובפקקים) ושהבגאז' שלו יכול להכיל עגלת תינוק קטנה יחסית (סוג בייביג'וגר) התקציב הנו כ-50,000 שח אשמח להמלצותיכם. תודה רבה הדס
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לקנות דרך מבצעי אפס קילומטר, כאשר המחירים שראיתי: 2008 - 98,000 308 - 105,000 בהרבה מהמאפיינים, הרכבים מאוד דומים. לפי הבנתי ה308 גדול במידות רק במעט. המנוע והגיר זהים (1.2 טורבו וגיר אוטו אייסן). לפי נתוני המפרט ל308 130 כ"ס לעומת 110 כ"ס ל2008, למרות שהמשקל כמעט זהה (מישהו יודע להסביר למה?) התחושה הכללית במרחב הפנים של האוטו מרגישה קצת יותר איכותית ב308 לעומת ה2008 והתא מטען גדול בקצת ב308 לעומת ה2008. מישהו יודע להגיד לגבי הבדלים בצריכת הדלק? עלויות טיפולים/אמינות המנוע וגיר החדשים? השימוש של האוטו הוא למשפחה צעירה. יש למישהו נסיון מבחינת נוחות/צפיפות בנוגע לכסא תינוק מאחור ועגלה בתא מטען? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
-
תקציב 30K לזוג
מאת noamh-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אשמח לעזרתכם, אני מחפש רכב בתקציב 30K (גמיש) לנסיעה בעיקר לנסיעה בתוך העיר לזוג. חשוב: + אמינות לאורך זמן + טיפולים בעלות סבירה ידנית/אוטומטית לא משנה עבורי... אפשרויות שבדקתי סוזוקי סוויפט 2012 פיאט פנדה עד 2014 קיה ריו - לא בטוח לגבי אמינות... טויוטה יאריס פתוח לכל הצעה נוספת... מה אתם ממליצים ? תודה
הודעה אחרונה מאת noamh, -
-
שלום! רציתי לדעת חוות דעת על הטוראן אם מישהו יכול לתת חוו״ד מקיפה.
הודעה אחרונה מאת nakניק, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, האם ידוע צריכת דלק ריאלית של ריו (2012 ואילך)\ סול (2012)\ ג'וק (2010-2011)? כולן אוטומטי. כמו כן מי משלושתם מומלץ? תודה, דוד
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, תקופה אני מחפש רכב טוב משהו עם טורבו שיאיץ מהר, כרגע יש לי סובארו בי 4 שאני רוצה להעיף - טעיתי בהגדרה של רכב ספורט בכל אופן ראיתי הרבה רכבים, ודי שמתי את העין על הפורד פוקוס 1.6 אקובוסט, הרכב בא 180 כ"ס , צריכה יפה של 12 קילומטר לליטר (דיברתי עם בעלים של רכב) , הרכב בא בגרסא ידנית מה שפותר את בעיית הגיר הבעייתי שלה הייתי שמח לשמוע על מחלות וכד' של הרכב והאם להתרחק ממנו תודה!
הודעה אחרונה מאת Tomer1992, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב לכם חברים.. יש המון היום גי'פונים בשוק, זה נהייה רכב חם מאוד.. ברצוני להפנות אליכם מס' שאלות, מקווה להסברים/תשובות.. 1-נתחיל בזה שאני מעוניין בגי'פון שלא יהיה לו "רצועת טיימיניג" , שהרכב יהיה אך ורק עם שרשרת.. 2-תא מטען גדול, יחסית..מרווח. 3-מצלמת רוורס+חיישנים. 4-רכב אוטומט בלבד. 5-מחיר להשקעה 135,000 אלו השאלות שעולות לי לבנתיים.. אשמח לקבל תשובות על כך.. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת clubnet, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת רכב ונתקלתי באחד שהבעלים שלו טענו שהם יד שנייה. לאחר מבט ברשיון גיליתי שהבעלים בעצם יד שלישית (אני אהיה הרביעי, ברשיון כתוב "בעלים קודמים - 02"). לאחר בדיקה הבעלים הודה בטעותו אך טוען שהוא לא מכיר את הבעלים הראשונים ולכן אין לו דרך לדעת מה הרכב עבר בתקופה הזו. רציתי לשמוע את דעתכם - האם אפשר להסתמך על מכון בדיקה שיגלה בעיות חמורות? או שכדאי לא להתעסק ברכב במקרה כזה? פרטי הרכב, אם משנים: יונדאי i25 2011 85 אלף קמ היד הקודמת (השניה) הייתה פרטית. ברשיון הרכב לא כתוב שהרכב היה בהשכרה או ליסינג. תודה
הודעה אחרונה מאת tanga, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אח שלי מעוניין לרכוש מיני One 2012 הרכב על 42 אלף ק"מ. מצורף הבדיקה. בשיחה עם הבוחן צוין שיש נזילה ממשאבת המים וניזלות ממערכת הקירור- כנראה צריך להחליף משאבה. קלאצ לקראת סוף ימיו. מעט נזילות שמן- לדבריו לא היסטרי חופש בהגה- ממה יכול לנבוע? ובכלל, מה דעתכם על הבדיקה כמה מזה זה כסתח וכמה רציני. ב. מה סדר גודל עלות של משאבת מים? יש מוסך מומלץ לטפל ברכב, או במקרה של רכב כזה רק במורשה עם כל העלויות הנלוות. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 863 צפיות
אהלן חברים, לא מזמן גיליתי את הפורום הנפלא הזה. לאחרונה השתחררתי מהצבא ואני מחפש רכב ראשון ולצערי אין מי שייעץ לי כמוכם . תקציב: עד 13-14 אז בכללי חשוב לי בעיקר צריכת דלק וטיפולים, נראות חשובה גם אך עם זאת במקום אחרון כרגע. עשיתי חיפוש קטן בשוק ומה שהגעתי אליהם בעיקר הם: מאזדה 6 04 2000 יונדאי אקסנט 07 1600 יונדאי יותר ישנות. אשמח אם תייעצו לי לגבי מה שראיתי / אם יש לכם המלצות יותר טובות. כמו כן, אם יש לכם טיפים יעילים לגבי קניית רכב ראשון. לצערי טיפים כמו לנסות לסוע ברכב ולהרגיש אותו - לא יעזרו לי בגלל עבר יחסית דל.. תודה רבה לכולם!
-
סיוויק vs אקסנט
מאת Krd- 5 תגובות
- 953 צפיות
שלום. אשמח לקבל את חוות דעתכם ,אני מתלבט בין 2 רכבים יונדאי אקסנט 2008 1.6 110 ק"מ הונדה סיוויק 2006 1.6 (בודי ישן) 130 ק"מ המחירים די דומים אז פחות רלוונטי אשמח לקבל המלצות מה עדיף ואם כבר לא משתלם לרכוש רכב של שנתון 2006
הודעה אחרונה מאת Erez Levi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, אני חדש בפורום, הבנתי שזה מקום מומלץ להתייעץ אז אני מנסה... אני מתלבט אם לרכוש רכב - סיאט לאון 2013 - דגם הבסיסי (DSG מנוע 1.8TSI) - משופר סטייג׳ 2: תוכנה לניהול מחשב רכב וגיר + דאון פייפ + קפיצי הנמכה + קיט יניקה +צמיגי מישלין וג׳נטים 18. בעיה: מסתמן שלרכב הוחלף לפני שנה גיר וקלאצים (יש 5 שנים אחריות נוספות על הגיר) - למרות שהגיר חדש. האם לאחר שידרוג תוכנה הוא באחריות? אני יודע שתמיד אפשר לחזור לסטוק אבל סתם כאב ראש.. - המוכר רוצה מעל למחירון. האם הייתם הולכים על זה? - תקציב באזור 80K. האם אפשר לעשות משהו יותר טוב בסכום הזה? מצורף בקובץ צילום של הטיפול ״הבעייתי״ בצ׳מפיון תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, עם התרחבות המשפחה, התחלתי לחפש אחר מחליפה ליאריס T שמשרתת אותי נאמנה כבר 7 שנים. הרכב יצטרף לאוקטביה ליסינג וישמש כרכב שני עם נסועה שנתית מקסימלית של 10K (אפילו פחות) לצרכי הגעה לעבודה (40 ק"מ הלוך חזור יומי) ואולי איסוף/פיזור ילדים בגנים. לא מעוניין לוותר על גיר ידני. הייתי שמח למצוא רכב שיש לו קצת פלפל, אם לא בהתנהגות אז לפחות בדינמיות/מנוע. מחפש משפחתית (כרגע לא חושב בכיוון של סופר מיני). אני פוזל כבר הרבה זמן לעבר האוקטביה 1.2 TSI ידנית (דגמי 2011-2012, אני אוהב את המנוע,אוהב את ה"ישיבה" על הכביש והמרווחים בפנים ובתא המטען וממש לא רוצה DSG). מלבד העובדה שהרכב גניב (פרצו לי פעמיים הביתה בניסיון לגנוב את האוקטביה ליסינג וגם הביטוח באזור מגוריי מגי…
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב חדש עד 120,000 שקל. צפי שימוש ברכב: כ 15,000 ק"מ בשנה, קצת יותר מ 50% מחוץ לעיר. הדרישות העיקריות מהרכב (כשהראשון הכי חשוב וכן הלאה): 1) אמינות 2) צריכת דלק טובה 3) אחיזת והתנהגות כביש טובה 4) סחירות ושמירת ערך 5) טיפולים ואחזקה זולים 6) מרווח פנים ונוחות נסיעה הרכבים שאני שמתי עליהם עין הם סוזוקי קרוסאובר ויונדאי i25 (כמו שאפשר להבין מכאן, לא ממש משנה לי אם הרכב הוא ג'יפון, משפחתי, קומפקטי, סופר מיני, 4 או 5 דלתות, אפילו ידני או אוטומטי וכו'). מה אתם אומרים על הרכבים שציינתי? על איזה רכבים אתם הייתם ממליצים ולמה? האם קניית רכב חדש משתלמת במידה ויש לי את הסכום? תודה מראש לעונים, רועי.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
ידני 2011. מה אומרים על הדגם? אמינות? צריכת דלק? ובכלל אם שווה להשקיע 35 אלף על הרכב. או שעדיף להמשיך לחפש פיאט איבו, למרות שזה כבר נראה בלתי אפשרי.
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי אז יש לי שנה לפני צבא ואני מחפש אוטו ראשון... האוטו עומד להיות אצלי גג 4 שנים ואז אני עובר לאוטו אחר... מה שאני מחפש באוטו זה לפי הסדר הבא: מראה>ביצועים>דלק>בטיחות(שלא יהיה מלכודת מוות...)>איבזור>אמינות(האוטו לא הולך להיות אצלי אחרי הצבא...) לא משנה לי ידני או אוטומט. הטעם שלי לגבי המראה הוא סוג של "פוזה",פולו,גולף,מאזדה 323,הונה סיוויק,מיצובישי לאנסר.... ואם ממש חייב ניתן לחרוג במעט מהתקציב... תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!
הודעה אחרונה מאת aranor104, -
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
שלום לכולם, לפני כשנתיים הפורום פה עזר לי מאוד ברכישת הרכב הראשון שלי ואני מרוצה מאוד מהרכב, מקווה שאצליח בעזרתכם גם בפעם השנייה. יש לי יונדאי אקסנט שנת 2008 125 אלף ק"מ עם מנוע חדש בן פחות משנה. ההתלבטות שלי היא האם לנסות בכלל למכור ביד 2 ולקוות להוציא מחיר נורמלי או ללכת על אופציה של טרייד אין? אם לפרט קצת אז אני לא יודע כמה באים לקראתך בטרייד אין מבחינת המחיר והרכב שנותנים לך, וכמה מישהו שמחפש ביד 2 יעריך את האוטו במיוחד שהוא עם מנוע כמעט חדש? השאלה השנייה והיותר חשובה היא לאיזה רכבים אתם ממליצים להתקדם? המטרה שלי היא להחליף רכב כל שנתיים-שלש בשביל להפסיד כמה שפחות את ירידת הערך. הדרישות הן: רכב באותה קטגוריה פחות או יותר, שנתונים 2010-2011, רכב למשפחה עם שני י…
הודעה אחרונה מאת איתמר ע, -
יונדאי i10
מאת beers-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי אתמול אחת כזאת אוטומטית. התלבטתי בינה לבין ניסן מיקרה וקיה פיקנטו ובסוף קניתי אותה בגלל שהיא הייתה הכי נוחה בשבילי וגם אהבתי את העיצוב והאבזור שמקבלים. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש לרכוש רכב משפחתי, ממש הימים הקרובים, עד לתקציב של 40K ש"ח. רוב הנסיעות הן בתוך העיר. מאפיינים: - תא מטען שיכול להכיל עגלת תינוק - שנתון 2011 ומעלה - ק"מ סביר - שלא יהיה מרעיש מידי - שלא נרגיש כל שקע/בור/בליטה בכביש תודה רבה, אלירן
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש רכב אמין מאוד יחסית לשנתונים, בתקציב עד 30K, עדיפות לאוטומט, שיהיה קצת מפנק למרות התקציב הנמוך. צריכת דלק לא חשוב, מרווח לא חשוב. פולקסווגן גולף רכב שנראה עדיף מבחינת נוחות הנסיעה ורמת האבזור שהוא מציע יחסית לתקציב, אפשר להשיג אפילו אקזמפלרים מ2008 עם קילומטראג' יפה. הבעיה היא ששמעתי שמבחינת אמינות הרכב עלול לאכזב, שהגיר עלול להיות בעייתי, ושאפשר ליפול לתיקונים יקרים מאוד. הונדה סיוויק 5 דלתות הרכב המועדף עלי, יש למשפחה שלי סיוויק 2012 בגרסא האוטומטית וזה רכב מוצלח מאוד. בתקציב שלי אוכל להשיג 2006, הבעיה היא שאני מוצא רק אקזמפלרים עם 200,000 ק"מ ומעלה, ושאני לא יודע מה אמינות הגיר הרובוטי. מזדה 2 הבחירה הסולידית, בתקציב שלי אוכל למצוא…
הודעה אחרונה מאת Erez Levi, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן חברים אני מחפש רכב ראשון למשפחה צעירה שני מבוגרים ותינוק הרכב ישמש לנסיעות יומיות של 10-20 ק"מ חשוב שיהיה אמין וחסכוני ( בממוצע ) בדלק אוטומט קראתי את הפוסטים שנמצאים בנעוץ אבל עדיין אשמח לעצות שלכם, אני לא מבין בכלל ברכבים וסומך עליכם. איזה שאלות כדאי לי לשאול לפני שאני מגיע בכלל לראות את האוטו ? (לא ראיתי פוסט על זה ) תודה רבה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת FixTrics, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין לרכוש רכב חדש בתקציב מעט מוגבל בין הרכבים שבחנתי הם: קיה פיקנטו (פופולורי, שוק טוב, חסכוני) שברולט ספארק (חסכוני, מאובזר) מבחינת מרחב פנימי לא הייתה לי בעיה מיוחדת... ברגע שאני מבין שאני צריך רכב בתקציב מוגבל אז צריך גם לדעת להתפשר. קצת הפריע לי הנוכחות בכביש (נהגתי על הספארק בכביש 4 ומשאית שנסעה בנתיב ליד גרמה לתנודות לא נעימות ברכב). הפריע לי גם התא מטען המזערי כל כך שלהם. ותכלס... נסיעת מבחן זה נחמד אבל איך החוויה תיהיה בנסיעה ארוכה של כמה שעות על הכביש? דאציה סנדרו רכב יחסית גדול לרכבי מיני ויתר זול מהקודמות (55K), הנהיגה עליו הייתה סבירה, אבל סביבת הנהג לא נעימה במיוחד. בדקתי גם את הסטפאויי שיותר גדולה ומרווחת, יו…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין למכור את הרכב הנוכחי שלי (פיאט פונטו איבו 2010 ידנית) ולעבור לרכב חדש (מסיבות כאלה ואחרות). האופציות שעלו כרגע על הפרק הן: סיאט איביזה אוט' style או פולקסווגן פולו ידנית. אשמח להמלצות שלכם לרכבים שיתאימו לסטודנט, חסכונית, נסיעות בעיקר בתחומי העיר. תודה.
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 369 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- motior
- gadik6
- PYA
- Jacko123
- פינדר
- גולדן191
- פריג'י
- fatboy1340
- llaavvii
- this_is_me
- dinnnn
- נעם101