Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי איביזה 2014 1.2 ידנית 3 דלתות, נורא שמורה ויפה, ובזמן האחרון התחלתי לשים לב לשוק המזעזע של האיביזות. אני יד שניה, מטופל בה בקפדנות ומקדים טיפולים.

לאחרונה עוברים לי כל מני רעיונות לראש של להחליף אותה על ספיריט שנת 2011-2012 בערך.. חשבתי שאולי הכסף שלי יישמר טוב יותר (?) אולי המחשבות שלי הן שטות גמורה ואולי לא. הצריכת דלק שלי סבירה לחלוטין ורציתי לדעת איך 2 הרכבים האלה בהשוואה של התנהגות כביש ב״תקיפת פניות״, בתצרוכת דלק בעיקר בבין עירוני ובהחזקת המחיר שלהן.

אני יודע ששניהם לא מיאטות ולא מתיימרות להיות רכבים עם אופי ספורטיבי - ובכל זאת.. אשמח להבהרות ודעות שלכם :)

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

המאזדה עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי רגיל, מניח שתרגיש לך פחות זריזה מהטורבו המשופר שלך, וגם כבדה מהאיביזה= צריכת דלק גבוהה יותר. מה שכן אומרים שהיא מאוד מהנה לנהיגה יחסית למשפחתית, לא נהגתי אז לא להגיד לך מנקודת מבטי.

פורסם

הספיריט דווקא תרגיש לך מהירה יותר וזריזה יותר לדעתי.

המאזדה רכב משפחתי. אבל המחיר שלו גם מתרסק מהר.

לא פחות מהאיביזה

בקיצור, כחובב ספיריט, אודה ואומר שההחלפה הזאת לא תביא אותך לחיסכון, ונשמעת מיותרת

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מנסיון עם רנו קליאו מול מזדה החדשה עם מנוע 2.0 הקליאו זריזה יותר,לכן אני דווקא חושב שיתרון הזריזות לסיאט יהיה עדיף.

זמינות כוח מוקדמת יותר,משקל קל ב300 קילו כמעט כניראה יתרמו לתאוצה טובה יותר,המזדה כניראה תהיה עם מהירות סופית גבוהה יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים, תודה רבה על התגובות! הוצאתם לי את הג׳וק הזה מהראש. אשאר עם האיביזי :)

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

שלום אוסיף מנסיוני

עברתי מפולו 1.2 tsi 2011 רובוטית להונדה סיויק 1800 2014 ידנית 5 דלתות.

הלך הכיף ...האוטו עם 140 כוחות סוס לא זז.

צריכת דלק טובה יותר ושמירת ערך טובה בגלל השם..

אבל זה לא זה.

אין תחליף לרכב עם טורבו בחיי היום יום

הכל יותר קל וזריז

מנוע אטמוספרי חזק רק על הנייר..לא על הכביש.

• תוכן חדש...