Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10

beers
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול אחת כזאת אוטומטית.

התלבטתי בינה לבין ניסן מיקרה וקיה פיקנטו ובסוף קניתי אותה בגלל שהיא הייתה הכי נוחה בשבילי וגם אהבתי את העיצוב והאבזור שמקבלים.

מה אתם אומרים?

פורסם

הדגם החדש?

מנוע 1.2?1.0?

מעבר לזה אין מה לומר למעט מזל טוב!!

אם הרכב היה לך נוח ואהבת אותו אז קנית רכב שטוב בשבילך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התלבטתי בינה לבין ניסן מיקרה וקיה פיקנטו ובסוף קניתי אותה בגלל שהיא הייתה הכי נוחה בשבילי וגם אהבתי את העיצוב והאבזור שמקבלים.

מה אתם אומרים?

בתכלס? אחת ה הודעות המיותרות שראיתי

כבר קנית אח תשלנו, מה יעזור עכשיו אם תדע שהרכבים האחרים עדיפים

היונדאי חסכונית ואמינה, אם אהבת את האבזור והנוחות לעומת הקיה פיקנטו עשית קניה טובה.

פורסם
הדגם החדש?

מנוע 1.2?1.0?

מעבר לזה אין מה לומר למעט מזל טוב!!

אם הרכב היה לך נוח ואהבת אותו אז קנית רכב שטוב בשבילך.

כן, הדגם החדש ומנוע 1.2.

פורסם

המתרשמות שלי מיני טובה,אישית הייתי הולך על הספארק בין המיני או מוסיף מעט לטובת האיביזה או הפיגו אם אין בעיה של חוסר איבזור.

אך שוב,אתה בדקת,ראית,נסעת,אם התחברת ליונדאי שהיא בתכלס מיני טובה מאוד ולדעתי במקום השני אחרי הספארק אז עשית קניה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתכלס? אחת ה הודעות המיותרות שראיתי

כבר קנית אח תשלנו, מה יעזור עכשיו אם תדע שהרכבים האחרים עדיפים

היונדאי חסכונית ואמינה, אם אהבת את האבזור והנוחות לעומת הקיה פיקנטו עשית קניה טובה.

רציתי לשאול איך צריכת הדלק שלה?

פורסם

היא לא בין המיני החיסכוניות ביותר,לא זוכר את המספרים אך מציע לחפש פה שירשורים של בעלי רכב כזה,ממה שאני זוכר כ 1/16 בערך.

האשם כניראה משקל ותיבת הילוכים בת 4 הילוכים בלבד.

פורסם
היא לא בין המיני החיסכוניות ביותר,לא זוכר את המספרים אך מציע לחפש פה שירשורים של בעלי רכב כזה,ממה שאני זוכר כ 1/16 בערך.

1/16 נראה לי סביר, אני אסע עליה בערך 35 ק"מ ביום, אז זה בסדר.

תודה לכולם על התשובות!

פורסם

קח בחשבון שאחרי סיום ההרצה בערך 2-3 אלף קילומטר הצריכה תהיה טובה יותר.

פורסם

מה אתם אומרים?

תתחדש, הדגם החדש מעוצב יפה לטעמי.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

פורסם
קניתי אתמול.

מה אתם אומרים?

למי שכבר קנה ושואל בדיעבד, אומרים תתחדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...