Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוך, גוטה.

דיזל יהיה הרבה יותר זריז בזכות מומנט עדיף בטורים נמוכים, אבל יותר איטי במהירות סופית בגלל פחות כוח סוס. אם אתה לא נוסע הרבה למרחקים ארוכים במהירויות גבוהות הוא עדיף. גם לא הייתי מזלזל בתצרוכת הדלק. אומנם הבדל בין 2500 ל2000 שקל דלק בחודש לא יפיל אותך, אבל זה 6K בחישוב שנתי.

לגבי מרצדס - מדיניות התמחור שלהם בכל העולם היא כ10% מעל המתחרים כי הם מרצדס. גם חבילות מובנות אמורות לספק שמירת ערך יותר טובה, אבל כלל אצבע שלהם שרכב שעלה X יאבד ב3 שנים חצי מערכו. אני לא יודע עד כמה שיקולי שמירת ערך נכנסים לתמונה. לי אישית כאב מאוד למכור רכב שעלה 630 כחדש עם 33 אלף קילמוטר ב290 כעבור 3 שנים. זה גם משהו שצריך לתת עליו את הדעת. כאן רכבים סמי-פרימיום כמו פורד אדג', ניסן מורנו, לנד-קרוזר או ג'יפ גראנד צ'רוקי יכולים להיות מעניינים כי נותנים חבילה איכותית ומאובזרת עם במל פחות יוקרתי אבל שמירת ערך יותר טובה. יש לקחת בעירבון מוגבל קאדילק SRX שנותנת הכי הרבה מבחינת אבזור ופינוק, אבל הכי זללנית והכי פחות שומרת ערך בגלל זה.

בסופו של דבר, יש לי הרגשה שבא לך להתפנק ולהנות ועל הדרך לשדר לעולם שעשית משהו בחיים, לכן שיקולים רציונליים פחות רלוונטיים כאן. לך על מה שעושה לך טוב.

פורסם

400K זאת רמת הכניסה לרכבים הרבה יותר יקרים שנמכרים בייבוא אישי בכ-400K, ממליץ לך לבחון כמה עולה וולוו XC90 T8 (זאת שבלינק היא R-LINE) החדשה (לפי מודעות ביבוא אישי כ- 425K או אצל היבואן החל מ-590K), בגלל הטבת המס על רכבי פלאג אין (משלמים כ-30 אחוז מס בלבד) שכנראה תחסם לרכבים מ-400K ומעלה משנה הבאה.

אולי אפילו פורשה מקאן S דיזל שבחו"ל עולה כ-200K לפני מיסים (או אצל היבואן החל מ-558K).

בכללי אם תייבא את הרכב שלא דרך חברות של ייבוא אישי (שמאתרות לך את הרכב), אלא דרך חברות שאתה מוצא את הרכב והם מייבאות (כמו ushopsmotors ,לא יכול להמליץ כי אין לי ניסיון איתם) תוכל להוזיל עלויות של בערך 15-50 אלף.

Detailer.gif
פורסם
כמובן שממליץ לך לבצע נסיעות מבחן על הרכבים שמעניינים אותך כי כל אחד אוהב משהו אחר ואפשר להוסיף גם את היגואר יגואר f pace ‚ לטעמי ניראה מצויין .
מצטרף להמלצה על היגואר, פתרון אולטימטיבי למי שרוצה לראות ולהראות עם בונוס קטן בדמות יופי של אוטו.
פורסם

אני שואל בניסיון להבין ולא מזלזול. אני גם בדיוק משתעשע ברעיון של ייבוא אישי עם חברה כמו שהזכרת. אנשים באמת קונים כך בשביל חיסכון של 15k? זה הרי כלום כסף באופן יחסי למחיר הכולל ואין לך אחריות מקומית. אז למה אנשים עושים את זה?

פורסם

המניע העיקרי לחיסכון, ודאי במקומות האלה של המכוניות היקרות שאינן כנראה יעד שכיח לדלפונים, הוא הצורך האנושי בכלל, הישראלי בפרט, "לא לצאת פרייאר".

פורסם

15 אש''ח לא מצדיקים מהלך כזה אבל 80 כן. אבל, אנדים חוסכים איזה 100-150 ומביאים יד שניה בת שנה-שנתיים ברמת אבזור מאוד גבוהה. מכר שלי הביא ב360 מרצדס שעולה 580. שנה ו5 אלף מייל על השעון. זה כבר מתחיל להיות שווה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...