Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עם התרחבות המשפחה, התחלתי לחפש אחר מחליפה ליאריס T שמשרתת אותי נאמנה כבר 7 שנים.

הרכב יצטרף לאוקטביה ליסינג וישמש כרכב שני עם נסועה שנתית מקסימלית של 10K (אפילו פחות) לצרכי הגעה לעבודה (40 ק"מ הלוך חזור יומי) ואולי איסוף/פיזור ילדים בגנים.

לא מעוניין לוותר על גיר ידני.

הייתי שמח למצוא רכב שיש לו קצת פלפל, אם לא בהתנהגות אז לפחות בדינמיות/מנוע.

מחפש משפחתית (כרגע לא חושב בכיוון של סופר מיני).

 

אני פוזל כבר הרבה זמן לעבר האוקטביה 1.2 TSI ידנית (דגמי 2011-2012, אני אוהב את המנוע,אוהב את ה"ישיבה" על הכביש והמרווחים בפנים ובתא המטען וממש לא רוצה DSG).

מלבד העובדה שהרכב גניב (פרצו לי פעמיים הביתה בניסיון לגנוב את האוקטביה ליסינג וגם הביטוח באזור מגוריי מגיע ל-5500 ש"ח), אני לא מצאתי איזשהי סיבה או מחלה בדגמים האלה שיש להיזהר ממנה, האמנם?

 

באופן כללי, אני חושב שמנוע TSI עם גיר ידני יהיה שילוב טוב עבורי באחד מרכבי הקונצרן ככה שגם ג'טה ידנית וגם ראפיד יכולות להיות אופציות טובות.

את הלאון בשנים האלו שנכנסים לי בתקציב אני פחות אוהב ואת הטולדו אישתי לא ממש אוהבת.

 

איזה עוד רכבים משפחתיים (לא מיני/ סופר מיני) שלא מהקונצרן VW, יכולים להיות רלוונטים לחיפוש?

 

תודה.

פורסם

אין מבחר מרגש במיוחד של ידניות-טורבו (אם הבנתי את הכיוון), במצבך הייתי מחפש את אחת הפוקוס אקובוסט הבודדות שנמכרו - מציעה חבילת ביצועים-נוחות-התנהגות מעולה במחיר מצחיק. אתה יכול לפזול גם לכיוון הוולוסטר טורבו, אבל בעיקר בשביל העיצוב (כי כל השאר בה די בינוני).

פורסם

תנסה לחפש אוקטביה 1.4 ידנית.

 

אל תפסול את הלאונים. מכוערות, אבל יש יותר כאלו למכירה.

 

יש גם גולפים 1.6 ידניות, לא טורבו.

 

את הראפיד והטולדו הייתי משאיר למישהו אחר.

 

לדעתי יש צרפתיות בודדות ידניות, צריך לחפש. 308/מגאן/פלואנס.

פורסם

הלאון שלי קצת נעלבה, אבל גם לדעתי היא אפשרות טובה.

אם אתה מחפש התנהגות אז תהנה יותר בפוקוס.

ביד 2 יש 2 ג'ולייטות ידניות קרובות לתקציב, אחת 170 ואחת 120, שוות בדיקה.

הונדה סיויק האצ'בק הגיעה עם גיר ידני, אמנם לא בכמויות אבל יש. הרבה פלפל אין בה אבל אני מחבב את העיצוב של הדגם שרלוונטי לתקציב.

על אותו רעיון גם יונדאי ולוסטר.

סובארו B3, לא חביבה עליי במיוחד וגם לא ראיתי משהו שמפורסם כרגע, אבל 2 ליטר ידנית עם הנעה כפולה יכולה להיות נחמדה.

אחרונה, חביבת הפורום, בראבו. קשה למצוא ידניות אבל היא תשאיר לך הרבה עודף ואני חושב שהיא שווה בדיקה לכל הפחות.

 

אם תחליט בכל זאת ללכת לכיוון של סופר מיני אז פונטו מולטיאייר (135 כ"ס) יכולה להיות אפשרות טובה.

פורסם

למה לא DX3 סיטרואן? 2010-2012 ממש עונה על הבקשה שלו,גם זריזה

מתנהגת נחמד,יפה מעוצבת ולא עולה הון...רכב ממש מגניב לטעמי.

הייתי מוסיף קקטוס אבל נראה לי שהקקטוס הגודש יותר קרוב ל80 אלף.

הפורד אקובוסט כמו שהוסיפו מעלי גם אופציה נחמדה מאוד.

עריכה..עכשיו הבחנתי שפותח שרשור התכוון לרכב משפחתי.

פורסם

תודה לעונים.

עדיין לא פסלתי את הלאון, רק שיש לי העדפה קטנה יותר לאוקטביה.

צרפתיות לא בא בחשבון כרגע.

אני עדיין בלבטים לגבי סופר מיני חמה, צריך להשלים עם העובדה שזה רכב שני בבית ואולי גם מיני קטנה תספיק.

×
×
  • תוכן חדש...