Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה ב- 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפשת רכב למשפחה + 2 ילדים קטנים (בוסטר וכיסא בטיחות) בשמונים אלף ₪.

כיום אני נוהגת בוולוו שנת 2002. מעוניינת ברכב חדש יותר. התיקונים כבר מאוד יקרים.

חיפוש רכבים מומלצים בעיתונות העלה : יונדאי אלנטרה, קיה פורטה וסקודה אוקטביה.

בנסיעת מבחן הסקודה (שהיתה המומלצת לפי ההשוואות) היתה המאכזבת מכולן (רועדת).

הקיה והיונדאי - דומות, אבל הרגישו פחות מכונית, יחסית לוולוו.

האם יש המלצות לאחד הרכבים? או המלצה לרכב אחר באותו תקציב?

לא אוהבת מזדה או טויוטה.

המכונית תשמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות.

סחירות לא משנה- אני נקשרת לרכבים והם מבלים אצלי הרבה זמן.

תודה

עריכה אחרונה על ידי מיאו
פורסם

מיאו שלום,

ראשית מבחני דרכים נכתבים מנקודת המבט של העיתונאי, ותוכלי לקרוא שתי סקירות של שני עיתונאים שונים שיתרשמו באופן שונה מאותו הרכב בדיוק, וזה בסדר.

הוולוו שלך מ 2002 היא רכב בסגמנט אחד (לפחות) מעל האלטרנטיבות שרשמת, וכל אחת תרגיש מעט נחותה בהשוואה לוולוו.

המאזדה והטויוטה שפסלת הן מכוניות מצויינות, למרות שיש ביניהן הבדלים (הטויוטה תהיה יותר מרווחת, המאזדה תיתן תחושה מעט יותר ספורטיבית), אז אם זה אפשרי, תשתחררי מהדעות הקדומות ותבחני את שתי היפניות הללו.

עוד רכב שאת יוכלה לחשוב עליו זו הסובארו אימפרזה, ובמתיחת תקציב קלה תוכלי אולי גם להתחדש עם רכב חדש.

הקיה פורטה / סיד והיונדאי i30 / i35 הן מכוניות משפחתיות מצויינות.

כל האלטרנטיבות לא יתנו לך את התחושה של הוולוו כי הן לא וולוו, והן לא נמצאות בסגמנט היוקרה.

את מוזמנת להיכנס לאתר שלנו, לראות אם יש שם רכב שמעניין אותך, ואם כן שלחי לנו הודעה פרטית וננסה לסייע.

בהצלחה,

אמיר

פורסם

תראי הקיה ויונדאי בהחלט דומות, יכולה להגיד לך שיצא לי לנהוג על שני הרכבים ונהנתי מהנהיגה, חייב להגיד שלא יצא לי לנהוג אף פעם על וולוו ככה שפחות יכול להגיד לך על ההשוואת בתחושת נהיגה,

מה שכן אני יכול להגיד לך, הפורטה זה רכב משפחתי מצויין, מעדיף אותי על היונדאי כי יצא לי לנסוע איתו מספר פעמים ומאוד נהנתי מהנסיעה איתו, נוח ואמין.

אני מבין שעשית נסיעת מבחן וזה מעולה, צריכה לזכור שאת רגילה לוולו כבר הרבה מאוד שנים ותמיד להחליף למשהו חדש ( גם עם זה פלאפון ) לוקח זמן להתרגל,

בין היודנאי והפורטה למה יותר התחברת?

פורסם

הI35 והפורטה זה אותו האוטו עם שינויים קלים.

האלנטרה החדשה (החזירו את השם עם הדגם החדש) נמכרת מהשנה ולא רלוונטית לתקציב הנ"ל.

אולי אפשר לשקול גם הונדה סיוויק או מיצובישי לנסר.

פורסם

לא ציינת באיזה דגם של וולבו את נוהגת אבל בכל מקרה אני מניח שאת רגילה לנוחות הנסיעה, הכסאות המעולים ובידוד הרעשים.

בתקציב שלך אפשר לקנות S60 משנת 2011 אבל את כבר מודעות לעלויות האחזקה הגבוהות כשהרכבים האלה מזדקנים.

לעניין החלופות, משפחתיות גדולות נפוצות כמו מאזדה 6 או הונדה אקורד יעניקו לך חוויה שקרובה יותר למה שאת רגילה מהוולבו + מרווח פנימי טוב.

בתור קונה כדאי לך דווקא לשקול את הדגמים הפחות מבוקשים כמו יונדאי I40 שמאוד מרווחת, נוחה ושקטה. החיסרון הוא ביצועים פושרים וצריכת דלק לא מצטיינת.

על אותו רעיון גם סובארו B4, שברולט מאליבו ופורד מונדאו.

פורסם
תראי הקיה ויונדאי בהחלט דומות, יכולה להגיד לך שיצא לי לנהוג על שני הרכבים ונהנתי מהנהיגה, חייב להגיד שלא יצא לי לנהוג אף פעם על וולוו ככה שפחות יכול להגיד לך על ההשוואת בתחושת נהיגה,

מה שכן אני יכול להגיד לך, הפורטה זה רכב משפחתי מצויין, מעדיף אותי על היונדאי כי יצא לי לנסוע איתו מספר פעמים ומאוד נהנתי מהנסיעה איתו, נוח ואמין.

אני מבין שעשית נסיעת מבחן וזה מעולה, צריכה לזכור שאת רגילה לוולו כבר הרבה מאוד שנים ותמיד להחליף למשהו חדש ( גם עם זה פלאפון ) לוקח זמן להתרגל,

בין היודנאי והפורטה למה יותר התחברת?

התחברתי יותר לפורטה. אבל באמת אולי אני צריכה להתרגל לכך שזה לא וולוו...

• תוכן חדש...