Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על פניו, מצב פנטסטי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדובר בפלאנטרי בשנתון הזה.

באקובוסט יש רטוב מוצלח מאוד.

פורסם

כמו שכבר נאמר, הדגם הזה הוא גיר אוטומט פלאנטרי 6 הילוכים, מנוע 2.3 ליטר ללא טורבו עם 160 כ״ס.

הוא לא רכב חלש, אבל אין מה להשוות אותו לאקובוסט עם המנוע 240 כ״ס ששם המנוע פשוט מדהים (בדגם של 203 כ״ס לא נסעתי)

גם הגיר הרטוב מצויין, לא יודע לגבי אמינות אבל הוא מתנהג מצויין ולא קרוב להתנהגות בגיר של הפוקוס מהניסיון שלי.

שורה תחתונה, הרכב הזה זהה מבחינה פונקציונלית למשפחה, איכות בניה וחומרים לדגם החדש יותר.

אם הרכב לא היה עבור אישתי (נסיעות לגנים, חוגים, בריכה ועוד כל מיני סיבובים באזור) אלה בשבילי, אני כניראה היתי הולך על הדגם החדש יותר רק בגלל המנוע.

עבורה אין לזה משמעות, ככל שהרכב ״פשוט״ יותר זה מבחינתי היתרון.

בעניין המזגן שזה עניין נוסף שהתריד אותי, עוד אין לי מספיק ניסיון אך אספתי את הרכב ביום שלישי שהיה יום עם שרב כבד.

אומנם יצאתי מחניות תת קרקעי והרכב לא היה חם, אך במשך נסיעה של 40 דקות שחלקם בפקקים לא הרגשתי בעיה עם נושא הקירור, המזגן מוציא אוויר קר ושומר יפה את הרכב קר, באיזה שלב אפילו הורדתי מעט את הטמפרטורה.

כמובן שהיה לי יותר ניסיון בהמשך ומעניין היה לראות איך הוא מקרר שהרכב חם בטח ובטח שרוב הנסיעות שלנו יחסית קצרות.

בבית הוא חונה בחניה מוצלת, עכשיו אני דואג להתקין מנוע לשער חשמלי, אישתי לא תרד כל פעם לפתוח ולסגור כדי להכניס את הרכב כמו שאני היתי עושה בזמנו.

פורסם

תתחדש!

עד כמה שזה נשמע מוזר, ״דלק״ לא מתכוונים להביא את -SMAX והמונדאו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה

אני לא יודע לגבי המונדאו אבל בחיפוש אחר רכב אני זוכר לפחות שני אנשים שאחד מהם זה מי שקניתי מימנו את הרכב שאמרו שהם המתינו לדגם החדש, אבל ראו שזה לא קורה.

אחד ההסברים שהיו שהתמחור כניראה לא מאפשר ליבואן להתחרות פה בשוק.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ...

מצאתי Smax טיטניום (240 כ"ס) שנת 2011 עם קילומטרז' נמוך מאוד.

תוכלו בבקשה לסכם לי מה לבדוק?

בנוסף אשמח לדעת עלויות רישוי.

תודה

אין צורך בחתימה....

פורסם

מה זה ק"מ נמוך מאוד?

בכל מקרה בדוק היסטוריית טיפולים וכן היכן טופל.

ודא שהוחלף שמן גיר ופילטר - זה טיפול יקר מאוד אבל בעיקר חיוני לתוחלת החיים.

אישית הייתי מחפש אינדקציות ליחס שהרכב קיבל.

• תוכן חדש...