Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי קריאה מכתבות.. 16.5KM\L אפילו 16KM\L בלחיצה על הגז ברצפה.

אני די משוחד לצד של הג'אז כיוון שכבר יש לי ג'אז מוזמנת חדשה, ושבוע הבא אני אקבל אותה כנראה.

ג'אז מאוד מרווחת, יש לה מרחב פנימי גדול, כמעט כמו משפחתית, רק קטנה יותר.

פורסם
האם מדובר ברכב הסופר מיני בגרסת אוטומט הכי חסכוני וסחיר בקטגוריה ? או שפספסתי משהו ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

אכן, לא דמיינת, לא פספסת כלום, הכי סחיר, הכי חסכוני, סופר מיני, הכי מרווחת (כמעט כמו כל משפחתית רגילה). :)

פורסם

כבר כתבתי - חוץ ממרחב פנים וגודל הבגאז', יאריס לא נופלת מג'אז - לא בצריכת דלק , לא באמינות ולא בסחירות, ועולה עליה בהוצאות תחזוקה ( ביטוחים וטיפולים ). לכן, מי שלא צריך להסיע משפחה, אין מבחינתו להונדה יתרון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה טועה. תבדוק שרשורים מהעבר הלא רחוק כאן על היאריס ותראה שגם באמינות היא נופלת מהג׳אז. בדקת כמה עולה טיפול בג׳אז לפני שהגבת? כמה עולה ביטוח מקיף?

פורסם
אתה טועה. תבדוק שרשורים מהעבר הלא רחוק כאן על היאריס ותראה שגם באמינות היא נופלת מהג׳אז. בדקת כמה עולה טיפול בג׳אז לפני שהגבת? כמה עולה ביטוח מקיף?

תשפוך אור פה גבר

פורסם (נערך)

אסף, יש לך רכב מצויין, אתה משוחד, לא צריך לתקוף אם אומרים לך שיש עוד רכבים ברמה הזאת - יש לנו במשפחה ג'אז, גם לידי טוב שלי, ואני מכיר את כל היתרונות של הרכב הזה , וגם מחירי הביטוח והטיפולים, כמה עולים סלילי הצתה (כפולים), תיקון גיר רציף בגלל רעידות בתחילת הנסיעה. כל מי שמחפש תחליף חסכוני לרכב משפחתי עם ילד אחד או אפילו שניים, אין מתחרה לג'אז בקבוצת הסופר מיני. אבל לא כולם מחפשים מרחב פנים, יש גם רווקים.

ומקרה בודד ברשת לא הופך את יאריס לרכב לא אמין, וגם לא את הונדה ג'אז.

נסעתי תקופה ביאריס עם 350 אלף קילומטרים עם ריבוי נהגים+ טיפול מפוקפק, ולא האמנתי כי לא הרגשתי שום דבר חריג לא בסחיבה ולא בצליל המנוע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אסף, יש לך רכב מצויין, אתה משוחד, לא צריך לתקוף אם אומרים לך שיש עוד רכבים ברמה הזאת - יש לנו במשפחה ג'אז, גם לידי טוב שלי, ואני מכיר את כל היתרונות של הרכב הזה , וגם מחירי הביטוח והטיפולים, כמה עולים סלילי הצתה (כפולים), תיקון גיר רציף בגלל רעידות בתחילת הנסיעה. כל מי שמחפש תחליף חסכוני לרכב משפחתי עם ילד אחד או אפילו שניים, אין מתחרה לג'אז בקבוצת הסופר מיני. אבל לא כולם מחפשים מרחב פנים, יש גם רווקים.

נסעתי תקופה ביאריס עם 350 אלף קילומטרים עם ריבוי נהגים+ טיפול מפוקפק, ולא האמנתי כי לא הרגשתי שום דבר חריג לא בסחיבה ולא בצליל המנוע.

תכניסו גם את יאריס היבריד ותקבלו גם צריכת דלק טובה

פורסם

לא יודע איזה ג׳אז יש לך, אני מוכן שנעשה כאן השוואה בינה לבין היאריס מבחינת עלויות ואני מבטיח לך שהאחזקה שלה זולה יותר.

אם אתה חושב שאני טועה, תבדוק סקרי אמינות בעולם ותראה מי יותר אמינה.

פורסם

למה, על מישהו שהיה צריך לשפץ גיר רציף בג'אז כן שמעת?

מקרה בודד שאי אפשר להכליל על הדגם, אבל יכול לקרות ( אחרי 200 אלף קילומטרים).

פורסם

בפורום של ג'אז בבריטניה יש דיווחים על כאלו שעברו 450000 ק''מ ועדיין הכל מקורי. הג'אז נבחרה לרכב הכי אמין בבריטניה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...