Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או אסטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התלבטות של אופל אסטרה חמש דלתות אל מול גולף קומפורטליין.

נסעתי בשתיהן, שתיהן נוחות וזריזות, האופל מתקדמת יותר מבחינת מערכות בטיחות.

מה אומרים המומחים?

תודה מראש

פורסם

מדבר על חדש נכון?

הגולף מרווחת יותר ועם יחידת הנעה עדיפה (חזקה וחסכונית יותר), האסטרה מאובזרת יותר ועם איכות חומרים טובה יותר. בסופו של יום עניין של העדפה, אישית הייתי בוחר בגולף בגלל יחידת ההנעה העדיפה (החוסרים באבזור לי לא מפריעים) אחרים יבחרו באופל בגלל מערכות הבטיחות האקטיביות (אופציה למובילאיי בגולף).

בדוק גם את הפוקוס החדשה, מנוע טוב מהאסטרה, מהנה לנהיגה ומאובזרת.

פורסם

לאסטרה יש גם יתרונות - אולי לא ביחידת ההנעה אבל הגיר הוא פלנטרי מה שייתן לך יותר שקט כנראה, הביטוח לא ידרוש רמת מיגון מטורפת כמו ברכבי צ׳מפיון (לא ברור לי הקטע הזה...) והיא גם נראית מצוין לדעתי (אם זה בכלל שיקול מבחינתך). הפורד בהחלט אופציה ששווה לשקול ואני הייתי בודק גם את הפיג׳ו 308. אם עסקת 0 קילומטר מליסינג מעניינת, ראיתי שמוכרים אותה במחיר ממש אטרקטיבי באופציה זו.

בהצלחה.

פורסם

לאון 1.2 חלשה יותר בפער מורגש (גם אם זולה ומאובזרת מהגולף טרנדליין) וה-1.8 מהירה ומאובזרת יותא אבל יקרה משמעותית, מעל 150K (מחירון 160 אבל השמועות אומרות [ואנשים שדיברתי איתם] שאפשר לקבל בסביבות 155/7 ״על הכביש״).

פורסם

בגדול כן. כשיותר מתעמקים בזה, לא יעזור, בעיות האמינות שהיו לגיר עד לא מזמן, משפיעים על יד שניה, בעיקר כי בדרך כלל כבר מסתיימת האחריות וכו. אפשר להבין אנשים שמעדיפים בשוק יד שניה לרכוש רכב אחר כגון האסטרה. זה לא אומר שזה באמת עדיף, אבל מתקבל על הדעת.

פורסם

האסטרה החדשה היא קפיצת מדרגה לעומת הקודמת.

גולף זו גולף...איכותית ומשעממת.

הייתי בוחר האסטרה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...