Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אשמח לייעוץ בחיפוש רכב בתקציב 55,000-60,000 ש"ח.

השימוש יהיה לרוב עירוני (ירושלים) ומדי פעם בין-עירוני.

מתכנן להחזיק ברכב ב-5 שנים הקרובות כסטודנט.

דרישות:

תיבה אוטומטית.

מאובזר.

מחירי טיפולים וביטוח נורמליים.

צריכת דלק טובה.

רוב הזמן אסע לבד.

אמינות.

ההתלבטויות שלי הן:

ניסאן ג'וק 2010 - שדי ירד מהפרק בגלל צריכת דלק, שנתון ישן ובעיה בגיר הרציף, הבנתי שאי אפשר לחזות את זה והיבואן לא משתתף (רכב לא באחריות).

רנו קליאו 2013 1.2T רובוטי - שלדעתי עם מיקוח תכנס בלי בעיה בסביבות ה-60K.

שברולט סוניק RS 2014 - למתוח את התקציב בכמה אלפים טובים ולשלם יותר על דלק.

מינוסים בולטים של הרכבים?

איך האמינות של מנוע הטורבו של רנו? הגיר הרובוטי? אמינות כללית?

בשבוע הקרוב אלך לבדוק את הרכבים.

מה דעתכם על הסוניק? קראתי עד כה לא מעט דעות חיוביות בפורום. מתלבט מאוד כי סה"כ אני הולך להיות סטודנט והתחזוקה השוטפת יקרה יותר משל הקליאו.

האם יש רכב שכדי להכניס למשוואה? מה אני מפספס שעונה על דרישותי?

האם אפשר להיות שקט מבחינת בעיות בגיר בניסאן ג'וק, אם מוצאים רכב שמור עם 60,000 ק"מ? האם רכבים שעד עכשיו היו תקינים ימשיכו להיות? דעתכם?

תודה רבה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

יש שרשור עם התלבטות מאוד דומה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?611382-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%93-60K

ממליץ לך לעבור עליו ולהצטרף לדיון שם.

מה לג'וק ולהנאה מנהיגה אני לא מצליח להבין, רכב פושר ביותר, צפוף, לא נוח במיוחד, תא נוסעים פשוט ומחיר שמעמיד את התמורה למחיר באור מאוד בעייתית מול סופר מיני חזקה ומאובזרת כמו הקליאו.

• תוכן חדש...