Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

למי שיש לו מידע ניסיון או כל דבר שעוזר

אני מעוניין לקנות רכב חדש סופרב 2016 מה דעתכם לגבי הפרמטרים השונים

הערכות שלכם מבחינת אמינות ביצועים עיצוב צריכת דלק

אני בדקתי בגוגל וקיבלתי מידע אך אין על מידע מהשטח כלומר מניסיון שלכם.

תודה רבה

פורסם (נערך)

ראשית לי יש סופרב דגם יותר ישן.

לגבי שאלתך, רצוי לחלק אותה לכמה חלקים:

1. עיצוב- שאלה של טעם אישי.

2. אמינות, תלוי את מי שואלים. יש בפורום אין ספור שיכתבו לך לגבי ה-dsg. שזו מערכת לא אמינה וכו'. ככל שאני יודע, אכן היו בעיות עד 2011, שעם הזמו נפתרו ען זאת, עדיין יש תגובות שליליות.

3. לגבי ביצועים, תלוי נפח מנוע. ככלל, המנועים החזקים יותר- קרי 2.0 ליטר יתנו לך ביצועים עדיפים. אםאתה מחפש רכב ספורטבי, זה לא הרכב שלך.

4. צריכת הדלק תלויה באופי הנהיגה שלך.

סיכום אני יכול לומר לך מההתנסות האישית שלי, רכב מרווח ומאד מהנה.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

שי ...תודה רבה על ההסבר

את האמת אני עם סופרב 2010 מנוע 1.8

מאוד נהניתי מהאוטו אך אני מעוניין לחדש ל 2016

באופן אישי עשיתי חיפוש בין מספר רכבים כמו מאזדה 6 טויוטה קאמרי ואימפלה וכמובן הסופרב

מצאתי שהסופרב והאימפלה עומדות בראש הרשימה שלי והיות ואני עם נסיון עם 2010 חשבתי על סופרב 2016

וההסבר שלך די עוזר אני אשמח לעוד תגובות

פורסם (נערך)

לעיונך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?609955-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%99%D7%A9-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91

צריך לקחת בחשבון שהאחריות שצמפיון נותנת לרכביה עומדת על שנתיים בלבד. אין לי ניסיון עם רכבים של צמפיון אבל ממה ששמעתי מחברים ומדיונים בפורום, שהתנהלות של היבואן הזה הוא פלצני משהו... אולי אני טועה....

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

אני עם סופרב 2016

גרסת 2 ליטר 280 כ"ס עם DSG6

הרכב אצלי 7 חודשים ועם 14000 ק"מ וברוך השם, הוא עם 0 תקלות.

הרכב נהדר.

אומרים עליו פה שהוא לא "ספורטיבי" גם פה בתגובות - אז אומרים...

כאילו שמצופה מרכב בסגמנט הזה להיות מפלצת כביש , וכאילו שכל שאר המתחרות שלו הן כאלו, רק שהסופרב לא...

ובקיצורו של דיון...

הרכב עבורי - במסגרת חבילה מאוזנת של פאר/ביצועים/סלון/תקציב - קרוב למושלם.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם (נערך)

ה dsg6 אין חדש. הוא גיר ישן אבל דיי אמין. אחריו ייצרו את dsg7 שהוא סבל מבלאי מואץ ותקלות התחממות עד עצם היום הזה. למכוניות היוקרה של הקונצרן ,כאלה שהמנוע שלהם מעל הספק של 38 קג"מ (אני חושב) שעדיין מצמדים גיר דגם 6, הישן ,מסיבות טכניות של עומסים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

בגדול עד כמה שהרכב מוצלח , אני באמת לא יודע האם הוא שווה את זה , היבואן פשוט כ"כ גרוע שאין לתאר זאת.

ובידוד הרעשים מבחינת רוח מאוד מעכזב , ובכנות הוא לא "כ"כ מפנק".

בגדול אני הייתי מסכם את זה ככה : זה נטו אוקטביה מוגדלת ומעט יותר איכותית.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

• תוכן חדש...