Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחלתי עבודה חדשה וכמו שאתם יודעים התחבורה הציבורית בארץ גרועה מאוד,אז אין לי ברירה אלא לקנות אוטו(רבע שעה נסיעה באוטו במקום שעה וחצי בתחבורה ציבורית).

בעקרון אני מחפש רכב בתקציב 25 אלף פלוס מינוס,אין לי בעיה להוציא עוד טיפה כסף ברכישת הרכב,כאשר הדבר יחסוך לי בהוצאות השותפות עליו,או אם אפשר לקנות רכב אמין במחיר זול יותר גם טוב:)

חשוב לי ברכב בעיקר אמינות וצריכת דלק נמוכה, בנוסף יש לי רשיון על אוטומט בלבד,אז ידני כמובן לא בא בחשבון.

עיקר השימוש יהיה נסיעה לעבודה לכן אני יכול להסתפק גם ברכבי מיני,רבע שעה בהלוך נסיעה שותפת,וחצי שעה בחזור בפקקים קצת,בשעות הערב לרוב אשתמש ברכב עם הדלקן של המשפחה:-D

אשמח להמלצות בתקציב הנ"ל

פורסם

אני לא יודע איפה אתה גר, או איפה אתה עובד.

אולי כל השאר מכירים. אני לא.

אם אתה רוצה שגם אנשים בפורום שלא מכירים אותך אישית יוכלו לייעץ, אולי כדאי שבמקום לציין שהרכב הוא לנסיעה עבודה, תציין מה אופי הנסיעה (עירוני / בין עירוני / הררי / שבילים / 200 קמ לכל כיוון או 5 בלבד / גודל וזמינות החניה בעבודה וכו׳) ותקבל תשובות עניניות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יונדאי אקסנט 2008- 2009. יש מבחר גדול מאוד בתקציב שלך, תהיה בררן בבחירה. רצוי עם מנוע 1600. רכב אמין מאוד וזול לתחזוקה. בכמות הנסיעות שלך מיני יחסוך לך כמה גרושים, לא יותר מזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכוונה להתמקד ברכבים שמורים, עם קילומטראז' לא גבוה, תיעוד טיפולים ורצוי לא מליסינג. גם לגבי המחיר יש על מה לדבר כי אקסנטים יש בלי סוף.

אותו הדבר גם מיצובישי לנסר קלאסיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טויוטה קורולה רובוטית 2008, מרווח נוח אמין וחסכוני מאד 1ל14 בממוצע מנסיון של 5 שנים.

לגיר צריך להסתגל קצת, אך זה רכב עם תמורה גדולה למחיר.

• תוכן חדש...