Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Outback 3.0 R

dman86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אולי דורש 100K, אבל הסיכוי שהוא יקבל יותר 60 אחוז מזה - לא גבוה במיוחד...

בלי שום קשר, הצליל שבסרטון מגיע ממערכת פליטה משופרת. סביר להניח שמערכת הפליטה המקורית שקטה מאוד.

פורסם
סובארו זה מותג מוכר בישראל ויש לו לא מעט חובבים.

תשאל את עצמך למה רכב מיוחד כזה עומד במגרש?

אם הרכב הזה נמכר למגרש (כנראה במחיר זנות) יש סיבה שאף אחד לא רוצה לקנות אותו, וזו לא צריכת הדלק.

שטויות במיץ עגבניות. עם ישראל חושש מאד מרכב עם מנוע בנפח כזה (כפול מהנפח הנפוץ!...) ומבחינת רבים, רכב עם קילומטראז' מעל 200k לא בא בחשבון, גם שטות שקשה לשבור. אפילו אתה אמרת שתרד מהרכב בגלל הק"מ שלו.וזו הסיבה שהרכב לא הצליח להימכר והגיע למגרש, בטח תמורת מחיר זנות. לידיעתך, מנועי בוקסר בטיפול נכון יכולים למשוך כפול ממנועים נפוצים אחרים.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
הוא אולי דורש 100K, אבל הסיכוי שהוא יקבל יותר 60 אחוז מזה - לא גבוה במיוחד...

בלי שום קשר, הצליל שבסרטון מגיע ממערכת פליטה משופרת. סביר להניח שמערכת הפליטה המקורית שקטה מאוד.

60℅?! שוק היד2 באמת כל כך קשה? על פניו זה רכב בן 7 בסה"כ עם 100 אלף קילומטר. נכון שזאת וולוו עם מנוע לא סטנדרטי לעיר, אבל נראה לי שהגזמת. הייתי נותן לו 97-95.

והאגזוז נשמע באמת טוב. לא הסתמכתי על הסרטון, ראיתי אותו יוצא מהחנייה לא פעם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שטויות במיץ עגבניות. עם ישראל חושש מאד מרכב עם מנוע בנפח כזה (כפול מהנפח הנפוץ!...) ומבחינת רבים, רכב עם קילומטראז' מעל 200k לא בא בחשבון, גם שטות שקשה לשבור. אפילו אתה אמרת שתרד מהרכב בגלל הק"מ שלו.וזו הסיבה שהרכב לא הצליח להימכר והגיע למגרש, בטח תמורת מחיר זנות. לידיעתך, מנועי בוקסר בטיפול נכון יכולים למשוך כפול ממנועים נפוצים אחרים.

Sent from my m2 note using Tapatalk

מה? מתי כתבתי משהו על קילומטרז'?

לדגמים "מיוחדים" של סובארו במצב טוב יש ביקוש גם בישראל. יש פה מספיק משוגעים לדבר. לדעתי הרכב הזה הגיע לסוחר ככל הנראה בגלל נזק שמרחיק קונים, כמו נזק לשלדה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
60℅?! שוק היד2 באמת כל כך קשה? על פניו זה רכב בן 7 בסה"כ עם 100 אלף קילומטר. נכון שזאת וולוו עם מנוע לא סטנדרטי לעיר, אבל נראה לי שהגזמת. הייתי נותן לו 97-95.

והאגזוז נשמע באמת טוב. לא הסתמכתי על הסרטון, ראיתי אותו יוצא מהחנייה לא פעם.

לולוו יש שוק יותר קשר מאשר צרפתיות. המחירון מנותק ממחירי המכירה בפועל בעשרות אחוזים. אם מישהו יתן לו 97-95 זה יהיה כמו לזכות בפיס. בסופו של דבר הוא ימכור את הרכב לטרייד בערך ב 50 אחוז מערכו.

פורסם

וזה מבוסס על סקר שוק?

לפני שאתה כותב דברים ממש לא נכונים אני מזמין אותך לראות עסקאות למכירת וולוו יד שניה בטרייד אין שלנו.

רכב עם נתונים טובים יימכר קרוב מאוד למחירון, על אחת כמה וכמה דגם שנדיר בהיצע שלו.

פורסם
וזה מבוסס על סקר שוק?

לפני שאתה כותב דברים ממש לא נכונים אני מזמין אותך לראות עסקאות למכירת וולוו יד שניה בטרייד אין שלנו.

רכב עם נתונים טובים יימכר קרוב מאוד למחירון, על אחת כמה וכמה דגם שנדיר בהיצע שלו.

ואיך אפשר לוודא שמה שאתה טוען זה נכון? נשמע שאתה בעל עניין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה לא ברור בפסקה השנייה שלי? אני לא הסתרתי/ מסתיר איפה אני עובד ובימים האחרונים היה כאן שרשור גם על xc60. בשני המקרים אנשים מגיבים בלי שום קשר למציאות ועל בסיס סטיגמות. אני לא אומר שוולוו זה הרכב הכי סחיר ביקום, אבל לרשום שהשווי שלו הוא 50% מהערך האמיתי? זה ממש לא קרוב לאמת.

פורסם

לולוו יש שוק יותר קשר מאשר צרפתיות

אפשר להתעכב על זה רגע...

מדוע לולוו יש שוק כל כך קשה?

בעניי, מאז שאני ילד, זה נחשב מותג ממש איכותי, אמין, בטיחותי, מהודר ועוד מילות תואר.

אבל למה בישראל זה רכב לא מוערך? (לדברייכם..בעניי, אם היה לי הממון, הייתי קונה ולוו חדשה).

פורסם
240,000

היא עומדת במגרש בחיפה - מי יילך על עסקה כזאת?! (35 אלף שקל).

מישהו ילך על זה כנראה. ואם לא אז ב 30,000 או ב 25,000. אם אין שם תאונה רצינית או הזנחה פושעת אז במחיר הנכון זו יכולה להיות עסקה מוצלחת למי שמחפש רכב כזה והציפיות שלו בהתאם.

תחשוב מה מצבו של מי שמחפש סטיישן עם הנעה לכל הגלגלים ומנוע חזק... אין הרבה אופציות.

240,000 לרכב בן 10 זה לא מעט אבל ממש לא המון. מכל מנועי הבנזין בוקסר 6 צילינדרים של סובארו זה כנראה הימור סביר.

פורסם

החלק האחורי נראה שקוע, כאילו הרכב הוביל מטענים כבדים על בסיס קבוע.

תוסיף את הקילומטראז' הגבוה, ותקבל רכב ששירת מתקין מזגנים או שיפוצניק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבחנה יפה, אף שייתכן שזה עיוות בצילום.

בהחלט צריך לבחון רכב כזה ביתר עירנות.

אני חושב שזה רכב ייחודי מדי ושתיין מידי כדי להיות רכב עבודה של בעל מלאכה, אבל היו דברים מעולם.

בכל מקרה זה רכב שניתן לשקול אותו ברצינות רק אם זה מה שמחפשים (סטיישן, 4*4, חזק)

פורסם

אם הוא מוכר אותה ב 30 אלף אז רוב הסיכויים שהוא קנה אותה בלא יותר מ 15 אלף , וגם זה לא מעט כסף לרכב במצב כזה,

היום כשקונים רכב צריך לחשוב גם המכירה שלו בעוד כמה שנים, ורכב כזה יהיה קשה למכור בעוד כמה שנים,

הרכב הזה ימכר אולי לחובב מושבע ששרוף על סובארו ומספיק משוגע לקנות אותו עם הנתונים האלו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אגב זאב בעור של כבש...

ראיתי היום שהשכן שלי מוכר וולוו S80 V8. מנוע 4.4 עם 315 כוחות סוס.

100 אלף קילומטר ודורש 104 אלף שקל.

אוטו מדהים...הצליל שיוצא מהאגזוז שם..אוי יו יו (אפשר לשמוע בסרטון).

רכב משפחה לכל דבר ועניין. בטיחותי. איכותי. אמין (לרוב) ומנוע של XC90.

אויי יויוי באמת!!!! [emoji14][emoji14][emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...