Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רנו קנגו 2007


idan897
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב עבודה מהסוג הנ"ל כגון: קנגו, פרטנר, ברלינגו.

מצאנו רנו קנגו מודל 2007 טורבו דיזל ידנית.

ברצוני לדעת פרטים על הרכב, כגון אמינות, מחלות מכניות, דלק וכולי...

אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד :)

פורסם (נערך)

מה הנתונים של הרכב הזה?

כמה קילומטרים עבר, במה עבד?

כאשר קונים מסחרית בת 9, הדבר היחיד שחשוב זה מצב הרכב והטיפול לו זכה בשנים הקודמות.

צריכת סולר 1:15, הרכב נוח, מנוע 1.5 dci שקט ואמין, הטורבו פחות אמין. בשנתון הזה המנוע עם 80 כ"ס נמרץ. היה לי רכב כזה פעם, מ 2007 עד 2010 - נהניתי ממנו מאוד. אבל מכרתי אותו עם 85 אלף קילומטרים ובמצב חדש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צריך דעה של מוסך מתמחה ברכבים צרפתיים לגבי המצב הכללי וכמה צריך להשקיע ברכב כדי להביא אותו למצב סביר.

יכול להיות שצריך להשכיב כפול ממחיר הרכב בתיקונים, ויכול להיות שלא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה התקציב שלך?

 

אם יש אפשרות - תעשה לעצמך טובה ותחפש רכב אחר, רענן יותר, שלא עבר כזה קילומטרז'.

 

יש לי נסיון עם כמה ברלינגו ושות', אחת מהן הגיעה ל 450 אלף ק"מ עם מנוע (בלי טורבו) וגיר (ידני) מקוריים שלא נפתחו מעולם (ולא ראש ולא שום דבר), אבל - וזה אבל גדול - היו המון המון תקלות קטנות ובינוניות, זה הגיע לרמה של לבוא למוסך פעם בשבועיים (לא מגזים). בד"כ הייתי מגיע בנסיעה למוסך, לעיתים רחוקות - גם על גרר.

 

כמו שאמר Vlad - יש סיכוי שתשכיב סכום כפול ממחיר הרכב בתיקנים תוך זמן קצר, יש גם סיכוי שלא, אבל רכב עם כזה רקורד לא יהיה חף מתקלות.

פורסם
הרכב עבר 395 אלף ק"מ. כאשר הוחלף בו מנוע שעבר כבר 80 אלף ק"מ.

מה דעתך?

לא לקנות. מנוע עבר 80 אלף ברכב הזה ואולי עוד 300 ברכב הקודם, אין לך דרך לדעת.

 

חפש אחת אחרת עם פחות ק"מ ומנוע מקורי.

 

 

פורסם

יש לי זמן עכשיו לכתוב תגובה יותר מסודרת.

 

 

קשה מאוד, מאוד לרכוש מסחרית קטנה בת 10 שנים במצב נורמאלי, כזו שתוכל לעבוד איתה והיא לא תכניס אותך להוצאות גדולות.

 

תשתדל למצוא משהו נניח עד 250 אלף ק"מ, תעדיף מכוניות שלא עברו תיקונים גדולים כמו החלפת מנוע, שיפוץ ראש, החלפת טורבו ממש לפני המכירה.

 

רכב כמה שיותר מקורי - יותר טוב.

 

תבדוק גם ברלינגו או פרטנר (זה אותו דבר), עדיפות ראשונה מנוע 2.0 ליטר שיש עד מודל 2007. הוא פחות חסכוני מ 1.6 שהחליף אותו ומ 1.5 של רנו אבל פחות רגיש לאחזקה וכמשומש הוא קנייה טובה יותר.

 

עדיפות שניה מנוע 1.6, מנוע יותר מודרני וחסכוני ויותר רגיש, מחייב שמן מנוע בדיוק לפי התקן ותחזוקה נכונה במוסך מתמחה. אם לא טופל הייטב ויש תיעוד - אל תקנה.

 

 

עדיפות שלישית - מנוע 1.9 שיש עד מודל 2006, בלי טורבו, הכי אמין, מחזיק בקלות 600 אלף ק"מ ויותר בטיפול סביר, לא סוחב ולא חסכוני.

 

עדיפות רבעית, 1.4 בנזין. יש אותם במודלים 2008-2011. נמכרים במחירים נמוכים יחסית, גם הוא לא סוחב ולא חסכוני. אבל סיכוי לתקלות יקורות נמוך יותר.

 

 

אם אתה יכול להסתדר עם נפח קטן יותר, בדוק גם פיאט פיורינו בנזין 1.4, מודלים מוקדמים שלו (2009-2010) כבר נמכרים בסביבות 20 אלף ש"ח. תוכל למצוא אוטו כזה עם 150-180 אלף ק"מ, עדיף משמעותית על 400.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...