Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20k

yuchtx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש לקנות רכב ראשון

רוצה המלצות לרכבים מומלצים בסכום הכסף שצוין

חשוב לי שיהיה אוטו אמין וחסכוני

הסתכלתי על הפיג׳ו 107 או על פיאט פונטו גרנדה אבל אשמח לקבל עוד המלצות

תודה לעוזרים

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

107 מגרשת את התקציב שלך, פיאט פנדה הקודמת נכנסת גם. לאיזו צריכה אתה מפצה?

במקומך, הייתי קונה פונטו גרנדה ידנית (אבל עם מנוע 1.4, לא ה-1.2 שהיה נפוץ בליסינג), או איביזה/פאביה 16V אם תרצה יותר כוח.

פורסם

הפנדה אכן אופציה טובה ולדעתי עדיפה על ה107,היא נוחה יותר,בעלת תא מטען גדול יותר,שקטה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרגע הפונטו גרנדה נראית לי האופציה הכי טובה, אמינה חסכונית וזולה, מצפה לצריכת דלק סבירה, שהאוטו לא יאכל דלק.

עוד אופציות?

פורסם

שלום חבר

במסגרת התקציב ולפי הדרישות תוכל מצוא יונדאי אקסנט בשנתון 2008\2007 גם תתן לך צריכת דלק טובה משהו בסביבות 13-12\1 , אוטומט,

אם בקטע של רכבים קטנים אני גם יכול להמליץ לך על היונדאי גסט, ידני , גם צריכת דלק סבירה כמו האקסנט

שני הרכבים מאוווד אמינים ( לדוד שלי שלי יש אקסנט ולחבר שלי יש גטס ומפה ההמלצות )

פיגו 207 , עדיף ידני אם אתה בקטע

פורסם

אם לא מפריע לו אוטומט או ידני לא חושב שיש לו מה להסתכל על אוטומט בתקציב הנל, פחות חסכוני, יקר לרכישה ומועד יותר לתקלות.

גטס ידנית באמת אמינה וזולה, אבל לא בטיחותית משהו (רמת גימור GLF- כרית אוויר אחת ואין ABS, בטח שלא בקרת יציבות), הפונטו יותר בטיחותית באופן ניכר.

פורסם

הגיר. כאן ידני שאתה מפעיל קלאץ׳ ושם קלאץ׳ שאעבור מפעיל. אולי יש גם הבדלים באבזור, לא יודע. מה עדיף- תלוי בך. לרוב, הבראבו הידנית באה עם מנוע 1.4 אטמוספרי (90 סוס), חלש יותר מה-1.4 שמשרת את הגרסא הרובוטית. לטעמי הגרסא הכי טובה (והכי נדירה) של הרכב היא טורבו ידנית, ששווקה כאן לפרק זמן מסוים.

אגב, שם חבר הפורום שרשם שרשור מתגלגל על הבעיות בגיר בגרמדה הוא hwgeek, ולא כמו שהמתקן האוטומטי רשם קודם.

פורסם

עריכה: אני טמבל ועניתי לך בכלל על בראבו (שהיא גם אופציה ראויה בתוספת קטנה לתקציב.

לגרנדה גרסת 1.4 רובוטית (77 סוס) שהתיבה שלה סבלה מכל מיני בעיות, גרסת 1.2 ידנית שנפוצה בליסינג (יותר זולה ופחות מומלצת), וגרסת 1.4 ידנית שהיא המומלצת לדעתי.

פורסם

הידנית עדיפה,בעיקר בגלל האמינות ואופי התיבה,רובוט עם מצמד יחיד לא תענוג בנסיעה עירונית.

• תוכן חדש...