Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב פשוט ושיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני עד כמה שאפשר לסכום הזה שיחזיק לי לפחות שנתיים.

אני חייל ואני חייב רכב לנסיעות קצרות, אני מעדיף רכב משנת 2001 ומעלה, אף פעם לא היה לי רכב ולא למשפחה, ההתעסקות שלי ברכבים היא דיי קטנה ואני מאמין שיש פה אנשים שהם הרבה יותר מקוצעיים ממני ואני אשמח לעצות שלפחות תגידו לי על איזה רכבים כדאי לי להסתכל.

תודה מראש :)

נ.ב רשמתי שהמחיר הוא עד 15,000 אבל אני אשמח אם יהיו פתרונות יותר זולים - אני רוצה רכב לשנתיים +- ואני מאמין שיש רכבים טובים גם ב8K - אתם תחליטו :)

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגזרת האוטומטיים הייתי בודק יונדאי גטס- רכב די אמין עם טיפולים/חלפים זולים, רק תעדיף רמת גימור שהיא לא GLF בגלל בטיחות לוקה בחסר- אין ABS ויש רק כרית אוויר אחת.

בגזרת הידניות הייתי בודק פיאט פונטו גרנדה- יש עדיפות למנוע 1.4 שהוא בחלק היותר גבוה של התקציב, אבל אם הנסיעות שלך בעיקר עירוניות לא הייתי שולל גם 1.2.

פורסם

אם אוטומט תבדוק יונדאי גטס : צריכת דלק ממוצעת 1:10 , אחזקה זולה, אמינה

אם ידני פיאט פונטו : אחזקה זולה,בגרסה הידנית אמין מאד, חסכוני

פורסם

מצטרף להמלצה על פיאט פונטו. דגמי 2006 ייכנסו בתקציב וישאירו עודף לתיקונים קריטיים.

ייתכן ותצליח להשיג בתקציב גם פיאט גרנדה פונטו 2007 - רכב טוב בהרבה, אבל עם פחות חלקי חילוף זמינים בזול מבחינת פח ופלסטיק.

• תוכן חדש...