Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב שני ידני עד 32,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ידני וחסכוני שישמש אותי בנסיעה לרכבת הלוך וחזור.

ראיתי 2 רכבים: ספארק 2014 עם מנוע 1000 וספארק 2013 עם מנוע 1200.

יש הבדל משמעותי ביניהם? צריכת הדלק שונה?

אני לא מחפש איזה חווית נהיגה מיוחדת, רק רכב אמיון וזול שיקח אותי לרכבת.

תודה

פורסם

אתה מחפש רק ספארק? או פתוח לאופציות אחרות? נניח סיאט מיי ידנית?

יש הבדל במנוע, מניח שגם ברמת האבזור אבל לא יודע באיזו רמת אבזור כל אחד מהרכבים, כנל לגבי קילומטראז, בעלים קודמים וכו׳.

תכלס, אם אתה מחפש רכב שהוא (כמעט) נטו אמין וזול, אז הייתי מחפש אופציות שמורות במחצית מהתקציב, נניח יונדאי גטס או פיאט פונטו גרנדה ידנית, עדיפות למנוע 1.4. שני רכבים די אמינים עם חלפים זולים ולא זוללי דלק עם תעודות, וגם מחירי הביטוח נמוכים יותר, ובסופו של יום יעלו לך פחות, על חשבון חווית נסיעה פחות טובה.

פורסם

כי יש מצב שאסע יותר רחוק לפעמים, מחפש רכב יותר חדש על מנת למנוע בעיות עתידיות..

שני הרכבים יד ראשונה. ראיתי גם 107, הוא רכב מומלץ?

פורסם

אני משוחד כמובן בגלל הרכב שמופיע בחתימה, אבל גרסת ה1200 היא החזקה בקטגוריה, והרכב די חסכוני.

גם בעיר ובמיוחד בחוץ.

עדיין 82 כ"ס שמתקבלים בסל"ד גבוה מאוד, אם רוצים לשמור על מהירות סבירה בעליות צריך להיות מאוד קשוב למנוע ולעבוד קצת עם תיבת ההילוכים. לא התנסיתי, אבל לא הייתי ממליץ על מנוע חלש יותר עם 9.5 ק"ג מומנט לעומת 11.3 שגם הוא לא לגמרי מספק. בכל אופן ה1200 מרגיש מאוד מאוד שקט, אבל אני רגיל למנועים גדולים יותר.

פורסם

אם כך, אז הייתי בודק סיאט מיי עם גיר ידני- מנוע חזק יחסית, גמיש (בניגוד לספארק שכל פעם שתרצה יותר כוח תצטרך לעלות בסל"ד), מרגישה כמו רכב מקטגורייה גבוהה יותר בכל הקשור להתנהגות כביש ובידוד רעשים, ורק נותנת פאול בדמות אבזור לא להיט (אבל יש את כל הבסיס שצריך, יש מזגן, יש רדיו עם אוקס, יש חלונות חשמל), מעט חלקי פח חשופים בתא הנוסעים וחוסר בפתח מיזוג מרכזי (שאין גם ב-107, ועדיין הקירור טוב), ונותנת בונוס בדמות מערכת לבלימה אוטונומית בעיר וציון ריסוק של 5 כוכבי בטיחות חריג לטובה בקטגוריה.

שים לב שבמשלוחים הראשונים הרכב הגיע ללא מושב נהג מתכוונן לגובה.

בדוק אם רוורס וראשו ןמשתלבים חלק ואת משאבת המים שהמנוע בסל"ד סרק או מעט מעליו.

• תוכן חדש...