Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש רכב שישמש אותי לנסיעות קצרות בעיר לעבודה ובחזרה. רכב זה ישמש כרכב שני בבית.

אני לא מעוניין להשקיע ביותר מ-5K ש"ח ןברור לי שבתקציב זה אאלץ להתפשר בהמון דברים (שנתון, ק"מ, יד וכו')

שאלתי היא האם ברכישת רכב בתקציב כה נמוך וברור שרכב די ישן האם שווה לקחת לבדיקה שעלותה 10% ואף יותר מהתקציב?

תודה לעונים

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

הייתי במוסך לראות שאין משהו חריג,אין טעם לקחת לבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לדעה שאין טעם לבדיקה. כל העניין בקניית רכב שכזה הוא שהחיסכון בא מכך שאתה משלם מעט ולוקח סיכון. פשוט לך למוסך שאתה עובד איתו שנים ומכיר, שיעלה אותו על הליפט וייתן לך דעתו הכנה. אני עשיתי את זה עם ה940 שלי שקניתי ב10 לפני 3.5 שנים והיא עדיין עושה את העבודה כמו גדולה (מאד גאה בעצמי על הקניה הזו, קלאסית, יד ראשונה מרופא עם 112,000 קמ ומאז 89,000 קמ של הנאה צרופה

פורסם

קח את הרכב למוסך שאתה מתעד לטפל בו. תן לעין מקצועית לעבור על המכלולים השונים. להרים על הליפט להציץ מתחת ובעיקר לסמוך על האינטואיציה האישית. איזה רכב זה?

פורסם

במחיר כזה מה שקובע קודם כל זו התרשמות ראשונית.

הרכב נראה מוזנח (קרעים בריפוד, דשבורד שבור בצורה קיצונית, כמויות לכלוך)? שחרר.

אין מזגן? שחרר.

יש רעשים חזקים כשהרכב עומד בניוטרל? שחרר.

אם עבר את הבחינה הזו, לך למוסך שבו אתה עומד לטפל - ובדוק מה צריך להחליף באופן מיידי מבחינה בטיחותית ועל פי זה תשלם.

• תוכן חדש...