Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i35 2011 קילומטראז נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש רכב משפחתי וחשבתי לקנות i35 החדשות יותר יקרות ומצאתי אחת בתקציב רציתי לדעת מה דעתכם אנשים שמבינים כי לי אין כל מושג , היום ראיתי בכולמבייל של יונדאי i35 הדגם המפואר עם הסאנרוף שנת 2011 עם קילומטרז של 33 אלף ק״מ יד ראשונה פרטית נסע עליו רק בן אדם אחד. יש לי כמה שאלות:

איך הרכב הזה שנת 2011?

שווה לי לקנות אותו? המחיר שהציעו לי הוא 70 אלף ש״ח והמחירון שלו הוא 78 אלף שח לפי מה שהנציג שם טוען.

האם אני מקבל יותר ממפתח אחד כי יש לי עוד נהג בבית.

איך המחיר והקילומטרז׳ ? אני יודע שהקילומטרז׳ מאוד נמוך יחסית לשנת 2016 בקושי נסעו עליו. איך כולמבייל מישהו קנה מהם פעם רכב יד שניה?

מפרט טכני וכאלה כמו שאני מקבל מהחברה שאני קונה רכב חדש גם אני מקבל מהם עם כל התוספות שמגיעות ברכב וכו׳?

תודה רבה!

פורסם

אחלה רכב, היה לנו אחד אבל 2013, גדול, די מרווח, לי היה נוח בנסיעה. תבדוק אם לא היו לרכב תאונות או איזו בעיה. תוספות תלויות בדגם. האם הרכב ברישיון פרטי? בדרך כלל רכב במצב טוב עם ק"מ כל כך נמוך לא בעיה למכור בפרטי ולא דרך חברה.

פורסם

אם הם קנו אותו ממכרז/הוצאה לפועל/כינוס נכסים הם קנו אותו בהרבה פחות ממחירון ועדיין מרוויחים במכירה.

סה"כ הם נחשבים אמינים יותר ממגרשים פרטיים של סוחרים אבל עדיין כבדהו וחשדהו.

אם אתה מעוניין ברכב,קח לבדיקה ממכון המרוחק מהם יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אחלה רכב.

החיסרון היחיד הוא שאם יש לך אנשים גבוהים שאמורים לשבת מאחור אז הגג הולך בשיפוע ונמוך ביחס לרכבים אחרים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...