Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי הצעת מחיר לסקודה אוקטביה חדשה 1.2 רמת גימור סטייל.

נתנו בהתחלה 135K על הכביש (מצורפת הצעה) ואחר כמה דקות במילים נתנו לי 133K.

בכלליות מעניין אותי האם זאת הצעה נורמלית לשוק או שניתן לנסות להוריד עוד?

עוד שאלה מה זה MFF SIMPLE ב1900 שח ואחריו רשום ״חישן שטוח גראפי התקנה מקמ״, האם זה מוביליי?

SkodaPrice.jpg

תודה מראש לכולם

פורסם

חיישני רוורס שטוחים זה פשוט חיישנים שלא בולטים החוצה מתוך הפגוש אלא משתלבים בתוכו.

וניחוש שלי סימפל זה פשוט שם של חבילת אבזור.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה, מעניין האם אפשר לוותר על ״התענוג״ הזה ב1900 שח ולעשות התקנה עצמית אחרי הקניה כדי שתתאים לממשק של סקודה.

פורסם

אין סיבה שלא תבקש שיורידו את זה ותשאל כמה זה ירד - כנראה הם הביאו את זה כהטבה אולי זה הפך ל"סטרנדרט" בחבילת אבזור(יש מצב שהם גם אגב מתממשקים למערכת אבל הם בהתקנה מקומית).

פורסם

אתה מקבל את התוספות "כאילו" בחינם - הם נתנו לך 5000 ש"ח הנחה, שיש לי תחושה שלא תקבל אם תוותר על התוספות, ומעבר לזה, אם כבר צריך להתקין חיישנים בארץ, אניי הייתי מתקין אצלהם, ולו בגלל האחריות (תגיד תודה שלא דחפו לך מובילאיי...)

פורסם
אתה מקבל את התוספות "כאילו" בחינם - הם נתנו לך 5000 ש"ח הנחה, שיש לי תחושה שלא תקבל אם תוותר על התוספות, ומעבר לזה, אם כבר צריך להתקין חיישנים בארץ, אניי הייתי מתקין אצלהם, ולו בגלל האחריות (תגיד תודה שלא דחפו לך מובילאיי...)

דחפו ועוד איך את המוביליי :)

נתנו לי כ״מתנה״. עכשיו אני חושב אם לקחת אותו או לא. בכל זאת זה יהיה אוטו של אישתי :p

פורסם
גוזרים את הכבל שיוצא למובילאיי ויש שקט לתמיד.

לא מומלץ לנסות בבית, המובילאיי מצויין ברישיון רכב רמת בטיחות מסויימת, והבעלים מקבל גם הנחה בביטוח בגלל שהמערכת מותקנת. במקרה תאונה אם יתברר שהמערכת היתה מנותקת באופן קבוע, המבוטח יהיה בצרות.

מעבר לכך שכנראה בעוד כשנתיים בדיקת מעכות הבטיחות תכנס לסט הבדיקות במבחן שנתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להבנתי המערכת הוצעה בחינם אבל לא נכפתה על הלקוח - לכן שלא יתקין את הזוועה וישאיר את האסון האור-קולי הזה לאחרים.

אגב אני מכבה אותה כל תחילת נסיעה כשאני עולה על רכב עם כזאת.

פורסם (נערך)

זה חדש לי: אז כל אלה שמנטרלים ידנית את המובילאיי נמצאים בחסר ביטוחי ?! אם ימצא בפוליגרף שהנהג סגר את המערכת בתחילת הנסיעה ובהמשך היה מעורב בתאונה,

דינו כמי שנטרל אזעקה ובלילה נגנב הרכב ?!

לגבי עוד שנתיים: ימים יגידו,דברים עוד עלולים להשתנות.

לגבי הקוד ברישיון : את ההנחה על הקוד קיבל היבואן. חבל שלא העבירו את ההנחה לטסט השנתי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני חושב שניטרול ידני של המערכת בתחילת נסיעה דינו לא כמו חיבול מכוון במערכת וניתוקה בכוח.

Sent from my D6603 using Tapatalk

פורסם (נערך)
אני חושב שניטרול ידני של המערכת בתחילת נסיעה דינו לא כמו חיבול מכוון במערכת וניתוקה בכוח.

Sent from my D6603 using Tapatalk

אני לא רואה הבדל משפטי בין השתקת המערכת בתחילת כל נסיעה ובין,נניח,הוצאת הפיוז שלה . מעניין לראות חוזה של חברת הביטוח בנושא כי עד כמה שידוע לי המחוקק בכלל לא נדרש לנושא הזה. הסייג היחידי הוא במערכות עם בלימה אקטיבית וגם שם לא מצאתי חקיקה. הדבר היחיד שמצאתי זו הנחה בביטוח החובה וגם זה רק על התקנת המערכת ברכב. תראה מסמך שהתקינו ושלום על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא אדבר על המחיר כי לא בדקתי אף פעם סקודה בסוכנות אז לא אגיד שטויות, אבל תבדוק מה זה אומר "חיישן שטוח גראפי", כי אם זה אומר שאתה רואה במסך מולטימדיה עצמו אם אתה קרוב או לא כשאתה חונה, וזה עובד גם עם החיישנים קדמים, לא הייתי מוותק על זה, אצלי בלאון בחתימה יש חיישנים אחורים שטוחים אבל אני רק "שומע" לא רואה אותם בשום מקום, לא שזה מפריע, אבל לא אמרו לי שזה יהיה ככה וכאשר הלכתי לקבל את הרכב אמרתי "איפה החיישנים???" ורק אז הסבירו לי :?

• תוכן חדש...