Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בזמנו עשיתי דרך מגרש טרייד אין של כלמוביל, לא היה לי סוכן מכירות חפרן אלא ההפך ענה על השאלות במקצועיות וביעילות.

מה גם שעשיתי נסיעה בעיר+מחוץ לעיר.

בסוף לא רכשתי משיקולי גודל

בהצלחה

404

פורסם
אני בזמנו עשיתי דרך מגרש טרייד אין של כלמוביל, לא היה לי סוכן מכירות חפרן אלא ההפך ענה על השאלות במקצועיות וביעילות.

מה גם שעשיתי נסיעה בעיר+מחוץ לעיר.

בסוף לא רכשתי משיקולי גודל

בהצלחה

תודה.

אשמח לעוד אפשרויות.

פורסם

כן!? אז כנראה שאתה חכם.. יתנו לך רכב לנסיעת מבחן באופן פרטי בלי סוכן מכירות?!?! ממש[emoji42][emoji42]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קח בחשבון שכרגע אין ספייס סטאר בסוכנות מיצובישי עד להגעת המתיחת פנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תעשה מה שאני עושה - קח את הרכב להשכרה לסופ"ש. יעלה לך 150-200 ש"ח, ותוכל להסתובב עם הרכב בשישי שבת בשלל מצבים ומקומות. אם יתאים לך, תתחיל לחפש אחת.

פורסם
תעשה מה שאני עושה - קח את הרכב להשכרה לסופ"ש. יעלה לך 150-200 ש"ח, ותוכל להסתובב עם הרכב בשישי שבת בשלל מצבים ומקומות. אם יתאים לך, תתחיל לחפש אחת.

פות"ש אמר שבחברות ההשכרה לא מתחייבים על הדגם אלא מה שקיים במלאי במסגרת הקטגוריה. לדעתי הוא צודק.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...