Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב! אני חושב לקנות אופל טיגרה אבל שמעתי שהיא לא הכי אמינה מבחינה מכאנית. מה יש לכם להגיד בנושא? מישהו עם רכב הנל ויכול להרחיב על בעיות נפוצות?

פורסם

נמכרו מעט מאוד כאלו, וזו מכונית מאוד ישנה. במכוניות ישנות, מצב הרכב הספיציפי מאוד חשוב.

מצד שני, המכללים לא יחודיים לדגם, רק הצורה, ואפשר להניח שכל מה שנכון לקורסה משנים אלו, נכון גם לטיגרה.

עם זאת, משהו יפני ופשוט, סביר שיהיה אמין יותר, וגם פחות סביר שמישהו החליט לעשות ממנו "אוטו ספורט" ולהתחרע עליו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כפי שצוין מעלי, מדובר בהימור של ממש שרובו תלוי במה שעבר הרכב לאורך השנים הרבות שחלפו מאז עלה על הכביש. המכוניות האלו שזכורות לי היטב התגלגלו בעיקר כמשומשות לידיים "לא טובות" ונראה לי שקשה מאד למצוא רכב כזה שמור וראוי.אין שום קשר, גם לא מקרי, בין העיצוב הספורטיבי (והנאה יש לומר) ולבין ביצועים או ספורטיביות כל שהיא.לא צריך להיות שוני מהותי בין אמינות אופל קורסה של אותן שנים ולבין הטיגרה (תלוי דגם כמובן). האם מדובר ב-1.4 או 1.6?אגב, לא נמכרו "מעט מאוד" כי אם במספר מפתיע יחסית לאותה תקופה אבל אין לי נתונים, רק זיכרון מאותם הימים (גם הקורסה והאסטרה דאז נמכרו לא רע), כיום הן נדירות ביותר.לו דעתי הייתה נשמעת, אם לא מדובר ברכב שמור שעבר ידים מעטות מאד אצל אנשים מבוגרים, הייתי מחפש משהו אחר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מניסיון אישי ומשפחתי בדגם 1.6 הילוכים ידניים שנת יצור 1999 (נרכש כיד 3).

(עלות הרכב כחדש בשנת 1999 הייתה כמו מאזדה 626).

אמינות הרכב דומה לכל רכב אירופאי מאותה תקופה (לא כמו היפני).

תיקונים במסגרת טיפול תקופתי שותף.

הרכב זריז מאוד, טווח החלפת הילוכים קצר.

הרכב רגיש לעליה על במפרים (מרווח גחון נמוך).

כיף של רכב במידה והוא שמור חיצונית ומכנית.

הבעיות שנמצאו ברכב שלנו במהלך 10 שנות שרות -

התחממות מנוע חוזרת ונשנית

וכתוצאה מכך החלפת רדיאטור (מקרן)

תיקון נזילה ממיכל עיבוי.

נראות שעון זמן במרכז הדישבורד (לוח השעונים) לא פעלה כראוי,

פגם בהגה - קריעת הגומי באזור הלחיצה של 2 כפתורי הצופר.

התרופפות הריפוד בדופן הדלתות.

הרכב נמכר ליד נוספת לפני כשנה.

לסיכום:

מבחינה מכנית - בעיות של התחממות מנוע - נפתרו.

מבחינה חיצונית - בלאי מפגעי הזמן - נשאר כפי שהוא.

אם מדובר ברכב שמור שעבר ידיים מעטות מומלץ.

• תוכן חדש...