Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת קיה ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתכוון למכור בחודשים הקרובים את הקיה ריו שלי רציתי לשאול תוך כמה ימים הצלחתם למכור את הרכב שלכם ? האם קשה למכור רכבי קיה לעומת היפניות (מאזדה / הונדה / טויוטה וכו') ?

האם גם את שלכם קניתם דרך חברת ליסינג (0 ק''מ) כמוני ? האם זה ישפיע עליי מאוד במעמד המכירה גם אם הרכב שלי שמור (25,000 ק''מ) וטופל במוסך מורשה?

חשבתי לפרסם את הרכב מתי שאני אמכור :

באתר YAD 2 רכב

בפשפשוק רכב בפייסבוק

פה בפורום :)

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני קיבלתי התעניינות אך ורק מYAD2 מכל השאר היה חרטטנות בשקל(מאנשי פשפשוק עם בדיחות ה"30 אלף עכשיו לוקח" מהפורום קיבלתי פניה אחת אבל לא הסתדר) לקח לי כמעט חודשיים למכור אותה.

הרכב נמכר ב5K מתחת למחירון(בת כמעט שנתיים 21 אלף קילומטר אחרי טיפול 30 לפני טסט טיפול רק במורשה).

ומדובר על רכב שיש 37 ממנו על הכביש והוא סופר נדיר.

על אחת עם יד קודמת של ליסינג רמת הגימור הנמוכה ועם הגיר האוטומטי הנפוץ? סביר להניח שתצטרך להוריד יותר כדי למכור - הערכה גסה? לפחות 8 מתחת למחירון כדי להתחיל לקבל טלפונים לפני משא ומתן.

לכן נהוג לרכוש רכבי 0 קילומטר ללפחות 5 שנים.

בהצלחה בכל מקרה!

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה נוק נוק אכן הייתה לך ריו ידנית בצבע לבן :) אני זוכר דיברתי איתך בפרטי בזמנו על הרכב ..

פורסם
של פות״ש אוטומטית וברמת גימור LX, נקנתה מליסינג 0 קמ ותחגוג בדיוק 3 שנים על הכביש בינואר 17 שיבוא עלינו לטובה בע״ה.

נכון :)

פורסם

חדשה כזאת ליסינג 0 עולה 91500 ש"ח על הכביש - לדעתי 65000 ש"ח לרכב בן שנתיים וחצי יהיה מחיר סביר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת שאח שלי מכר לא מזמן קיה ריו ממש תוך כמה ימים מאז שפרסם את זה ביד 2 אבל זה לא היה אפס ק"מ זה היה מרכישה מהסוכנות אז לגבי הבחינה של האפס ק"מ אני פחות יודע, בכל מקרה בהצלחה במכירה!

פורסם
חדשה כזאת ליסינג 0 עולה 91500 ש"ח על הכביש - לדעתי 65000 ש"ח לרכב בן שנתיים וחצי יהיה מחיר סביר

השאלה היא אחת - האם יהיה מי שמוכן לשלם.

מולו יש תחרות עזה מאוד מצד חברות הליסינג. מצד אחד הרכב שמור מאוד עם 25 אלף ק"מ שזה כלום, מצד שני הוא לא מציע מבחר צבעים, לא מציע אחריות מנוע וגיר, לא מציע השבחה, לא מציע תשלומים ולא מציע מחיר אטרקטיבי.

האם בכלל יהיה מי שיחפש את הרכב, או שכל מי שמחפש רכב מסוג זה מראש פונה למגרשי המכירה?

פורסם

הוא צריך קונה אחד - לא הרבה. הרכב עדיין באחריות יצרן לעוד חמישה חודשים. לדעתי, זה לא ימכר תוך יום, אבל הקונה יגיע תוך זמן סביר.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראשית - אין שום בעיה למכור ריו לעומת יפניות אחרות.

קשה למכור היום מכונית. נקודה.

הרכב שלך הוא עם עבר ליסינג, זה בהחלט מפחית את המחיר שלו. גם אם אין לזה שום משמעות, כל קונה שיגיע אליך ישר יתחיל לשחק על הנקודה הזו עם פרצוף חמור סבר כאילו הוא גילה עכשיו תאונת שלדה. זה חלק מהמשחק.

יש לרכב שלך מחירון, ודא שאתה יודע בדיוק מה המחירון המשוקלל שלו, עם הק"מ הנמוך ועם היד השניה והרישום ליסינג.

סוכנויות טרייד אין ישחטו אותך, אל תלך לשם בכלל.

את הריו הפרטית שלי מכרתי תוך שבועיים, לקונה הרצינית הראשונה שהגיעה, אחרי שהיא לקחה את הרכב לבדיקה, ניסה להפעיל לחץ, ראתה שזה לא משפיעה ושנינו התפשרנו על המחיר.

המחירון היה 51.0 אש"ח, המשוקלל (חודשי עליה לכביש, יד, ק"מ) היה כמעט 53.0 אלף, הרכב נמכר ב 48.0 אלף. הוא היה תקין לחלוטין, למעט כיפוף לא משמעותי בתחתית מעליה על מדרכה.

אני מזמין אותך לקרוא את המדריך למכירת רכב משומש שפרסמתי כאן בעבר. זו בדיוק הדרך בה אני פועל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו - הריו הידנית בקטגוריה שונה מהאוטומטית..הידנית היא רכב קטן וחסכוני שנמכרה בעיקר לשוק הפרטי והאוטומטית רכב ליסינג יחסית בזבזני בדלק - קהל יעד שונה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

פורסם

קיצר יש לי רכב בעייתי למכירה משתי סיבות

1.קניתי אותו 0 קילומטר ואני יפסיד הרבה כסף וגם בגלל שהוא נפוץ בליסינג אז הם גם יתנו הנחות ופה הם דופקים אותי חזק

2.האוטו הזה אכן שתיין דלק לא קטן וזו גם הסיבה שאני מוכר אותו מעבר לזה מדובר באוטו מעולה ואמין אם כי לא כזה מרווח כמו שהרבה רשמו פה

( הגובה שלי 178 ס"מ )

פורסם

אתה כל הזמן רושם שהרכב שתיין גדול- מהי הצריכה שהוא עושה לך? באילו תנאי נסיעה? באיזה אופי נהיגה? כמה אנשים ברכב? אילו צמיגים יש לך?

פורסם

הרכב לא שתיין גדול..הרכב פשוט שותה כמו קטגוריה מעל כמו שנהוג בכל הרכבים עם המנוע האטמוספרי וגיר אוטומטי 4 הילוכים..הריו הידנית מצליחה יותר כי היא נחשבת כרכב חסכוני יחסית ופשוט בקטגוריה שלה..האוטומטית היא פשוט פתרון זול למשפחתית אוטומטית אבל מי שקונה אותה צריך לצפות לצריכת דלק של משפחתית עם גיר אוטומטי מיושן בעל 4 הילוכים.

Sent from my D6603 using Tapatalk

• תוכן חדש...