Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

נסעתי היום לראות רכב לצורך התרשמות וחזרתי עם תהיות ושאלות. מדובר על דייהטסו סיריון שנתון 2008 עם ק"מ מאוד נמוך של 68K, מבחינה חיצונית הרכב עם שריטות שטחיות כמעט בכל המרכב של הרכב + שתי מעיכות קטנות מאוד בפגוש הקדמי, לא משהו שנראה רציני יתר על המידה. בנוסף לזה, הפגוש הקדמי באחד הצדדים היה קצת בחוץ, ניסיתי להחזיר אותו אבל הוא לא נתפס בפנים. אולי הקליפסים?

הדבר שהפריע לי הכי הרבה היא העובדה שהרכב פשוט נראה מוזנח ולא מתוחזק, בעל הרכב אמר לי שהטיפולים נעשו במוסך פרטי פעם בשנה (עקב חוסר נהיגה ברכב). אני מתלבט אם לקחת את הרכב לבדיקה אך ורק בגלל הק"מ הנמוך או שעדיף להמשיך הלאה.

אשמח לקבל מכם חוות דעת.

עריכה אחרונה על ידי Acejin
פורסם

לפי מה הוא ניראה לא מתוחזק?

יש לו קבלות על טיפולים?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע אם יש קבלות כי לא שאלתי, טעות שלי. הרכב לא נראה מתוחזק מבחינה חיצונית ופנימית, זה נראה כאילו הרכב לא עבר שטיפה מהרגע שיצא מהמפעל. חוץ מזה, בעל הרכב בעצמו אמר שהרכב טופל אחת לשנה, אבל אם מתחשבים בק"מ הנמוך אז אולי פעם בשנה נחשב לתדירות תקינה.

הסיבה היחידה שאני עדיין מתעניין ברכב היא הק"מ הנמוך, ראיתי כבר רכבים שמורים יותר שמטופלים חלקם במוסך מורשה ועולים פחות עם הפרש של 4K, אבל עם קילומטרז' שבין 105K-110K. השאלה אם הק"מ הנמוך שווה את התוספת בהתחשב בעובדה שהרכב נראה גם פחות טוב מבחינה חיצונית, פנימית הרכב רק מלוכלך אבל בסדר גמור.

תודה לכם!

פורסם

אל תסתנוור מהק"מ הנמוך, עדיף 150 אלף ק"מ ברכב מטופל מאשר 50 ברכב מוזנח.

לא ממליץ לקנות שום דבר ללא הסטוריית טיפולים מתועדת.

מי שלפני מכריה לא דאג לפחות לשטיפה טובה - כנראה לא ממש איכפת לו מהרכב.

110 אלף למודך 2008 זה בסדר גמור, זה לא משהו שאמור להפריע לך. חפש אוטו מטופל שנראה טוב ועם תיעוד טיפולים. מוסך מורשה או לא מורשה לא משנה, העיקר שיהיה תיעוד.

פורסם

מנסיון אישי רע, סוחרים מאד אוהבים את הרכב הזה ויודעים איך לשנמך לו את המונה לקילומטראז נמוך.

ובכל זאת דגם מאד מוצלח לזמנו.

פורסם

על כל מקרה, במקומך, הייתי שוקל בחיוב לקנות רכבים מוזנחים קוסמטית, כוונתי לרכבים שלא ניקו אותם, ככה שהייתי משקיע רק עוד גג 100 שקל עבור שטיפה פנימית וחיצונית, ויוצא רכב חדש.

פורסם

אל תתן לקילומטראז' לסנוור את עיניך 68K זה אפילו קצת נמוך ואומר שהרכב נסע הרבה נסיעות קצרות = בלאי גבוה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדיף רכב שלא נשטף מאחד שנשטף במכונה ומלא שריטות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הלכלוך פחות הפריע לי למרות שהרכב היה מוזנח בצורה קיצונית, מבט לתוך הרכב ואפשר לחשוב שהבעלים התגורר במדבר מהכמויות העצומות של החול שהיה בפנים. הרכב גם לא עבר טיפולים שותפים, אלא רק טיפול שנתי במוסך פרטי מבלי שבעל הרכב שמר את הקבלות.

אני כן יכול להגיד בצורה חד משמעית שהבעלים נראה בנאדם זהב, אבל זה לא מכפר על העובדה שהמצב של הרכב נראה מוזנח מאוד. בקיצור, אני אמשיך לחפש רכבים שמורים יותר.

• תוכן חדש...