Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, יש לי יונדאי גטס 2006 ואני מחפש להחליף אותה בקיה פיקנטו (או רכב מיני טוב אחר)

קיבלתי הצעה מאלבר:

להוסיף 65,500 על הגטס שלי ולקבל פיקנטו אפס קילומטר 2016 אוטומטית LX 1.25 (יד אפס פרטית, אני יד שנייה). פחות אכפת לי שזה אפס ק"מ מליסינג ולא חדש כי אני מתכנן להחזיק באוטו הרבה שנים.

מחירון לוי יצחק של האוטו לפני שקלול: 9,800 (לפי זה הליסינג הולכים)

מחירון יד 2 אחרי שקלול: 13,400

מה אתם אומרים על ההצעה? שווה? לא שווה? הם נותנים 3500 על הגטס ולדעתי אפשר לקנות את הפיקנטו מהם ב-68,500, לא סגור על זה (השוו להצעה של Carcost)/

השאלה היא האם שווה להתחיל עכשיו להתעסק ולחפש קונה לגטס בהתחשב בעובדה שהיא עברה כבר 160,000 ק"מ והיא מהדגם הלא חסכוני (עם המנוע 1341). היא הייתה מאוד מאוד אמינה עד עכשיו ועכשיו המנוע התחיל טיפה לגמגם מדי פעם (לא הייתה שום תקלה עד עכשיו טפו טפו טפו), זאת הסיבה העיקרית שאנחנו מחליפים אותה... שווה להתחיל להתעסק עם מכירה? כמה לדעתכם נוכל לקבל עלייה בשוק בלי יותר מדי התעסקות? (בקרוב, רוצים להחליף לפני שיהיו בעיות...)

תודה רבה מראש לעונים!

עריכה אחרונה על ידי Eden Gottlieb
פורסם

אם תמכור כפרטי אני מניח שתקבל יותר כסף מה-3500 העלובים שהם נותנים לך. תתחיל לפרסם בסביבות 8-9 אלף, גם אם יציעו לך 6 אלף וגם אם תוסיף את העלויות הנלוות (בדיקה, העברת בעלות וכד׳) תצא ברווח. איזה תת-דגם הגטס שלך? GLF?

בנוגע לרכב מיני- שקלת אולי שברולט ספארק במקום? ובדקת אולי האחריות ל-7 שנים (3 מלאות+4 על מנוע/גיר) אם אתה קונה מהחברה משתלמת לך אם תחזיר את הרכב לזמן רב (ותמכור עם אחריות)?

פורסם
אם תמכור כפרטי אני מניח שתקבל יותר כסף מה-3500 העלובים שהם נותנים לך. תתחיל לפרסם בסביבות 8-9 אלף, גם אם יציעו לך 6 אלף וגם אם תוסיף את העלויות הנלוות (בדיקה, העברת בעלות וכד׳) תצא ברווח. איזה תת-דגם הגטס שלך? GLF?

בנוגע לרכב מיני- שקלת אולי שברולט ספארק במקום? ובדקת אולי האחריות ל-7 שנים (3 מלאות+4 על מנוע/גיר) אם אתה קונה מהחברה משתלמת לך אם תחזיר את הרכב לזמן רב (ותמכור עם אחריות)?

התת דגם הוא GLI. שברולט ספארק החדשה היא עם גיר רציף, אין לי בעיה עם התחושה אבל גיר אוטומטי הוא בוודאות יותר אמין לאורך זמן... לפי מה שהבנתי גם האמינות של שברולט לא בשמיים והערך שלהן יד שנייה ברצפה...

מה אתם אומרים על העסקה בלי טרייד אין?

הבעיה היא שהרכב לא שלי, הוא של אמא, ולה ממש אין זמן להתחיל להתעסק במכירה שלו... היא לא רוצה אפילו לקחת אותו למכון בדיקה. באיזה מחיר לדעתכם כדאי לפרסם אם אני רוצה למכור מהר, בלי לשלם על מכון בדיקה?

פורסם

אני הייתי מפרסם בסביבות 7.5 אלף, תמיד יהיו את הליצנים האלה בפשפשוק רכב או סוחרים ביד 2 שיגידו לך ״4 וחצי בא עכשיו״.

עוד אופציה היא לקחת סוג של תיווך במכירה רכב- אבא של חבר שלי סוחר רכב ואני יודע שהוא נותן שירות כזה ולוקח עמלה מסוימת, אולי ישתלם לך.

פורסם

תיווך לא בא בחשבון במכוניות בסכומים הנדונים כי אין מרווח לעבוד איתו - ממליץ למכור לבד, נראה לי שאם הרכב שלך במצב סביר תצליח לקבל 7-8 יחסית בקלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לעונים! אנסה למכור בשוק הפרטי. מה אתם אומרים על העסקה חוץ מזה בלי הטרייד אין? סגרנו על 69,000 שקל, עם אגרת רישוי קודן ואימובילייזר זה יוצא בול כמו Carcost.

פורסם

א. מה זה "קודן ואימובילייזר"? אימובילייזר זה משהו שבא מקורי מהיצרן, וקודן זה משהו שרצוי לותר עליו גם אם נותנים לך אותו "בחינם" (חברות ביטוח כבר לא דורשות היום קודן - בטח לא ברכב זול כמו הפיקנטו), כיון שזה מיותר וזה מתכון לצרות בעתיד.

ב. המחיר נשמע לי קצת גבוה לפיקנטו יד 1/אפס ק"מ - שווה לנהל משא ומתן עם כמה חברות ליסינג ולנסות להוריד את המחיר.

ג. לא יודע לגבי המרווח הפנימי בפועל, אבל הפיקנטו היא קטגוריה מתחת לגטס, האם בדקת שהמרווח הפנימי/תא מטען ברכב הזה מספיק גדולים כך שיהיה לך נוח?

פורסם

בדקתי, אנחנו שני אנשים ולא צריכים יותר מזה...

רציתי למכור אותו אבל הם לא מוכנים לבטל את הטרייד אין, קורה. אלה החיים.

תודה רבה לכל מי שענה! אפשר לנעול

פורסם

לפני שמחקתי אותן הופיעו כאן תגובות מיותרות לחלוטין על טיב העסקה לאחר שפות"ש הודיע שהעסקה סגורה. יתכן שפות"ש ביקש דעה כשעדיין לא היה ברור לו שהעסקה נסגרה - ולא ניתן לבצע שינויים.

אתם מומנים לברך את פות"ש על רכישתו החדשה - לזרות לו מלח על הפצעים - ממש לא יועיל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי הגטס, השוק שלהן טוב מאוד (משום מה, רכב דיי גרוע ומאכזב אמינותית)

יצא לנו למכור שני גטסים בשנה האחרונה, 2006 של חמותי , ו2007 של אשתי .

ה2006 נמכרה במחירון משוקלל שעה אחרי שפורסמה (הבן אדם לא לקח לבדיקה אפילו) ,המודעה עלתה 8 בבוקר, ב9 בבוקר בא מישהו, ראה ומשם לדואר.

ל2007 לקח 48 שעות להימכר ב500 ש"ח מתחת למחירון משוקלל (משהו כמו 13,500) . היא לא היתה הרכב הכי שמור בעולם אבל עם טסט לשנה.

שתיהן גירדו את ה150K ק"מ .

עריכה: ראיתי עכשיו שכבלו אותך לטרייד אין במחיר מגוחך ... נו טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...