Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

e877d9483098437e7cc3775e71f1b77f.jpg

זהו דו"ח מהיום. הבעלים אמר לי שהוא החליף את הפגוש אחרי התאונה אבל הבדיקה (למיטב הבנתי) מציינות פגיעה גם בשלדה שהוא לא הזכיר.

הבוחן אמר ירידת ערך של 5 אחוז.

בנוסף יש דיווח על 4 תקלות מהמערכת ההיברידית אבל לא יכלו להגיד לי איזה.

מה דעתכם?

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי genius89
פורסם (נערך)
איזה רכב , ק"מ , שנה ?

מנחש , רכב יחסית חדש שעבר תאונה רצינית ?

טויוטה אוריס היבריד 2013. 36,269 ק"מ

הבעלים מספר שאשתו נכנסה ברמזור

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי genius89
פורסם

תעבור הלאה בטח ברכב 2013.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה ממש מתעקש על הרכב תבקש דוח שמאי על התאונה כך תוכל לדעת בדיוק את חומרת התאונה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

פגיעה במשמעות גבוהה = נזק בטיחותי, לא הייתי מסיע את היקרים לי ברכב כזה, ולא משנה המחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פגיעה במשמעות גבוהה = נזק בטיחותי, לא הייתי מסיע את היקרים לי ברכב כזה, ולא משנה המחיר.

ברכב שאני מכרתי היה כתוב ככה:

ליקויים בעל משמעות גבוהה: תיקוני תאונה דופן ימין, תיקון בעמוד ימין וסף ימין.

ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגיעת פח, תיקונים במרכב, תיקוני פח וצבע, הוחלפה כנף קדמית ימנית, הוחלפה דלת ימין, פגמים בצבע.

נשמע נורא, נכון?

מה תכל'ס היה, טוסטוס ב-20 קמש שפשף את הדלת וכנף ימין. הוריד את המראה.

להגיד שזאת פגיעה חמורה בטיחותית? אולי לטוסטוס...

פורסם

טעות בידך. אם מתחו את העמוד וחיממו אותו כדי להשיבו לקדמות החוזק שלו נפגע, ואם תקרה לרכב תאונה בצד הזה - לא הייתי רוצה להיות ברכב - זה יוצר נקודת כשל בשלדת הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי דעתי הכל נכון והכל מתובל בהרבה הרבה מאוד כסתחים ואי אפשר לקבל אינפורמציה נכונה/אמינה.

גש למוסך מורשה טויוטה. תוציא דוח מסודר, תבקש בדיקה לפני קניה. תקבל שם דוח מפורט עד הייסוד כולל כל המחירים של לתקן כל דבר שהו. ואז תהיה לך עמדה נכונה ואמיתית תתווכח עם המוכר לגבי המחיר.

אל תשלול.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
טעות בידך. אם מתחו את העמוד וחיממו אותו כדי להשיבו לקדמות החוזק שלו נפגע, ואם תקרה לרכב תאונה בצד הזה - לא הייתי רוצה להיות ברכב - זה יוצר נקודת כשל בשלדת הרכב.

לא חיממו, לא מתחו. בסך הכל ניקו אותו וצבעו מחדש.

• תוכן חדש...