Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקחתי רכב לבדיקה, על פניו הרבה X-ים, לי אישית הסעיפים עצמם לא נשמעים נוראיים, בגלל זה אשמח לחוות דעתכם.

הרכב טופל כל חייו במורשה ואת הסטוריית הטיפולים הוצאתי מהמוסך עצמו.

רמת הגימור GLS (אני יודע שתמיד שואלים :)

יודע שצריך להחליף: רביעיית צמיגים, בולמי זעזועים אחוריים (לפי טופס הבדיקה), צריך לעשות כיוון פרונט

כמובן שעל מכות הפח הקטנות גם אתחשבן עם המוכר.

מה שכן, יש לי התלבטות לגבי טיימינג, הרכב עבר החלפת רצועות לפני 3 שנים ובערך 30K ק"מ, עפ"י

המוסך צריך לעשות את הטיפול כל 6 שנים או 90K, בבדיקה נאמר ע"י הבוחן שהרצועות מבחוץ נראות קצת יבשות

האם יש עניין להתייחס לזה במחיר הקניה או שלא?

אז, שווה קניה + באיזה מחיר בערך, או לדלג?

IMG_20160819_092949.jpg

פורסם

בדיקה טובה לרכב בן עשור.

התאונות דווקא נשמעות קצת מסחריות, הייתי קופץ לפחח לקבל חוות דעת נוספת (מבחינה בטיחותית, סחירותית הרכב הזה שווה שקל תעשים אז אין הרבה לאן לרדת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ככל הנראה הכל שם כסת"חים למעט:

כיוון פרונט + צמיגים קדמיים פגומים (עושים ביחד)

בולמ"ז אחורי פגומים (די הגיוני לרכב בן 9)

רעש ממדחס מזגן \ נורית לא תקינה (יכול להיות נורה שרופה בתוך הלחצן)

אם המחיר סביר וזאת באמת GLS אז לך על זה, לתקן את הסעיפים הנ"ל עולה פחות מאלפייה, לגבי מצב הפח אי אפשר לתת חו"ד בלי תמונות, אתה ראית בעיניים ולכן תחליט אם שווה לך לתקן או פשוט לנסוע ככה

כל רכב בן 9 מגיע עם פציעה כזאת או אחרת, אנחנו בישראל, לא גרמניה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ראיתי בעיניים, פלסטיקה שקיבלה מכות בחניה, אין לי בעיה לנסוע עם זה ככה וזה לא בולט מדי ככה שפחות מפריע לי,

לצערי שכניי לרחוב כבר ידאגו להוסיף עוד קישוטים לרכב הבא שלי :)

תודה לכם !

פורסם

תוריד אותו ל10 אלף אפילו, יש לך מלא סעיפים לשחק עליהם, למרות שהם ממש לא נוראיים.

רביעית צמיגים עם איזון תעלה לך פחות מאלפיה, בולמים גם כן.

לגבי לחצן מזגן - אלו נורות שנשרפות וזו מחלה בגטס, לא בעייתי להחליף אותן.

טיימינג ורצועות מומלץ להחליף בהקדם, גם אם היצרן ממליץ 90 אלף, לא כדאי לדחות טיימינג.

יש יובש? תחליף.

רעש משסתומים זה מחלה של מנועי יונדאי כאשר משתמשים בשמן עם צמיגות לא נכונה, אל תתרגש מזה.

פורסם

כמו שאלי אמר - רביעיית צמיגים 800-1000₪ תלוי במותג.

לסינים עוד פחות.

נורת מזגן - אני קניתי את כל המתג ac - עלה לי 80₪ אצל היבואן. מחו״ל עולה חצי בערך.

לדעתי מה שהוא בדק זה רצועות מנוע ולא רצועת טיימינג כי היא מכוסה. המחיר לשניהם לא נורא.

מצד שני 10 אלף לגטס 2007 לדעתי נמוך מדי.

פורסם

יש לרכב מכה מאחור שלא תוקנה?

כיפוף ברצפה הוא לא חלק פלסטיק שהתעקם. בדרך כלל לא מופיע תחת "משמעות נמוכה" בטופס בדיקה.

במידה והרכב עבר תאונה בעבר בקש לראות את דוח השמאי כדי להבין מה בדיוק היה.

פורסם

לפי המוכר, לא עבר תאונה... אני נוטה להאמין לו כי בכל הפרטים הוא אכן דייק וההסטוריה מהמוסך מגבה את זה...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

פורסם

לא ביקשת מהבוחן לראות את הרצפה?

הרכב מיד ראשונה? אם לא, אולי עבר תאונה ביד הקודמת שהמוכר לא יודע עליה?

אני ברכישת רכב נוטה לאקסטה חשדנות.

פורסם

לצערי לא ייחסתי לזה חשיבות, המוכר יד שניה, השאלה היא האם באמת יש משמעות בטיחותית לזה?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• תוכן חדש...