Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 GTI

sproker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי הרכב פיגו 208 GTI שנת 2013 (יד 2)מה הכוונות שלי מהרכב? שאני אוכל להשתמש בו ביום יום (80 KM) ביום עם צריכה נורמלית( משמע טורבו) לפחות אחד ל14( נוסע רגוע ביום יום)רכב שאני אוכל להנות מהנהיגה , אמין, ונוחהפחד שלי זה שכולם אומרים אל תתקרב "לצרפתית" רציתי לדעת גם כן אם השתפר כל העניין התקלות בשנים האלה , וסה"כ מה אתם חושבים על הרכב? הוא עונה על הצריכות שלי? תודה!

פורסם (נערך)

אם הצרכים שלך להגיע ל 1:14 בשיוט אז זה אפשרי אבל הרכב לא נועד לזה. זה מנוע שאוהב שקורעים אותו. דרך אגב זה גם עוזר לשרוף את הפיח שבו. ופה בדיוק מתחיל האבל. המנוע הזה בגרסה מוחלשת כבר הוזכר בפורום . חפש thp156 . במקרה הסטיגמה הצרפתית נכונה פה אבל רק בגלל שזה מנוע עדין של bmw . זה מנוע שדורש פינוקים וטיפולים מוגברים במוסך שיודע "לקרוא" אותו. יש לו בעיות תכנוניות אבל לדעתי ההנאה ממנו גדולה מהסבל . תחת משטר בדיקות וטיפולים קפדני,חלפים מקוריים, הוא יתפקד יפה מאד . לכן אם למוכר אין היסטוריית טיפולים רציפה: אל תתקרב. גם אם הכל בסדר עכשיו, חלקים יתקלקלו.

כנראה שתכנס למוסך פעמיים בשנה . אם אתה מוכן לזה נפשית ולא נלחץ אז זה יופי של אוטו למחיר שלו. אין לו כמעט מתחרים במחיר שלו. אני מאד התרשמתי מהעיצוב. פשוט רכב שגונב מבטים מהסביבה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם הצרכים שלך להגיע ל 1:14 בשיוט אז זה אפשרי אבל הרכב לא נועד לזה. זה מנוע שאוהב שקורעים אותו. דרך אגב זה גם עוזר לשרוף את הפיח שבו. ופה בדיוק מתחיל האבל. המנוע הזה בגרסה מוחלשת כבר הוזכר בפורום . חפש thp156 . במקרה הסטיגמה הצרפתית נכונה פה אבל רק בגלל שזה מנוע עדין של bmw . זה מנוע שדורש פינוקים וטיפולים מוגברים במוסך שיודע "לקרוא" אותו. יש לו בעיות תכנוניות אבל לדעתי ההנאה ממנו גדולה מהסבל . תחת משטר בדיקות וטיפולים קפדני,חלפים מקוריים, הוא יתפקד יפה מאד . לכן אם למוכר אין היסטוריית טיפולים רציפה: אל תתקרב. גם אם הכל בסדר עכשיו, חלקים יתקלקלו.

כנראה שתכנס למוסך פעמיים בשנה . אם אתה מוכן לזה נפשית ולא נלחץ אז זה יופי של אוטו למחיר שלו. אין לו כמעט מתחרים במחיר שלו. אני מאד התרשמתי מהעיצוב. פשוט רכב שגונב מבטים מהסביבה.

אף מנוע לא אוהב שקורעים אותו, והעניין עם הפיח לא מבוסס.

לפי מה שאני יודע, המנוע הזה לא נכלל בסדרות הבעייתיות.

פורסם (נערך)

זה אותו בלוק מנוע בדיוק רק תוכנת ניהול שונה. השינוי היחיד הוא ביטול צינורית נשימה בין הטורבו למנוע. שינוי שמומלץ לעשות גם בגרסאות החלשות על פי אתרים בחו"ל .

כמו במיני קופר, זה שלא שמעו על בעיות המנוע הזה נובע בגלל חוק המספרים הקטנים. בעזרת תוכנה ניתן לכייל את המנוע הזה לתת 156,175,202 כ"ס.

לגבי הקריעה. לאחר מספר בדיקות פיח המכונאי במוסך אמר לי שאני נוסע רגוע מדי. ההמלצה שלו פעם בשבוע, בכביש המהיר או בעלייה לירושלים ,להעלות סל"ד ל 4000+ למשך כמה דקות כדי לשרוף שאריות פיח.

כמו גם הוספת "דבש" לדלק שלא ברור אם זה עזר. כי הצטברות פיח על המזרקים גם כן פוגמת. בסופו של דבר יצטרכו לעשות ניכוי פיח פנימי בעזרת תותח אגוזים פעם בכמה שנים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אתה מחפש צריכת דלק אין לך מה לחפש ברכב הזה, ההילוך השישי משאיר אותך בסלד גבוה מדי וצריכת הדלק בנהיגה בבין עירוני ממש לא מספקת (אני מגיע ל1 12 מקסימום כשההתקדמות שלי רק במעט מהירה מהקצב הממוצע). למרות זאת, ממליץ על הרכב מקרב לב, תהנה איתו מכל רגע!

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
שלום כולם,רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי הרכב פיגו 208 GTI שנת 2013 (יד 2)מה הכוונות שלי מהרכב? שאני אוכל להשתמש בו ביום יום (80 KM) ביום עם צריכה נורמלית( משמע טורבו) לפחות אחד ל14( נוסע רגוע ביום יום)רכב שאני אוכל להנות מהנהיגה , אמין, ונוחהפחד שלי זה שכולם אומרים אל תתקרב "לצרפתית" רציתי לדעת גם כן אם השתפר כל העניין התקלות בשנים האלה , וסה"כ מה אתם חושבים על הרכב? הוא עונה על הצריכות שלי? תודה!

בשביל להגיע אותו ל-1:14 ממוצע (אם בכלל אפשרי) תצטרך לנהוג עליו כל כך רגוע ולאט, שחבל לקנות GTI.

חפש רכב אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אם 1 ל-14 זה לא ריאלי, לא נראה לי שתמצא רכב אחר שנועד לנהיגה מהנה וספורטיבית שעושה צריכת דלק טובה משמעותית מה-208, ויכול לתת לך את אותה החוויה. אני במקומך הייתי נותן יותר משקל בקנייה לאחזקה של הרכב, בודק נקודות תורפה (מנוע) ובודק עלויות טיפולים ותיקונים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי זאת לא בעייה של צריכת דלק בגלל מנוע זללן, אלא בעיה של יחס העברה אחרון שמשאיר את המנוע בסלד גבוה בשיוט. אם זה מה שחשוב לך, בדוק את העניין הזה בהוט האץ אחרות.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...