Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 106

אני מעוניין לפרק את המגן חום של הסעפת פליטה, יש את האפשרות לסוע בלעדיו כמה ימים?

אני רוצה לשלוח לצביעה ולכן השאלה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא....מגן החום תפקידו להגן מפני חום . נסיעה ללא המגן דלול יגרום להתכה של חלקים רגישים לחום כגון צנרת מים וחלקי פלסטיק למינהם אשר סמוכים לסעפת.

פורסם

מגן החום תפקידו להוריד את טמפרטורת החום בתא המנוע!

אין באיזור הסעפת צינורות גומי אשר ימסו!

אל תחשוש להורדי אותו - לא ייגרם כל נזק

אבל יותר מומלץ להחזירו כי הוא שומר על טמפרטורת תא המנוע נמוכה יותר.

פורסם
מגן החום תפקידו להוריד את טמפרטורת החום בתא המנוע!

מדוע להוריד את החום בתא המנוע?? למה זה חשוב.

במילים אחרות למה היצרן ייקר את עלות הרכב בהוספת המכלול 'המיותר ' הזה?

פורסם

שחר יש בצמוד למגן צינורות גומי של מערכת המיזוג שעליהם יש שרוול מתכת לבידוד כנראה (אלומניום?) הם כן מדאיגים אותי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תפקיד מגן החום, יותר נכון מסיט חום, נועד להסיט את החום הנפלט מסעפת הפליטה או צנרת הפליטה, כלפי מטה, כדי שלא להתיך או לשרוף חלקים שלא עמידים בחום רב, בתא המנוע.

מקרה שהיה, עקב תאונה בגחון הרכב הוחלט לא להשלים מסיט חום לממיר קטליטי שנפגע ,

התוצאה: שריפת הריפוד בין המושבים והתכת ידית בלם היד.

סעפת הפליטה פולטת חום רב יותר מאשר הממיר קטליטי!

לנסוע ללא מסיט חום זה עניין של מזל וזמן, נסיעה בודדת ביום קריר לא עומס על המנוע, אזי סביר להניח שלא יגרם נזק...או שלא.

פורסם
שחר יש בצמוד למגן צינורות גומי של מערכת המיזוג שעליהם יש שרוול מתכת לבידוד כנראה (אלומניום?) הם כן מדאיגים אותי.

אם אני לא טועה הם עוברים מתחת לחיבור הסעפת וכמן כן מתחת למגן חום.

והם מבודדים!

אין לך מה לדאוג!

מנסיון!

• תוכן חדש...