Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ariel Atom

nivz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ראית את התוכנית אז אתה בטח יודע שמדובר במנוע של הונדה סיויק TYPE R , שיש אופציה לקבל אותו גם עם סופר , אז תתייחס לאותו מקדם אמינות שיש למנוע של TYPE R .

לגבי שאר החלקים , אני חושב שרק אנשים בפורומים בחו"ל יכולים לענות לך .

באנגליה היא נמכרת וחוקית לגמרי לנסיעה על כביש , לגבי הארץ אני חושב שזה בלתי אפשרי כרגע .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אז זהו שלגבי המנוע יכול להיות שהאמינות זהה, למרות שאם מאמצים אותו ככה אני לא יודע כמה הוא אמין הרי רכב כזה לא מתפקד כרכב יומיום אלא מתאמץ יותר (פחות משקל אבל סל"ד גבוהה תמידית)

והתכוונתי לאמינות של המכלולים האחרים.

ולגבי הארץ

למי צריך לפנות? איך אפשר לברר האם חוקי ואפשרי לייבא אחד כזה?

פורסם
אז זהו שלגבי המנוע יכול להיות שהאמינות זהה, למרות שאם מאמצים אותו ככה אני לא יודע כמה הוא אמין הרי רכב כזה לא מתפקד כרכב יומיום אלא מתאמץ יותר (פחות משקל אבל סל"ד גבוהה תמידית)

והתכוונתי לאמינות של המכלולים האחרים.

ולגבי הארץ

למי צריך לפנות? איך אפשר לברר האם חוקי ואפשרי לייבא אחד כזה?

ברמת העקרון לרכב צריך להיות תו תקן אירופאי, ושיהיה עד שנתיים על הכביש בשביל שיהיה חוקי לייבא אותו מעבר לכך פורסם מספר פעמים מהם התנאים לייבוא רכב לארץ ומה עלייך לעשות כדי לייבא רכב מחו"ל, תחפש בפורום ותמצא את התשובה.

אבי.

פורסם

השאלה על האמינות היא אולי ההזויה ביותר שנשאלה בהקשר זה מעולם ועד. מדובר על קארט לכביש עם ביצועים של פרארי, והבנאדם שואל איך האמינות באופן טבעי כל כך כאילו שמדובר בפיז'ו 307.

אה, ובנוגע להביא לארץ - תשכח מזה. לא רק שאין דלתות, שמשה קדמית או גג, אין גם שום אביזר בטיחותי, אין מזגן ואין בטח עוד שני מיליון דברים שמונעים ממנו לקבל תקינה בארץ.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להביא אותו לארץ במזוודה, לבנות אותו בחצר האחורית, ולהוציא אותו פעם בשבוע לסיבוב בשכונה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להביא אותו לארץ במזוודה, לבנות אותו בחצר האחורית, ולהוציא אותו פעם בשבוע לסיבוב בשכונה...

ד"א, אם אני לא טועה קראתי איפשהו שזה אכן אפשרי לעשות. כלומר לקנות כקיט ולבנות לבד, וזה כמובן עולה משמעותית פחות מאשר לקנות אותה מוכנה...

נו אז יאללה לך על זה.. אני אפילו מוכן לעזור לך לבנות אותה :wink:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

למי שלא יודע יש 8 מנועים לבחירה באטום:

GM 2.2 Ecotech N/A 140hp 150tq

GM 2.0 Ecotech Supercharged 205hp 200tq

GM 2.0 Ecotech Supercharged 230hp 205tq

GM 2.0 Ecotech Supercharged 245hp 215tq

GM 2.0 Ecotech Supercharged 300hp 250tq

Honda iVTEC 2.0 210hp 115tq

Honda iVTEC 2.0 245hp 143tq w/ Hondata ECU

Honda iVTEC 2.0 300hp 163tq Supercharged w/ Hondata ECU

video of a UK model (non-supercharged, 220hp) doing 0-100-0 in 10.88 seconds

קו---------------------------------------

פורסם

אני דווקא חשבתי שיש שלוש גרסאות בלבד.. כנראה שפשוט מנועי ה- GM הן לשוק האמריקאי וההונדה לאירופי..

(אין כל כך סיבה לייצר שני מנועים שונים עם אותו הספק)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• אחראי פורום
פורסם

לפי התקציר העלוב של HOT , היום בערוץ אגו בטופ-גיר,

תופיע הכתבה על האטום.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...