Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[התייעצות] איביזה טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כבר המון זמן שאני מחפש אוטו ספורטיבי ולפני כמה זמן נתקלתי במכונית Seat ibiza turbo 20VT.

רצית לבקש את חוות דעתכם, בכללי, ביצועים, אמינות, כל מה שעולה בראש.

וחוץ מזה, רציתי לשאול

מצאתי בחור נחמד, שמוכר איביזה טורבו, יד שלישית 100,000 קילומטר...

לא נגעו בה, לא אגזוז לא פילטר ולא כלום, מבקש עליה מחירון.....מה אתם חושבים?

תודה.

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם

דבר ראשון, סיאט איביזה טורבו איננה ספורטיבית כי אם סופר מיני מהירה.

מנוע טורבו חזק שניתן לשיפור בקלות ע"י בין היתר שידרוג תוכנה( צ'יפ).

איכות כוללת טובה, תא נוסעים איכותי, צריכת דלק גבוהה, הגה לא מושחז מספיק,גיר/מתלים/שלדה לא מוצלחים לנהיגה ספורטיבית.

אם אתה מחפש מכונית ספורטיבית באמת, הייתי מציע לך את הרנו קליאו ספורט.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני בעליה המאושרים של IBIZA FR 20VT

כנראה שהאוטו שלי הוא דגם חדש יותר ממה שראית, אבל זה לא כל כך משנה.

סה"כ אני מרוצה מאוד מהאוטו, אכן ההגה שלו קצת בעייתי ובסיבובים אין התנהגות ספורטיבית, תלוי באיזה מהירות אתה נכנס לסיבוב.

האוטו אוכל דלק 1 ל 10 ואני נוסע לרוב בדרכים בין-עירוניות אז תעשה את השיקול שלך.

בגדול אני ממליץ

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
דבר ראשון, סיאט איביזה טורבו איננה ספורטיבית כי אם סופר מיני מהירה.

סיאט איביזה טורבו היא בהחלט כן מכונית ספורטיבית. היא גם סופר מיני מהירה, אבל הגדרות אלו אינן סותרות. זה שהיא נופלת תחת ההגדרה מכונית ספורטיבית, לא אומר שהיא מכונית ספורטיבית מוצלחת במיוחד, ואכן מירב יכולותיה מסתכמות בביצועים מצוינים תודות למנוע חזק, כאשר שאר המרכיבים סבירים בלבד כפי שציין קודמי ואינם מהטובים בתחומם. רנו קליאו ספורט תהיה באמת טובה יותר, אבל רק לאנשים מסוימים - אלו שמעדיפים התנהגות כביש על פני ביצועים, ומייחסים לכך חשיבות רבה. אין ספק כי גם האיביזה מתאימה לאנשים רבים אחרים, ובכל מקרה רוב הנהגים לא ידעו להבחין ביתרונות הקליאו על האיביזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק.

פשוט לא הסברתי את עצמי כל כך נכון.

הכוונה הייתה לומר שהאיביזה, לא ממש ספורטיבית לחובב ההגה שמחפש את הריגוש והחיבור המוחלט בנהיגה עם הרכב ועם מכלולי שלדה איכותיים.

מה שהקליאו ספורט הרבה יותר קרובה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...