Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי דגם של פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פיג'ו 205 שנת 94 מנוע 1400 (כנראה) .

באחורי האוטו ישנם האותיות GL ואילו חברת הביטוח שלי טוענת שרכבי הינו מסוג GR 1400.

האם ישנם דגמי GL בנפח 1400?

אם לאו אז מהו הרכב שבבעלותי.?

ואם ישנם GL בנפח 1400 אז מדוע הם מתעקשים שהרכב הינו GR?

יש לציין שגם מבחינת מחירון הרכב אלו פרטים חשובים מכיוון שקניתי את הרכב לפי ערך הGL.

• אחראי פורום
פורסם

לא תמיד החברה המבטחת מעודכנת לגמרי בפרטי הרכבים.

אצלי רשום שזו סוד ti... הלוואי...

אין הבדל בעלות הביטוח במקרה שלי , וזה קרה גם במכונית אחרת

שהיתה לי , שם היתה רשומה רמת גימור גבוהה יותר.

במקרה שלך , לא שמעתי על GL ממודלים מאוחרים יחסית ,

אלא רק על 205 מהשנתונים המוקדמים.

אבל יכול להיות שאני טועה...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש GL גם במודלים מאוחרים פשוט הם פחות נפוצים יותר נפוצים בחברות השכרה, משרדי ממשלה וכו.. רוב הדגמים הפרטיים GR, אך יש גם GL, מבחינת הערך GL זול באחוזים בודדים כך שאין לך גם בעיה עם הביטוח, כי זה זניח וגם לטובתך.

פורסם

תמשיך פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99710

ברוך הבא לפורום. הסיבה שלא העלמתי את השרשורים הזהים שלך היא שאנשים טרחו וענו לך.

קרא את כללי הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...