Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שלא תחשוב על הפולו 1.4 ידנית בנזין!

לדעתי נהדר בשבילך, וגם נכנס בתקציב.

לאון.

הפולו יקרה יחסית, במחיר הזה ניתן להשיג מודל 98 מקס' 99. מה גם שאין הרבה 1.4 בשוק ואלו שיש הן בעיקר פולו ספורטיביות של צעירים.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

אני עדין חושב על הקורדובה כאופציה רצינית (2000-2001) רק שמשגע אותי העניין עם הרדיו המובנה.

נראה לי ממש מוזר שמאות בעלי איביזות וקורדובות מהשנים 00-02 לא מצאו את העניין מטריד ביותר.

בחיפושי בפורומים השונים ובגוגל בארץ ובעולם מצאתי שהנושא הטריד אנשים רבים, חלק מהם בנו בעצמם חלק דחפו מתחת לכסא חלק מתחת להגה אבל אין מקום ספציפי שאפשר ללכת אליו ושם יגידו לך "כן אנחנו מכירים את הבעיה בוא נסדר לך".

אשמח אם למישהו יש הערה / הארה לעניין זה.

פורסם

זה לא רדיו דיסק זה רדיו קסטות עם איכות שמיעה גרועה ביותר.

ראית אולי מישהו מומלץ באזור חיפה והצפון שיכול לתת הצעת מחיר?

פורסם
יש לצרפתיות סטיגמה נוראית... המחשבה הראשונה שלי היתה קסרה דיזל עד שהמוסכניק שלי אמר לי לא לגעת בה גם אם יתנו לי אותה חינם...

יש לי הצעה מעניינת לקורדובה 1600 שנת 2000 100 כ"ס מה דעתכם על הרכב? למישהו יש ניסיון איתו?

עשיתי חיפושים פה בפורום אבל למה מצאתי הרבה מידע עליו.

אני רוצה להמליץ לך בחום, להחליף מכונאי.

באמת בחום, המנוע של הקסארה דיזל הוא מנוע מצוין, אמין - שמשרת את כל הצי של פיגו סיטרואן. ברלינגו,פרטנר, 306 , המוניות...

חוץ מפלסטיק מתפורר צרפתי, (פנים הרכב) , - זה אוטו לנסיעות ארוכות במיוחד, ונוחות.

פורסם
אני רוצה להמליץ לך בחום, להחליף מכונאי.

באמת בחום, המנוע של הקסארה דיזל הוא מנוע מצוין, אמין - שמשרת את כל הצי של פיגו סיטרואן. ברלינגו,פרטנר, 306 , המוניות...

חוץ מפלסטיק מתפורר צרפתי, (פנים הרכב) , - זה אוטו לנסיעות ארוכות במיוחד, ונוחות.

תשמע אם הוא היה היחיד אז הייתי אומר שזה מקרה פרטי... אבל הוא ממש לא היחיד... על כל אחד שמרוצה כמוך יש שניים שלושה שלא.

פורסם

בטוח יש איזשהו פיתרון לרדיו המובה...

תשאל אצל מתקיני רדיו.

אולי גם חבר פורום בשם דני זורמנשטיין יוכל לעזור לך בשאלה הנ"ל...

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...