Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתעניין לגביי פולקסווגן פאסאט 1800 CL משנת 97/00

השאלה היא בעצם האים זה להיסתבך אים תיקונים יקרים וצריכת דלק מטורפת

או שזה לא נורא כול-כך והאכות של הרכב שווה את זה

פורסם

שוק גרוע בודי כבד.

אני מכיר אחד שרוצה למכור ונוסע עם שלט חודשים ארוכים..

אנשים פשוט לא נמשכים לדגמים האלו.

אמנם האוטו גדול נוח ואיכותי,אבל אין משיכה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בבעלותי פסאט ידני 1.8CL מודל 1997, עלה על הכביש 6.1996 , יד ראשונה, 106,000 ק"מ.

נסעתי באוטו 8 שנים ועתה הוא ברשות אשתי. היא כל כך מאוהבת בו עד כי היא לא מוכנה להחליף אותו! האוטו לא למכירה.

אמנם הגוף כבד למנוע 90 כ"ס, אבל כל המומנט זמין כבר מ- 2500 סל"ד ולמעשה ההרגשה כמו נהיגה עם מנוע דיזל- מושך ישר וללא בעיות מסיבובים נמוכים. ידית הילוכים קטנה וחמודה, (דומה לזו שבמיאטה! ברצינות!) החלפת ההילוכים קלילה עם 2 אצבעות. קלאץ' הידראולי קל והגה מהנה. כרכב משפחתי הוא מאד מומלץ. האוטו אמין בצורה בלתי רגילה וחסכוני מאד בצריכת דלק! עלויות בטוח נמוכות יחסית, מרווח במיוחד מאחור בצורה מדהימה ובעל תא מטען ענק.

בשום פנים ואופן לא לקנות את האוטומטי- האוטו עצלן מאד ושותה דלק.

מביקורי במוסך אני מוצא שנוהגים במכוניות אלה בעיקר מבוגרים, מחזיקים את המכוניות שנים רבות ומטפלים רק במוסכי הרשת של צ'מפיון. ניתן בקלות למצוא אוטו מתוחזק ושמור ומובטחת הנאה לשנים רבות. מכוניות אלה מחליפות ידיים לא דרך העיתונים אלא באמצעות היכרויות במוסכי הרשת. פנה למוסך "פליקס" בת"א.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...