Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת - כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני ואבא שלי מעוניינים לעשות יחד קורס נהיגה מתקדמת. איזה מקומות מומלצים ?

יש לנו שברולט קוואליר 95 אוט'. אני לא חושב שזה האוטו המתאים להחלקות ולבלימות פתע - יש אפשרות לקבל מכונית לקורס עצמו ?

יש הנחות לזוגות ?

תודה,

בר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומעבר לזה - חשוב שאת הקורס תעשו עם המכונית היום יומית שלכם

לא יעזור אם תלמד איך לחמוק ממכשול תוך כדי בלימה ברכב שלעולם לא תנהג בו שוב

אבל לא תהיה לך את התחושה והנסיון איך זה מתרחש אצלך באוטו

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
ומעבר לזה - חשוב שאת הקורס תעשו עם המכונית היום יומית שלכם

לא יעזור אם תלמד איך לחמוק ממכשול תוך כדי בלימה ברכב שלעולם לא תנהג בו שוב

אבל לא תהיה לך את התחושה והנסיון איך זה מתרחש אצלך באוטו

מה זה משנה ? ואם עוד חצי שנה אחליף את המכונית ? לעשות שוב את הקורס ? העיקר זה להרגיש את זה קורה. ומה לעשות - המכונית לא יכולה לעמוד בזה.

פורסם
מה זה משנה ? ואם עוד חצי שנה אחליף את המכונית ? לעשות שוב את הקורס ? העיקר זה להרגיש את זה קורה. ומה לעשות - המכונית לא יכולה לעמוד בזה.

יש לך רכב שלא יצליח לעמוד בבלימה פתאומית?

אז תחליפו את הרכב מהר!

פורסם

הקוואליר תעמוד יפה בבלימות וגם בהיגוי יתר, תתפלא. :)

פיזיקה היא פיזיקה, לא משנה על איזה רכב אתה נוהג. אם אתה יודע את הפרקטיקה מאחורי העברות משקל זה לא משנה באיזה רכב אתה נוהג. אולי רק קצת בהענה אחורית.

לך עם הקוואליר ועם אבא שלך. אני מבטיח שתהנו ותלמדו דבר או שניים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האוטו לא בנוי להחלקות וכו'. חוץ מזה שאבא שלי לא מעוניין שהצמיגים יהרסו בגלל זה. זה אוטו ישן, של אמא שלי, ואנחנו פשוט לא רוצים "לסכן" אותו... יש מה לדאוג ?

fizban - רק עכשיו קראתי את התגובה שלך. תודה על המידע. יש מה לדאוג לגבי הצמיגים ? אבא שלי ממש נגד לקחת את הקוואליר.

זה מדריך לכל בנאדם ? מדריך לכל זוג ? איך זה הולך ?

פורסם

זה לא האינדיאנפוליס 500.

הצמגים לא יהרסו הואוטו אם הוא תקין כרגע, לא יהרס.

לי נראה הכי חכם לבצע כאלה דברים באוטו שלך.

תברר בבתיה"ס לנהיגה, יכול להיות שיש מקומות שתמורת תשלום נוסף אתה יכול לקבל גם רכב.

פורסם
זה אכן לא משנה ברמה התיאורטית - אבל זה חשוב ברמה המעשית - את הולך לנהוג ברכב הנוכחי שלך - לכל רכב התנהגות משלו - ולכן כהתחלה עדיף שתתחיל עם רכב שאתה נוהג עליו - אחרי שתביו ותפנים את מה שלמדת -תוכל ליישם את זה גם במכוניות האחרות שתנהג בהן

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

תראה, ב"מסלולים" זה כל נהג והמכונית שלו. אני מציע שתבואו בשתי מכוניות. כך יהיה לכם יותר זמן תרגול לכל אחד. (המחיר בהתאם). אני לא סגור על איך זה במקומות אחרים.

אם אין לך ABS ברכב אז הבלאי לצמיגים יהיה גבוה יותר. בקורס הבסיסי אין יותר מדי החלקות ובדרך כלל משפריצים קצת מים על האספלט לפני תרגול של החלקות או היגוי יתר על מנת לשמור על הצמיג. (וגם כדי להחריף את היגוי היתר).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם באלטרנטיבי זה עם הרכב שלך, ואין לך מה לדאוג.

בסך הכל ישנן כמה בלימות חירום, חלק מהן על יבש וחלק על רטוב.

נזק מיוחד לצמיגים לא ייגרם לך, אלא אם כן הם גמורים, ואז

כדאי שתלך להחליף אותם ומהר...!!!

שאני עשיתי את הקורס היו כאלה עם מכוניות ישנות יותר משלך, והן שרדו.

תעשו את הקורס, הוא ייתן לך מושג בסיסי ותרגול של מצבים שלבטח

יום יבוא ותתקל בהם, ויהיה לך קל יותר להתמודד איתם.

והכי חכם זה לעשות את זה עם רכב שאתה נוהג בו, כי ככה תדע

טוב יותר איך הוא מתנהג במצבי קיצון, ולא ברכב ששונה מהותית

ממה שאתה מורגל אליו.

פורסם

שלום כולם אני נהג די חדש (3 חודשים בלי מלווה - כאילו 6 חודשים בכללי)

אני מאוד מתעניין בנהיגה מהאספקט המדעי יותר, וכמובן נהיגה מאתגרת ,

העברות משקל , פניות וכדומה.

אשמח לדעת אם הייתם ממליצים לי לגשת לקורס נהיגה מתקדמת , ובאם כן האם השתתפתם באחד ותוכלו להמליץ לי ?

תודה והמשך יום נעים לכולם.

פורסם

אני עשיתי קורס במסלולים של ראם סמואל. ממליץ בחום.

לדעתי, כל נהג, כולל צעירים ומבוגרים, צריכים לעשות את הקורס. אני הייתי בטוח שאני נהג תותח והסתבר שיש לי עוד המון מה ללמוד...

עשינו בלימות חירום והתחמקויות ואח"כ תת היגוי, היגוי יתר וסלאלום. היה מעניין ויותר חשוב (אולי) - היה כיף לאללה. אני בטוח שתוכל למצוא עוד מידע באתר שלהם (www.maslulim.co.il).

• תוכן חדש...