Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טרנספורטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה צודק שאולי גם אני מחפש רכב כזה בנרות לא איכפת לי באיזה קונפיגורציה רק שלא יהיה רקוב . כבר היתה לי עוגמת נפש מרכב שרציתי ליקנות והיתברר שהוא רקוב לגמרי אים אתה רוצה להחליף אינפורמציה תרגיש חופשי 0542084094 כרגע אני משפץ קרוול קאראט היחידה בארץ. קבל תמונות_________

נראה נחמד, איזה מודל? למה בכלל צריך שיפוץ ומה השיפוץ כולל?

המקום גם נראה נחמד האם זה הבית שלך?

לי חשוב הקטע של לפחות 7 נוסעים.

יש לך אולי מושג מה המשמעות של להסב מטען (panel van) לקונפיגורציית נוסעים מבחינת הרישוי. האם אפשר ברכב אספנות? האם ניתן לבצע לבד או שחייבים אצל מורשה מת"ח?

פורסם

כל השירשור הזה מזכיר לי את הילדות, ואת הרכב הראשון שלנו..

טרנספורטר שנת 73 ,מנוע 1ץ7 ליטר למיטב זיכרוני, מה שאני זוכר הוא שהרכב היה של תייר אשר השאיר אותו בארץ.

היחוד של הרכב היה שהוא היה הדגם המפואר ביותר של הרכב . מושבים מקורים של פולקסואגן אמצעי +אחורי 2 חלונות צד בשני צידי הרכב ללא אפשרות פתיחה, והמון תוספות..

גיר ידני 4 הילוכים , הרכב היה צבוע בכחול, נמכר בשנת 90 לאחר שהמנוע סיים את חייו ונזקק לאוברול יקר..

מספר רישוי של הרכב היה 858-320 , מענין אם למישהו פה יש איזה מידע לגביו..

פורסם
כל השירשור הזה מזכיר לי את הילדות, ואת הרכב הראשון שלנו..

טרנספורטר שנת 73 ,מנוע 1ץ7 ליטר למיטב זיכרוני, מה שאני זוכר הוא שהרכב היה של תייר אשר השאיר אותו בארץ.

WELLCOME לשרשור ניב.

נו ואיך היתה הילדות שלך?

פורסם

לשאולי בתשובה לשאלתך: הרכב המדובר הוא דגם מיוחד שלא הובא לארץ ביבוא סדיר . מודל 85 דורש שיפוץ די גדול מכני וקוסמטי לאחר שוזנח בצורה פושעת. עד עכשיו שיפצתי את הגיר (אוטומטי) מיתלים בולמי זעזועים הוחלפו לוח שעונים פורק ושופץ והרשימה עוד ארוכה. המקום הוא בית המלאכה שלי. לגבי הרכב שאתה מחפש עדיף לימצוא רכב עים מושבים וחלונות מאחר וזה יקר לשנות חייב להעשות על ידי מוסך שנותן אישור ומחייב שיניו מיבנה במישרד הרישוי. ( הינה תמונות של שיפוץ הגיר)

תמונה 074.jpg

תמונה 075.jpg

תמונה 077.jpg

פורסם

מי שרוצה מידע לגבי טרנספורטרים יש בידי מידע (ימסר בה.פ.)על מספר כאלה עומדים,כולם מוזנחים מספר שנים - אם היו במצב נסיעה - היו כבר חונים בחניה לצד לוסי (v.w.bus 78 2000cc ידנית!).

נ.ב. - כפיר אני רואה שהשיפוץ מתקדם יפה-ישר כח ! ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
מי שרוצה מידע לגבי טרנספורטרים יש בידי מידע (ימסר בה.פ.)על מספר כאלה עומדים,כולם מוזנחים מספר שנים - אם היו במצב נסיעה - היו כבר חונים בחניה לצד לוסי (v.w.bus 78 2000cc ידנית!).

נ.ב. - כפיר אני רואה שהשיפוץ מתקדם יפה-ישר כח ! ניר

יש לי אופציה לאחת כזו כמו שלך.

עומדת כ-5 שנים ללא הפקדת ניירות אך יחסית שמורה (עומדת במוסך)

כמה לדעתך שווה 78 2 ליטר?

פורסם

בשיכון המזרח בראשון יש מישהו עם ווסטפליה שנות השבעים (רכב האספנות היחיד שהוא רכב החלומות של אשתי) ועוד אחת משנות השמונים(תשעים).

ווספטליה אורגינל עם הגג המתרומם וחיבורי המים\חשמל\ביוב\ארנונה\מע"מ חיצוניים.

פורסם
שאולי בוקר טוב. אשמח לקבל פרטים על ה78 וזאת כמובן אים אתה לא מעונין ? תודה כפיר.

OK אני עדיין מתלבט.

העברתי לרמי פרטים על הווסטפליה, מעניין אם יצא משהו...

אז אני מבין שאתה עובד עכשיו על הגיר של הקרוול, גיר אוטומטי זה משהו שעדיין לא יצא לי לשפץ. האם אתה עובד לפי ספר? למה החלטת שנדרש שיפוץ גיר? מה היו הסימפטומים?

פורסם

האמת שכבר סיימתי לשפץ את הגיר הרכב כבר במצב נסיעה. הסימפטומים שהביאו אותי לשיפוץ הם:1) לחץ שמן נמוך מה שהורגש בצורה שהיה צורך לתת הרבה גז ביכדי שהרכב יזוז. בהתחלה חשדתי שהמסנן בתוך הגיר סתום ואז המשאבה לא מושכת מספיק שמן והתופעה יכולה להיות דומה. החלפתי מסנן ושמן גיר גם ביגלל שהרכב עמד יותר משנה, אבל זה לא פתר את הבעיה השלב הבא פרוק גיר ושיפוץ הכולל החלפת משאבת שמן גמורה דיסקייות חיכוך ואטמים. הסיבה שהגיר הלך היא שכרגיל הישראלים תמיד יותר חכמים מכולם . אני אסביר:השמן של הגיר צריך להיות מקורר באיזו שהיא דרך ברכב הספציפי הזה השמן מקורר על ידי קולר שבו עוברים מי הקרור של המנוע במקביל לשמן גיר הקולר הזה סיים את חייו שזה אומר שמי קרור חודרים לגיר או שמן גיר חודר למערכת מי הקרור של המנוע בשני המיקרים הנזק גדול במיקרה הנ"ל איזה חכמולוג פשוט ביטל את הקולר כך שהגיר עבד בטמפרורות גבוהות מאוד עד שהדיסקייות נישרפו וכך גם משאבת השמן. אני בונה מערכת קרור חיצונית לגירהכוללת שעון חום יוניט חום מאוורר ורדיאטורניפרד לשמן גיר. תמונות בשלב יותר מאוחר(לגבי ההיתלבטות שלך אנא עדכן אותי)

פורסם

כפיר - שוב בראבו ! קיבלתי את ההודעה- נתראה מפגש חיפושיות ביום שישי?

שאולי - אשמח גם לקבל מידע בקשר ל 78 2 ליטר המדוברת , לגבי מחיר- כמה אלפי שקלים למוזנחת אך נוסעת ועד ל 30K לאחת במצב מושלם (מחירי השוק למיטב ידיעתי ובהתחשב בהצעות שאני מקבל מאנשים)

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

שמעתי שבצפון באזור נצרת מסתובבות כמה טרנספורטרים מהמודלים הישנים.

משהו יכול לאשש או להכחיש?

פורסם
ערב טוב שאולי האים קיבלת את הה"פ ששלחתי????? ואני עדיין מחכה לתשובה בענין ה78 לחייוב או לשלילה תודה כפיר

קיבלתי גם קיבלתי. תודה.

הבנתי שבבזנס הזה סבלנות היא המפתח. אז לגבי ה-78 יקח לי עוד זמן להחליט וכמובן לנסות להתמקח.

אני מבטיח שברגע שאחליט לחיוב/שלילה אדווח.

אם אתה מעוניין במסחרית (pannel van) מנוע 2,000 מודל 76, יש לי גם משהו. אני לא יודע מחיר כי לא הגעתי לזה, אני פשוט מחפש תצורת נוסעים. חלודה אך ממש טיפה רקבונות ועם הרבה פוטנציאל.

• תוכן חדש...