Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, שיצא לי לראות סיקור של הווירון מול מכוניות על אחרות (איפשהו כאן בפורום, לא מצאתי בחיפוש), והיא פונה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי.

אם אני לא טועה, גם הכתב התלהב ממנה ביותר.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו שאמרו פה,הויירון היא מעין ניסוי פירסומי והנדסי...הם מפסידים על כל רכב כסף אבל הם מרוויחים הרבה פירסום וכבוד.

אני לא כל כך מסכים עם דבריך. זה נכון שהפן הפרסומי והיכולתי שיחקו תפקיד לא קטן בפרוייקט של הווירון אך אם בוגאטי (VAG) היו עומדים ביעדים הם לא היו יוצאים בהפסד לא מתוכנן בסדר גודל שכזה (מזכרוני דובר על כך שכל רכב עולה להם בפועל כ-5 מיליון דולר ולא 6 מיל' ליש"ט כפי שנאמר לעיל ע"י אחד מחברי הפורום) ואין ספק שהדחייה הסידרתית של ההשקה כרסמה לא מעט בפרסום ובמוניטין של בוגאטי (מבחינת החברה והמפעל ולא מבחינת המותג) והווירון.

פורסם
מלבד זה, נדמה לי (ורק על פי שיקול דעת הגיוני), שבוגאטי מרוויחים על כל מכונית בפני עצמה, אבל הפיתוח הראשוני היה יקר במיוחד.

מה שלא ברור לי, זה איך משפרים כמו זה ששיפר את הוייפר מסוגלים (על פי טענותיו) ליצור אותו שישתווה לאוטו שכאלה סכומים הושקעו בפיתוחו?

הפיתוח עצמו עלה את מרבית הסכום, והיתרון שלו (כך מקווים ב-VW) שהטכנולוגיות שפותחו בו ישמשו לדורות הבאים של המכוניות, וכך תחזור ההשקעה.

בקשר לוייפר - לא בעיה לייצר מכונית עם 1000 כ"ס, הבעיה היא לעשות אותה אמינה לחלוטין ושמישה ביום-יום, כמו הבוגאטי (שלא לדבר על פאר, חומרים יקרים וכדומה). בנוסף, זה כלל לא פשוט להעביר את אותם כוחות סוס אל הכביש, וגם זה עלה למהנדסי בוגאטי בהרבה יזע ודמעות (וכסף, כמובן). מי ששיפר וייפר אחת לא יכול להגיע לכזאת רמה גם אם ממש ירצה.

אתה אומר את זה כאילו לקחו יונדאי אטוס והציבו אותה מול רקטת סאטורן 5. הבחירה במכוניות שהשוו ביניהן הגיונית ביותר- XJ220 היא אחת המהירות של תקופתה, וזונדה היא אחת המהירות של תקופתנו. מספיק קרוב לדעתי כדי להציב אותן אחת מול השניה. מי יכולה לקחת פניה חדה יותר מהר- אני באמת לא יודע, וזו ה"פירצה" היחידה שיכולה לתמוך בדבריך (אולי תגיד שזה מה שחשוב ואולי תהיה צודק- אבל העובדה היא שבתנאים מסוימים מכוניות על ישנות אכן יכולות להיות יותר מהירות). ואת כל שאר הטענות שטרחת כל כך לסתור- בכלל לא טענתי.

ברור לי כי תימצאנה מכוניות על מהעבר שהן מהירות כמו מכוניות על מההווה (לפחות בקו ישר), אבל דוגמה או שתיים כאלו הן חסרות משמעות לנושא שאליו הגבתי מלכתחילה (כלומר, לטענות שטרחתי לסתור, ואותן העלה מישהו בעמוד הקודם, ולא אתה).

בסופו של דבר, זה לא משנה כמה היא סוגרת בכביש הסרגל.....

למרות שהווירון היא אחת האהובות עליי, אם לא הכי אהובה, 911 ודומיה שעולות הרבה הרבה פחות, יעילות יותר בסיבובים ועקומות שזה מה שקובע בסופו של דבר....

אה ועוד דבר, למישהו יש מושג כמה הדבר הזה עולה וכמה הוא יעלה בארץ ?

דווקא לא, מהכתבות שאני קראתי, הויירון הדהימה את מרבית הכתבים במהירויות פנייה גבוהות אפילו באופן משמעותי משל מכוניות על אחרות. ההבדל הוא בתחושות - היא מנתקת יותר, פחות יוצרת אשליה של מהירות, פחות מערבת ומאתגרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
http://www.conceptcarz.com/vehicle/z13166/Dodge_Venom%201000%20Twin%20Turbo%20Viper%20SRT/default.aspx

על פי מה שרשום פה, הוייפר הזאת מתקרבת מאוד לבוגאטי. ואני מניח שאם מוכרים אותה אז יש לה אמינות סבירה.

שוב, העובדה שרכב X יכול להגיע למהירות מירבית (כ"ס, השלם את החסר) של רכב Y לא הופך אותו לבעל יכולות, תכונות (אם יותר לי להאניש) וערכים (בפרשנות רחבה ולא נקודתית במובן הכספי) כשל רכב Y.

פורסם

הוויפר הסטנדרטית היא לא בדיוק שיא הנוחות בתור רכב ליום-יום.

אני לא רוצה לחשוב איך זה לנסוע למשרד עם הוייפר 1000 המשודרגת והמשפרת לעייפה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכל טוב ויפה חוץ מהעיצוב של הרכב מקדימה היא לא מספיק מיוחדת מקדימה עשו אותה יותר מידי סולידית לא יודע אם זה רק אני אבל הפנסים מקדימה מזכירים סקודה אוקטביה

239933-18.jpg

248382-18.jpg

פורסם
הכל טוב ויפה חוץ מהעיצוב של הרכב מקדימה היא לא מספיק מיוחדת מקדימה עשו אותה יותר מידי סולידית

אני לא מסכים איתך.

הבוגאטי היא חיה רעה,היא לא צריכה שלל ספויילרים או מה שזה לא יהיה ,ומראה צעקני.

כשמישהו יראה כזאת ברחוב היא תהיה מספיק מיוחדת והרוב גם ידעו מהי.

יש לה עיצוב מיוחד(לדעתי מאוד יפה)שלא צועק יותר מדי שום דבר אבל רואים שהיא משהו מיוחד.

פורסם
הכל טוב ויפה חוץ מהעיצוב של הרכב מקדימה היא לא מספיק מיוחדת מקדימה עשו אותה יותר מידי סולידית לא יודע אם זה רק אני אבל הפנסים מקדימה מזכירים סקודה אוקטביה

גם אני חושב ככה (רק שחשבתי על פאסאט)-עיצוב מאוד סולידי, אבל למיטב הבנתי אנשים שיכולים להרשות לעצמם מכוניות כאלה לא תמיד רוצים רכב צעקני שימשוך המון תשומת לב (לא שהויירון לא מושכת תשומת לב בדרכה שלה). אבל אני מסכים עם SMIRO- מי שצריך לדעת מה המכונית הזאת שווה- ידע.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מי שירצה רכב צעקני שצורח במגאפון "תסתכלו עלי!!" יכול או ללחוץ על הגז בניוטרל, או לקנות זונדה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
http://www.conceptcarz.com/vehicle/z13166/Dodge_Venom%201000%20Twin%20Turbo%20Viper%20SRT/default.aspx

על פי מה שרשום פה, הוייפר הזאת מתקרבת מאוד לבוגאטי. ואני מניח שאם מוכרים אותה אז יש לה אמינות סבירה.

יש הבדל ענק בין מכונית משופרת לבין מכונית שמגיעה משופרת מהמפעל, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

בכל מקרה, גם אם יש מכוניות יותר מהירות מהויירון, החבילה הכללית שהיא מציעה היא פשוט ללא תחרות.

ומי שהתלונן על הפנסים - כנראה שלא ראית אחת כזו במציאות. זכיתי לכך פעמיים והתרגשתי בשתיהן. היא נראית קטנה ונמוכה מאוד, אבל מרשימה באופן קשה לתיאור. ואולי זו בעצם יראת הכבוד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת? כיף להיפגש שוב באותו שרשור מלפני שנתיים :-P

אם אני זוכר נכון, אז המהנדסים נתקלו בשלל בעיות לא נורמליות... להבדיל מפורמולה-1 בה יש הספקים דומים, כאן כל הרכיבים צריכים להספיק ליותר ממרוץ של שעה. הם צריכים להחזיק מעמד הרבה יותר זמן. בעצם, אסור להם להתקלקל בכלל. איזה מוניטין יהיה להם אם אחרי 3-4 שנים יתחילו להתפרק גירים?

פורסם

יאללה להצטרף לחגיגה! קבלו לראש סרטון מגניב המראה יציאה מגלגול בין הבוגאטי המדוברת לבין מרצדס מקלארן SLR "חלושה" בעלת 626 סוסונים צוהלים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עם כל הכבוד להפרש בסוסים בין שתי המכוניות המרצדס לא נשארה רחוק מאחור :)

אני אישית חובב יותר את המרצדס מהבוגאטי הוולגרית הזו.

• תוכן חדש...