Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:o

ואייי נתונים מפחידים

מעניין אם יגיעו לארץ כאילו.. חיחי yea right

ודניאל חחחחח הרגת אותי מצחוק

הלוואי ולא יגיעו כאלה לארץ

פשוט מכיאב לי רק לדמיין אותם עם מדבקות ''לא פייר'' (תודה גיל)

וסופיות לאגזוז,

ואני ביכלל לא יכול לחשוב על רסונים שישימו שם דיכאון

תחשבו גם מה יהיה השם שלה במחוזות ארצינו בוגעעעעעעוטי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
הלוואי ולא יגיעו כאלה לארץ

פשוט מכיאב לי רק לדמיין אותם עם מדבקות ''לא פייר'' (תודה גיל)

וסופיות לאגזוז,

ואני ביכלל לא יכול לחשוב על רסונים שישימו שם דיכאון

תחשבו גם מה יהיה השם שלה במחוזות ארצינו בוגעעעעעעוטי

צודק ,

כי מי שיקנה אותה יהיו "ערסים" שירצו לשפר אותה

הרי לכל אחד בארץ יש מיליון יורו ככה בעו"ש...

מה יהיה ?

אחד רוצה ללמוד להתגלח , השני רוצה לדעת איך מורידים את הגרסה האחרונה של פאקמן והשלישי טוען שאם היתה ויירון בארץ היא היתה נקנית ע"י ילדים מתלהבים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
צודק ,

כי מי שיקנה אותה יהיו "ערסים" שירצו לשפר אותה

הרי לכל אחד בארץ יש מיליון יורו ככה בעו"ש...

מה יהיה ?

אחד רוצה ללמוד להתגלח , השני רוצה לדעת איך מורידים את הגרסה האחרונה של פאקמן והשלישי טוען שאם היתה ויירון בארץ היא היתה נקנית ע"י ילדים מתלהבים...

טוב אני לא יודע אם אמרת את זה בציניות והתכוונת ליהיות יותר ציני ממה שאני הייתי

אבל במיקרה שלא, זו הייתה הלצה היפוטטית ותו לא

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
המקלארן שקלה 1000 ק"ג.

הבוגאטי שוקלת 1888 ק"ג

צריך להכניס את המנוע של הבוגאטי למקלארן בשביל ואז זה יהיה ממש מטורף.

המקלארן שוקלת 1138 ק"ג. המנוע שלה שוקל 260-270 ק"ג. מנוע הויירון, כאמור לעיל, כ-700. כלומר, הכנסת מנוע הויירון למקלארן תוסיף קצת יותר מ-400 ק"ג במקום בו הם לא תוכננו להיות. אכן מטורף...

הויירון, עם כל הכבוד (ויש כבוד, והרבה), היא די הפלצה מוטורית (דוגמא טובה היא מד ההספק על לוח המחוונים, שני בטמטומו רק למד המומנט ביונדאי קופה...). המקלארן היא הסופרקאר הטובה בכל הזמנים, לצד (וכנראה לפני) ה-F40, הקונטאש והזונדה המתקרבת לסטאטוס שלהן בצעדי ענק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המקלארן שקלה 1000 ק"ג.

הבוגאטי שוקלת 1888 ק"ג

צריך להכניס את המנוע של הבוגאטי למקלארן בשביל ואז זה יהיה ממש מטורף.

הבוגאטי אולי מנצחת את המקלארן בתאוצה ובמהירות

אבל קשה לי להאמין שתנהגות הכביש שלה עולה על הf1 אם בכלל עולה עליה.

מקווה ש-top gear יעשו השוואה בין השתיים בקרוב..

יוגב

פורסם

קלארקסון בכלל שונא את המקלרן F1 הוא טוען שהיא מעוותת.

המכוניות על שהוא הכי אוהב הם הישנות והחביבה עליו היא ה-F40.

http://video.google.com/videoplay?docid=7597336953345176378&q=top+gear+SUPERCARS

אבל לעומת קלארקסון יש את טיף נידל שחולה על המקלרן F1 וטוען שהיא המכונית על האולטימטיבית.

http://video.google.com/videoplay?docid=4702725178530297215&q=top+gear

פורסם

טוב .. אז אני שוקל לקנות ..

מישהו יודע לגבי מוסכים מורשים בארץ ? יש תקינה בכלל ? כמה עולה פילטר שמן ?!

וכל כמה זמן עושים טיימינג?

מה לגבי בולמים? (המע"צ האלה..)

יש מצב לקבל גם בליינדר?

;)

מדהימה !

פורסם

נתונים מפוצצים:bad-word: פחות או יותר...

שמזכירים טכנולוגיות חדישות, ראשוניות או יחודיות ראוי להיזכר בחלוצים האמיתיים

מנוע 16 צילינדר של הויירון הוא לא המנוע הראשון בהסטוריה בפורמט 16 צילינדר. ראוי להזכיר את הקדילק Fleetwood V16 , שהוצג לראשונה ב1930 בארה"ב (לא כconcept ) בהספק של 185 כ"ס:shock: ...

בשנת 1936 ד"ר פרדינד פורש תכנן ובהצלחה מרובה את ה Streamliner Type c , רכב מרוץ GP בעל מנוע אחורי בעל 16 צילינדר בהספק של 520 כ"ס שהגיע למהירות של 408 קמ"ש!

ב1988 הוצגה לראשונה ה Cizeta Moroder , בעלת מנוע אמצעי רוחבי בעל 16 צילינדרים בהספק של 560 כ"ס...

כפי שכתבתי לפני שנים(2002 ) בפורום "תפוז" וטל שביט לא הסכים איתי, טכנולוגיות המפותחות עבור מכוניות מרוץ מוצאות את דרכן למזלנו גם במכוניות כביש , בעיקר ברכבי יוקרה ובהמשך ברכבי כביש רגילים.

גם בויירון ניתן למצוא ישום טכנולוגיות מתקדמות ולא ראשוניות מבחינת פיתוח , לדוגמה בתחום ניטור מצב הצמיגים בעת נסיעה מדגם BERU F1 Systems - טכנולוגיה המשמשת גם את פורמולה 1 והמיושמת ברכבי יוקרה כמו BMW , מייבך , רולס רויס ועוד.

כאן ראוי לציין פיתוח יחודי של צמיגים ע"י חב' מישלין עבור הויירון שאמורים לעמוד בכוחות מעל 1.3G בטכנולוגיה PAX system Michelin .

לטל שביט, אם כבר אתה מאיר ומשלים..."גם PS זה כ"ס" ...אם כבר מאירים:idea: - זו יחידת מדידה המקובלת בגרמניה : Pferdestaerke -PS

1PS = 735.49875W

ולאלו שמעניין אותם מידות הצמיגים (אולי רוצים להרכיב אותם ברכבם):|

קדמיים: 20\245\690

אחוריים: 21\365\710

מריוס

פורסם
ויירון-רכב חזק.

הנה הצעה של דילר חזק ביותר לרכבי על בגרמניה לווירון. 1.3 מיליון EURO ל-EXPORT. אזי, 1.5 מיליון לרכישה ב-EU. הרבה כסף, אך המחיר של הדברים האלה עולה, ורוב הקונים הראשונים ימכרו את הרכב בעתיד ועוד ירוויחו עליו כסף. קחו לדוגמא את C.E. MOTORS, הם "רכשו" את המכונית בחוזה לפני מספר שנים להניח במחיר של 1 מיליון יורו, וכיום הם רוצים עליו מחיר שגבוה ב-50 אחוז.

אותו דבר קרה עם האנזו, ה-RETAIL היה כ-600 אלף יורו. כיום במוביל אין למצוא אחת בפחות מ-800 אלף. משומשת. :wink:

DEPOSIT-500K EURO. רק ה-DEPOSIT.

Are you interested in Buying one?:wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כשמזכירים טכנולוגיות חדישות, ראשוניות או יחודיות ראוי להיזכר בחלוצים האמיתיים

בשנת 1936 ד"ר פרדיננד פורשה תכנן ובהצלחה מרובה את ה Streamliner Type c , רכב מרוץ GP בעל מנוע אחורי בעל 16 צילינדר בהספק של 520 כ"ס שהגיע למהירות של 408 קמ"ש! אם כבר לפרט, אז עד הסוף. נושא בהחלט מעניין רכב המירוץ לא היה ה-Streamliner ולא הגיע ל-408 קמ"ש - תמונה מצורפת. הסטרימליינר הוכן ספציפית לשבירת שיא המהירות (שנקבע על אוטובאן ציבורי...), ב-1937. שנה מאוחר יותר נערך דו-קרב על אותו אוטובאן בין מרצדס לאוטו-יוניון; מרצדס לקחו חזרה את השיא (431 קמ"ש!), וברנד רוזמייר נהרג עם בסטרימליינר בנסיון להחזיר את השיא לאוטו-יוניון.

כפי שכתבתי לפני שנים(2002 ) בפורום "תפוז" וטל שביט לא הסכים איתי, טכנולוגיות המפותחות עבור מכוניות מרוץ מוצאות את דרכן למזלנו גם במכוניות כביש , בעיקר ברכבי יוקרה ובהמשך ברכבי כביש רגילים. הלו הלו הלו... ממש לא על זה היה הויכוח אז... פרטים למטה.

מריוס

להזכירך: הדיון ההוא ב-2002 (שהתחיל יום קודם לכן) נסב סביב השאלה האם השתתפות במירוצים מספקת לנו בזול את הטכנולוגיה המפותחת למסלול, גם עבור מכוניות סדרתיות. על עצם זליגת הטכנולוגיה מטה לא היה כל ויכוח... הנה טענתך המרכזית דאז - שאיתה לא הסכמתי (ואני עדיין לא מסכים): "ע"י ישום טכנולוגיות מיתקדמות ניתן להוזיל את מחיר ה"מוצר" במיקרה שלנו ה"רכב".

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...