Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
]תשמע, אולי אתה פשוט לא יודע, אבל היצור של הרכב הזה נדחה מלא מלא פעמים.

כן, הבנתי שהיא סוף סוף יצאה לשוק, אך הודיעו כאלו הודעות כבל מלא פעמים.

ופעם הבאה לפני שאתה מטיח ביקורת על ימין ועל שמאל תחשוב קצת.

מה שעשיתי נקרא: סרקזם. תפתח מילון.

אני יודע שהוא נדחה כבר הרבה הרבה פעמים,אבל עדיין רשום במפורש ''כעת כשהיא יצאה לשוק''.

מה עוד צריך?

טוב לא משנה...בכל מקרה,מכונה מדהימה.(מכונית זו מילה קטנה מדיי בשבילה)

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתם חושבים על הבעיות שיהיו באוטו , הרי ככל שמסובך יותר ככה יש יותר מקומות לבעיות בלעעע כל כך הרבה דברים על מכונה אחת ... הרבה מקומות לתקלות .

קיצר זה אוטו מוסכים תביאו לי איזה עונדה .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

הילוך ראשון עד 107 קמ"ש....מממ.... נותן הרגשה של אוטומט בנסיעה שגרתית

אבל ת'אמת, מי בכלל צריך את זה ? מה אי אפשר להתפשר על איזה פרארי "קטנה" ו"צנועה" ? מה זה לא מספיק מהיר ?

רק מוזאונים ובעלי ביצים קטנות יקנו.....

אגב לפי התמונה השנייה,זו שמראה את המנוע , רואים 16 תעלות, מה שאומר מן הסתם W16, או שאולי יש שני דגמים...

פורסם

אבל ת'אמת, מי בכלל צריך את זה ? מה אי אפשר להתפשר על איזה פרארי "קטנה" ו"צנועה" ? מה זה לא מספיק מהיר ?

רק מוזאונים ובעלי ביצים קטנות יקנו......

אני בטוח שהיו כאלה שאמרו את אותו הדבר על פרארי..:roll:

GOT סחוג?

פורסם

הנתונים מדהימים אחד אחד. זה פשוט לקרוא ולהשאר המום. מדהים עד כמה רכב מגושם שכזה מוציא נתונים מדהימים כאלה.

פורסם

פשוט :shock:.

אפשר לדשבר על ההילוך הראשון שמגיע ל107 קמ"ש. (:shock:)

אפשר לדבר על הצריכת דלק בV MAX של 7 ליטר לדקה. (:shock:)

אפשר לדבר על לחץ 1.2 באר בטורבואים (כל הארבעה (!!) כן..!).(:shock:)

אבל אני מעדיף לסכם בפשוט :shock:.

אור.

פורסם

עזבו אתכן מ 2.5 שניות ל100... תיראו איך הדבר הזה ניראה! זה ניראה כמו מיליון דולר... סליחה, יורו...

הייתי מניח אותה בסלון שלי, הייתי ישן, רואה בה טלוויזיה, עושה בה ילדים, ואם הייתי יכול להייתי לובש אותה לעבודה!!!

מיצידי שיהיה בה מנוע של המכוניות החשמליות של הילדים, שיסע ב 5 קמ"ש (אבל שלא יעשה את הרעש המעצבן של המכוניות החשמליות, ה"בזזזזזזזזז" הזה), ככה כולם יוכלו להנות... אני רוצה את שלי בצבע צהוב זוהר, כדי שגם חרשים יוכלו להנות!!!!

מה הטעם במכונית שנוסעת כל כך מהר?! איך יראו אתכם? מה יגידו? "הרגשתם את הרוח הזו, כן... ממש רוח פרצים" ביזבוז...

;-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
7. אפשר להזמין את האוטו עם מושבים ספורטיביים שחוסכים 60 קילו (!)
מעניין כמה כסף הם ירצו על הוספת מושבים ספורטיביים..

מקסימום - תמיד יש את הבאקט של יאשה.. שוקל רק 6.5 קילו, מעור!!!

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
פשוט מדהים שהם הצליחו לייצר מנוע כזה גדול, בנפח כזה ענק, ולדחוף אותו לרכב.
אחד מהיתרונות של מנועי W לעומת V באים לידי ביטוי מבחינת חיסכון במקום (שהוא לאו דווקא גדול אך לפעמים מהותי מבחינת המקום ברכב).

נ.ב.

עכשיו נותר לחכות ולראות איך ריינספיד ודאוור יפנקו אותה :-P

פורסם

זה פשוט טירוף האוטו הזה.. טירוף :shock: :shock: אין לי תאור אחר.

אבל מצד שני לדעתי מיותר..מי באמת ינהג ככה? במהירויות כאלה? עם צריכת דלק כזו? זה יותר הצהרה של פלוקסווגן על שיא הטכנולגיה.. מתיחת הגבולות. זו דעתי..

פורסם

קודם כל - המושבים הספורטיביים הם תוספת ללא תשלום :wink:

דבר שני - המנוע הוא בעצם שני V8 בנפח 4 ליטר כל אחד.

ובנוגע למי ינהג ככה - מתי מעט. רוב המכוניות יגיעו כאמור למוזאונים ותצוגות ולא יסעו כמעט בכלל. חלקן תמכרנה לחובבי רכב עשירים מאוד שיסעו בה כמה שירצו (וגם זה לא הרבה, בשביל היום יום אני בטוח שיש להם מכוניות נוחות בהרבה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ויירון-רכב חזק.

הנה הצעה של דילר חזק ביותר לרכבי על בגרמניה לווירון. 1.3 מיליון EURO ל-EXPORT. אזי, 1.5 מיליון לרכישה ב-EU. הרבה כסף, אך המחיר של הדברים האלה עולה, ורוב הקונים הראשונים ימכרו את הרכב בעתיד ועוד ירוויחו עליו כסף. קחו לדוגמא את C.E. MOTORS, הם "רכשו" את המכונית בחוזה לפני מספר שנים להניח במחיר של 1 מיליון יורו, וכיום הם רוצים עליו מחיר שגבוה ב-50 אחוז.

אותו דבר קרה עם האנזו, ה-RETAIL היה כ-600 אלף יורו. כיום במוביל אין למצוא אחת בפחות מ-800 אלף. משומשת. :wink:

DEPOSIT-500K EURO. רק ה-DEPOSIT.

Bugatti Veyron OFFER 2 Q .pdf

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

בסופו של דבר ועד כמה שהנתונים שלה מוגזמים, אולי יש בכך הצדק. יש לזכור כי פולקסוואגן היו צריכים למצב אותה מעל לבנטלי ולמבורגיני (דבר שהוא בהחלט לא פשוט לביצוע) וכאשר יש לחץ מצד חברות כגון פרארי, פורשה, מקלארן, פאגאני וכיו"ב עם "ספינות הדגל" שלהם, אזי לא ניתן להסתפק במכונית שמשתווה להן ואז לבקש בנימוס מליון יורו (מבחינה עקרונית, שכן ספק אם מליון יורו זה מה שמדגדג ללקוח הפוטנציאלי)...כמו כן, אם נעלה לרגע זיכרון ישן ורטוב, המקלארן F1, נראה שעד היום ועל אף שכיום קיימות מכוניות מדהימות, עדין יש לה מקום של כבוד וההערכה ששמור רק לה ואני מאמין שכך גם יהיה במקרה של ה-Veyron.

פורסם

מקלארן תמיד תשאר בדפי ההיסטוריה של המוטוריקה עקב כל שיאי המהירות שהיא שברה, שהחזיקו מעל 10 שנים, שזה המון במונחים של רכבים..

כנראה ש-VW רוצה שגם הבוגאטי ווריון תיהיה כזו.

• תוכן חדש...