Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן !

שים לב זה הכבל שאתה צריך ,וודא רק שלא עשו לך שינויים, די פשוט להבחין בסופית שבגיר,ולמטה בתא הנהג ניתן להציץ מתחת לפדל

הואיל ומצד המנוע יש כובע פח שמסתיר, אולם זה הכבל המקורי למודל 845 שברשותי

$(KGrHqVHJBcE+O!zo+jzBQF!KK(7ww~~60_12.JPG

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביצעתי סינון על החלקים הנוספים שיש לספק הזה, לרנו 4 המחירים שלו סבירים ועל הזמנת מספר פריטים , משכלל מחיר מאיטליה

לשימושכם !

פורסם

וואלה ארז אין עליך !

לא הבנתי? האם זו המכונית הנוסעת שסיפרת שאתה עומד לרכוש? או סתם על הדרך , צילמת מכונית בקולומביה !?:lol::lol::lol::lol:

למה היא נראית פצץ

attachment.php?attachmentid=328317&stc=1&thumb=1&d=1362637844

פורסם
וואלה ארז אין עליך !

לא הבנתי? האם זו המכונית הנוסעת שסיפרת שאתה עומד לרכוש? או סתם על הדרך , צילמת מכונית בקולומביה !?:lol::lol::lol::lol:

למה היא נראית פצץ

לפי הגנטים , תריס האיורור בממכסה מנוע והפנלים על הדלתות מדובר בנפח 1100

פורסם
נראה לי שזו הרנו שצילמתי באבן יהודה

כנראה עברה לאילת

הי עופר !

נראה לי שאתה צודק!! המכונית נראית יפיפיה ואם בעל הרכב ,צופה בנו ,אנו מזמנים אותו להצטרף למועדון שלנו , למפגשים

ולטיולים ברחבי המדינה ,והתקבל בשימחה אגב יש לנו חובב נוסף רנו 4 טנדר באילת איסקא ברמן !

עופר !אגב מה נגמר עם התושבות מנוע והחרוזים' באשים' בסרן הקדמי ? מצאת בבאר-שבע?

פורסם
הי ,

לא .. פשוט חנתה לידי ..

קפצתי על הבן אדם ( חביב מאוד ) שסיםר לי שרכש אותה לפני כשנה

עיזבו אותכם מאילת :lol::lol: בואו למרכז הארץ אתם במתקפת ארבהimages?q=tbn:ANd9GcQR-LVKtrMCn4_C530p4nA9gKVOJkYCNo9R7_k_VZ-DIIGLRC8OPA

פורסם
הי עופר !

נראה לי שאתה צודק!! המכונית נראית יפיפיה ואם בעל הרכב ,צופה בנו ,אנו מזמנים אותו להצטרף למועדון שלנו , למפגשים

ולטיולים ברחבי המדינה ,והתקבל בשימחה אגב יש לנו חובב נוסף רנו 4 טנדר באילת איסקא ברמן !

עופר !אגב מה נגמר עם התושבות מנוע והחרוזים' באשים' בסרן הקדמי ? מצאת בבאר-שבע?

אתמול היתי בפתח תקווה אצל מאירמן קניתי תושבות

השגתי כמה חלקים בבקה אל גרביה אני רק צריך לבדוק שמתאימים

פורסם

שעון חום מדויק מאוד, עובד בשיטת מנוע פסיעה,מגיע בערכה עם גשש חום,וכן פוד להתקנה ברכב

בהדלקה מפעיל צרמוניה' מיוחדת הקריאה ברזולוציה מעולה ורמת דיוק של מטוס קרב, מנועי הפסיעה ,זו המילה האחרונה

בשעונים וברובוטים , מנגנון שוויצרי, מתריע ב-98 מעלות, הארת מסך בשתי רמות, רכשתי שעון כזה של חברת ריסטאק'

אצרף לינק למתענינים !

$(KGrHqQOKp0E1rB!+i)lBNqHFu(ihg~~_1.GIF

• תוכן חדש...